מחפש המלצה על מסך 75״ או יותר בכמה שפחות
אז... אחרי שהטלוויזיה שלי נפחה את נשמתה (לאחר שמסוק צעצוע התעופף לתוכה)
עכשיו אני מחפש טלוויזיה הצפייה תהיה רק בתכני 4k דרך Plex.
בעצם אנחנו כמעט ולא צופים בטלוויזיה (סרט פעם בשבוע), אבל מדי פעם נחמד שיש את האפשרות.
כמה זה גרוע ללכת על טלוויזיות שנמכרות באושר עד או של מותגים כמו Xiaomi / Haier וכו'?
חשבתי ללכת על tcl אבל אז התחלתי לקרוא על הדגמים ומהר מאוד הגעתי לc8k אבל אני מעדיף לא להוציא כאלו סכומים
תודה מראש!
עכשיו אני מחפש טלוויזיה הצפייה תהיה רק בתכני 4k דרך Plex.
בעצם אנחנו כמעט ולא צופים בטלוויזיה (סרט פעם בשבוע), אבל מדי פעם נחמד שיש את האפשרות.
כמה זה גרוע ללכת על טלוויזיות שנמכרות באושר עד או של מותגים כמו Xiaomi / Haier וכו'?
חשבתי ללכת על tcl אבל אז התחלתי לקרוא על הדגמים ומהר מאוד הגעתי לc8k אבל אני מעדיף לא להוציא כאלו סכומים
תודה מראש!
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לקנות טלויזיות בסופר זה גרוע.
לקנות "כמה שיותר בכמה שפחות" זה לא משהו שקיים.
תנסה לחשוב שוב מה בעצם אתה רוצה לשאול ותנסה שוב.
לקנות "כמה שיותר בכמה שפחות" זה לא משהו שקיים.
תנסה לחשוב שוב מה בעצם אתה רוצה לשאול ותנסה שוב.
חכה למבצעי ה-Black Friday בנובמבר ותבדוק אם ה-75C755 נכנסת לך בתקציב: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1215538
היא לא ה-C8K אבל היא טלוויזיה מצוינת, ובוודאי בהשוואה למותגי הפח שאתה רואה בסופרים.
בהצלחה.
היא לא ה-C8K אבל היא טלוויזיה מצוינת, ובוודאי בהשוואה למותגי הפח שאתה רואה בסופרים.
בהצלחה.
העניין שאם אני כבר מגיע למחירים של 5+ אני כבר אעדיף להוסיף עוד 30% ולהביא את ה "top"
השאלה האם הטלוויזיות הזולות של היום סביב ה 3k
נניח haeir H75S800UX עדיין לאט תהיה משמעותית טובה יותר מהטלוויזיות של לפני 5-6-7 שנים?
האם בשביל צפייה פעם בשבוע שווה להשקיע 8k?
השאלה האם הטלוויזיות הזולות של היום סביב ה 3k
נניח haeir H75S800UX עדיין לאט תהיה משמעותית טובה יותר מהטלוויזיות של לפני 5-6-7 שנים?
האם בשביל צפייה פעם בשבוע שווה להשקיע 8k?
- Akila
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 292
- שם מלא: Joel Strikovsky
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 73 פעמים
אם יש לך ביטוח תכולה לדירה, אתה יכול לתבוע את חברת הביטוח ולקבל החזר הוצאות לקנייה של טלוויזיה חדשה, עד גובהה שובי העלות של הטלוויזיה הנוכחית שנשברה (אם יש לך את הקבלה, זה עוד יותר טוב, תקבל את המחיר ששלימת בזמנו)....
ביטוח תכולה מכסה מקרה של נזק/שבר של מסך/טלוויזיה כתוצאה מילד שובב.
נערך לאחרונה על ידי Akila ב 01/11/2025 0:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
- Akila
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 292
- שם מלא: Joel Strikovsky
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 73 פעמים
בלי שום קשר, כדאי מאד שיהיה לך ביטוח תכולה.
שרפה, הצפה בבית, או כל דבר אחר יכול להסתכם בנזק של עד מאות אלפי שקלים.
