מה המחיר הכי טוב שהצלחתם לקבל על c8k
- ariklandviger
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
מישהו הצליח לקבל מחיר מופחת עם יבואן cdata?
המחיר הכי טוב שקיבלתי הוא 7100 בהצעה פרטנית
המחיר הכי טוב שקיבלתי הוא 7100 בהצעה פרטנית
רק תוהה מה כזה טוב בcdata לעומת אלקטרה? אני מכיר קצת את cdata, הם ספק גדול מאוד של מחשבים וציוד הקפי לשוק המוסדי.
אבל פה מדובר על מסכים גדולים שיש צד ג שנותן להם שירות - אלקטרוניק פרו. רק אלוהים יודע מה הגדירו שם בחוזה מבחינת ההסכם שירות.
גם אלקטרה מקושר עם איזה צד ג.
אבל פה מדובר על מסכים גדולים שיש צד ג שנותן להם שירות - אלקטרוניק פרו. רק אלוהים יודע מה הגדירו שם בחוזה מבחינת ההסכם שירות.
גם אלקטרה מקושר עם איזה צד ג.
חנות מתמחה נותנת גב במקרה הצורך וחיפוש קצר כאן יעלה לך 1-2 חנויות מתמחות שעזרו ללקוחות שרכשו אצלן מסכים.
לא תמיד הן יכולות ליישר קו עם מחירים של רשתות שיוצאות במבצעים נקודתיים, אבל ההפרש יחסית זעום ושווה את ההשקעה של השירות והאדם שמאחורי החנות.
ליאור
לא תמיד הן יכולות ליישר קו עם מחירים של רשתות שיוצאות במבצעים נקודתיים, אבל ההפרש יחסית זעום ושווה את ההשקעה של השירות והאדם שמאחורי החנות.
ליאור
במסגרת האחריות הוא מטפל בהכל לפעמים נוצרות בעיות מול נותן האחריות והוא מטפל בזה, תעשה פה חיפוש בפורום תראה מה הרבה אנשים עוברים12/11/2025 4:55MrMoris כתב: מה חנות מתמחה נותנת לך?? הוא מרים טלפון ליבואן או לנותן האחריות אחרי שנתיים והכל מסתדר??
שואל ברצינות...
הזמנתי מאלקטריק דיל C855 גודל 85 אינץ ב4600שח...
תהיתי אם זה אמיתי. המחיר עדיין באתר.
אמנם לא חייבו, אבל לא סיפקו והיו צריכים לספק תוך 7 ימים ותכף עוברים 14 יום.
תוהה אם לבטל או לתת עוד נסיון עד מחר.
השאלה אם אני לא מבטל תוך 14 יום מה המשמעות, כי הם לא סיפקו תוך 14 ימים...
תהיתי אם זה אמיתי. המחיר עדיין באתר.
אמנם לא חייבו, אבל לא סיפקו והיו צריכים לספק תוך 7 ימים ותכף עוברים 14 יום.
תוהה אם לבטל או לתת עוד נסיון עד מחר.
השאלה אם אני לא מבטל תוך 14 יום מה המשמעות, כי הם לא סיפקו תוך 14 ימים...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כמה אירוניה פה בשרשור.
מדהים אותי שהעסק הזה ממשיך לעבוד ועדיין לא סגרו אותו, ואנשים ממשיכים ליפול בפח.
מדהים אותי שהעסק הזה ממשיך לעבוד ועדיין לא סגרו אותו, ואנשים ממשיכים ליפול בפח.
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
עוד לפני נובמבר קבלתי הצעה משקם אלקטריק ב 4600 אבל בסוף הלכתי על ה 65C7K ב 3200 שנראתה אותו הדבר. אני אמתין לסדרות הבאות משנת 2026. אז יהיה LED RGB עם תמיכה ב DV2 שבהחלט עושה שינוי גם בהחלקת תמונה דינאמית (הפעלה וביטול אותומטי של החלקת תמונה ובמידה שונה בהתאם לסצנה).
קיבלת 4600 ל85 אינץ?? דגם C855?? בטוח? סליחה על הפקפוק. אתה מתכוון ל65 אולי , אולי אולי 75 למרות שלא ראיתי פחות 5300 שח בערך לדעתי.17/11/2025 17:43יהלי ב כתב: עוד לפני נובמבר קבלתי הצעה משקם אלקטריק ב 4600 אבל בסוף הלכתי על ה 65C7K ב 3200 שנראתה אותו הדבר. אני אמתין לסדרות הבאות משנת 2026. אז יהיה LED RGB עם תמיכה ב DV2 שבהחלט עושה שינוי גם בהחלקת תמונה דינאמית (הפעלה וביטול אותומטי של החלקת תמונה ובמידה שונה בהתאם לסצנה)....
ההתלבטות זה כי לC7K ולC8K לשתיהן יש מבחינתי מעבד תמונה מיושן מדי ולדעתי לא מנצלות את הפוטנציאל של הפאנל.
אז הC855 די קורצת בתןר טלויזיה לתקופה מסויימת. זה דעתי האישית. מה גם שיש חברים של הילדים שמתעקשים לדפוק על המסך.
מפה רציתי להזמין 75 אינץ 855 והתלבטתי אולי לשפוך כסף על הC8K ואז ראיתי את המחיר המגוחך הזה של 85 אינץ C855.
כי בכל האונליין זה לא מתקרב למחיר הזה...
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
65C8K17/11/2025 19:31MrMoris כתב: קיבלת 4600 ל85 אינץ?? דגם C855?? בטוח? סליחה על הפקפוק. אתה מתכוון ל65 אולי , אולי אולי 75 למרות שלא ראיתי פחות 5300 שח בערך לדעתי.
ההתלבטות זה כי לC7K ולC8K לשתיהן יש מבחינתי מעבד תמונה מיושן מדי ולדעתי לא מנצלות את הפוטנציאל של הפאנל.
אז הC855 די קורצת בתןר טלויזיה לתקופה מסויימת. זה דעתי האישית. מה גם שיש חברים של הילדים שמתעקשים לדפוק על המסך.
מפה רציתי להזמין 75 אינץ 855 והתלבטתי אולי לשפוך כסף על הC8K ואז ראיתי את המחיר המגוחך הזה של 85 אינץ C855.
כי בכל האונליין זה לא מתקרב למחיר הזה......