בעיה בין הPS3 לבין הסמסונג 46" טוליפ
אהלן חברים,
עם חיבור הPS3 לטלוויזיה החלו בתדירות לא קבועה להופיע נצנוצים בצורת שלג על חצי המסך התחתון. לאחר כמה דקות הופיע פס כחול לאורך המסך (רק כאשר הPS3 מחובר).
מישהו מכיר את התופעה או את גורמיה ?
הצלבתי בין כבלי הHDMI של הDVD לאלו של הPS3 - זה כמובן גם הצליב את הפורטים בטלוויזיה - והתקלה המשיכה עם הכבל השני והפורט השני.
יש סיכוי ששני הכבלים דפוקים וזה לא נראה בחיבור הDVD ?
(DV-400 של פיוניר )
או שאפשר להאשים את הPS3 ?
אשמח לעזרה או הכוונה.
תודה וחג שמח !
עם חיבור הPS3 לטלוויזיה החלו בתדירות לא קבועה להופיע נצנוצים בצורת שלג על חצי המסך התחתון. לאחר כמה דקות הופיע פס כחול לאורך המסך (רק כאשר הPS3 מחובר).
מישהו מכיר את התופעה או את גורמיה ?
הצלבתי בין כבלי הHDMI של הDVD לאלו של הPS3 - זה כמובן גם הצליב את הפורטים בטלוויזיה - והתקלה המשיכה עם הכבל השני והפורט השני.
יש סיכוי ששני הכבלים דפוקים וזה לא נראה בחיבור הDVD ?
(DV-400 של פיוניר )
או שאפשר להאשים את הPS3 ?
אשמח לעזרה או הכוונה.
תודה וחג שמח !
טוב, זה מדבק.
גם הDVD וגם הממיר של YES מראים על הטלוויזיה פס לאורך המסך...אני יכול להתקשר לשרות (אחריות) או שמישהו מכיר סיבות אחרות למצב הזה.
הטלוויזיה חדשה והכל התחיל(מבחינתי - ויכול להיות שאני טועה) בחיבור הPS3. מיד עם החיבור התחילו נצנוצים שנעלמו ששמתי סרט או משחק. אח"כ הופיע הפס הזה ועכשיו נראה שהוא די קבוע.
תודה.
גם הDVD וגם הממיר של YES מראים על הטלוויזיה פס לאורך המסך...אני יכול להתקשר לשרות (אחריות) או שמישהו מכיר סיבות אחרות למצב הזה.
הטלוויזיה חדשה והכל התחיל(מבחינתי - ויכול להיות שאני טועה) בחיבור הPS3. מיד עם החיבור התחילו נצנוצים שנעלמו ששמתי סרט או משחק. אח"כ הופיע הפס הזה ועכשיו נראה שהוא די קבוע.
תודה.
טוב, כתבנו שלושתנו יחד...אז בשביל לא לבלבל, הPS3 לא אשם כפי שכתבתי למעלה:
הפס אגב, צר וברור ואינו עמום. רוחבו הוא בין מילימטר לשניים לדעתי והוא בצבע כחול מבריק.
תודה.טוב, זה מדבק.
הטלוויזיה חדשה והכל התחיל(מבחינתי - ויכול להיות שאני טועה) בחיבור הPS3. מיד עם החיבור התחילו נצנוצים שנעלמו ששמתי סרט או משחק. אח"כ הופיע הפס הזה ועכשיו נראה שהוא די קבוע....
הפס אגב, צר וברור ואינו עמום. רוחבו הוא בין מילימטר לשניים לדעתי והוא בצבע כחול מבריק.