שרפה, הצפה בבית, או כל דבר אחר יכול להסתכם בנזק של עד מאות אלפי שקלים.
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
אין תקציב מוגדר 2000-5000-8000
המחשבה שלי הייתה שבגלל שאנחנו כמעט ולא צופים בטלוויזיה אז אפשר להוציא פחות כסף
לדוגמה אם אני מקבל 80% מהאיכות ב 30% מהכסף זאת פשרה שאני מוכן לקבל
אבל אם האיכות של הטלוויזיות הזולות היא חצי או פחות אז אין פה ממש חיסכון בעלות/תועלת
המחשבה שלי הייתה שבגלל שאנחנו כמעט ולא צופים בטלוויזיה אז אפשר להוציא פחות כסף
לדוגמה אם אני מקבל 80% מהאיכות ב 30% מהכסף זאת פשרה שאני מוכן לקבל
אבל אם האיכות של הטלוויזיות הזולות היא חצי או פחות אז אין פה ממש חיסכון בעלות/תועלת
בגדול זאת השאלה שלי
בהינתן שאנחנו לא צופים כמעט בטלוויזיה
ובהינתן שאנחנו צופים רק בתוכן 4k
האם אפשר להסתפק בטלוויזיה יותר זולה?
וגם בין הזולות יש טובות יותר וטובות פחות
מכיוון שלא התעניינתי בטלוויזיות בגעתי לכאן להתייעצות
*מרגיש לי שאנשים נפגעים מהשאלה ואני לא לגמרי מבין למה
בהינתן שאנחנו לא צופים כמעט בטלוויזיה
ובהינתן שאנחנו צופים רק בתוכן 4k
האם אפשר להסתפק בטלוויזיה יותר זולה?
וגם בין הזולות יש טובות יותר וטובות פחות
מכיוון שלא התעניינתי בטלוויזיות בגעתי לכאן להתייעצות
*מרגיש לי שאנשים נפגעים מהשאלה ואני לא לגמרי מבין למה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
הטלוויזיות הזולות לא שקולות למסכי היי-אנד בגלל שבמסכים הזולים חוסכים לא רק על החומרה אלא גם על איכות ההרכבה, איכות החומרים, כמות הפגמים במסך ועוד הרבה דברים אחרים.
אז גם אם מסכי כניסה היום נותנים לך מפרט שנראה דומה למפרט של מסכי ביניים ומעלה מלפני 5 שנים, זה לא בהכרח אומר שזה מה שתקבל במוצר שתשים אצלך בבית.
לא מבחינת חווית שימוש וגם לא מבחינת איכות התמונה.
כמו שאמרו מעליי, על גודל מסך כבר התקבעת, עכשיו תחשוב מה התקציב ולפי זה יוכלו לתת לך המלצה.
באופן כללי, מסכי ה-VFM הכי טובים היום בארץ כנראה הם של TCL. לך לחנויות ותראה מה נראה לך טוב בעין ותקנה.
אז גם אם מסכי כניסה היום נותנים לך מפרט שנראה דומה למפרט של מסכי ביניים ומעלה מלפני 5 שנים, זה לא בהכרח אומר שזה מה שתקבל במוצר שתשים אצלך בבית.
כמו שאמרו מעליי, על גודל מסך כבר התקבעת, עכשיו תחשוב מה התקציב ולפי זה יוכלו לתת לך המלצה.
באופן כללי, מסכי ה-VFM הכי טובים היום בארץ כנראה הם של TCL. לך לחנויות ותראה מה נראה לך טוב בעין ותקנה.
סבבה, זה בגדול עונה על השאלה שלי, בנוגע לתקציב הייתי שמח למשהו כמו 4k אבל אפשר02/11/2025 11:29TheCoolest כתב: הטלוויזיות הזולות לא שקולות למסכי היי-אנד בגלל שבמסכים הזולים חוסכים לא רק על החומרה אלא גם על איכות ההרכבה, איכות החומרים, כמות הפגמים במסך ועוד הרבה דברים אחרים.
באופן כללי, מסכי ה-VFM הכי טובים היום בארץ כנראה הם של TCL. לך לחנויות ותראה מה נראה לך טוב בעין ותקנה....