DTS HD MASTER, ו-DOLBY TRUE HD
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לפי החברים שלי ב-AVSFORUM, שימוש בנגן הראשון שתומך רשמית בפורמטים הללו דרך HDMI 1.3 (הסמסונג 1400) בשילוב עם רסיבר או פרה-פרוססור מתאים (בד"כ אונקיו מהסדרה החדשה) מניבים צלילים מדהימים שלא נשמעו במחוזותינו טרם לכן.
ככל הנראה עוזר לעניין מיקס מוצלח יותר (כלומר, המקור שונה בין DTS/DD לבין הפורמטים החדשים). בנוסף, יכולות עיבוד חדשות שקיימות (משהו של THX?) בפירוש עושה להם את זה.
במחוזותינו זה כמובן יקח זמן רב יותר, אבל זה ממש יפה לראות שדברים סוף סוף מתחילים לעבוד!
ככל הנראה עוזר לעניין מיקס מוצלח יותר (כלומר, המקור שונה בין DTS/DD לבין הפורמטים החדשים). בנוסף, יכולות עיבוד חדשות שקיימות (משהו של THX?) בפירוש עושה להם את זה.
במחוזותינו זה כמובן יקח זמן רב יותר, אבל זה ממש יפה לראות שדברים סוף סוף מתחילים לעבוד!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני לא רוצה עדיין להרחיב יותר מידי לגבי הציוד, אך אני יכול להבטיח כי הפורמטים הללו הולכים להבדק לעומק.
- Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
בשביל התמיכה בפורמטים האלה אני זומם על הזוג החדש של הדנון - ה-A1HD עם ספק הכוח הנפרד POA. הדבר העיקרי שעוצר אותי (חוץ מהמחיר המטורף והעובדה שהם ממש עכשיו יוצאים ועוד אין סקירות) זה המזנון... הם לא יכנסו למזנון הנוכחי וזה אומר להזמין מזנון / סטנד חדש ואין לי כוח להתעסק עם זה. הפורמטים החדשים באלה די מזמינים מגבר חדש.
מישהוא יכול לעשות קצת סדר בבלאגן ?
מה זאת אומרת הנגן הראשון?
ה PS3 לא מסוגל להעביר TRUE HD דרך HDMI 1.3 לרסיבר כמו ONKYO 805
שיש לו מפענחים שכאלו ?
כי רסיבר כזה כבר הזמנתי ו PS3 התכוונתי לרכוש בתור נגן BD מתוך הנחה שאוכל להנות
מהסאונד החדש.
אנא הבהירו את המצב מי שיודע
מה זאת אומרת הנגן הראשון?
ה PS3 לא מסוגל להעביר TRUE HD דרך HDMI 1.3 לרסיבר כמו ONKYO 805
שיש לו מפענחים שכאלו ?
כי רסיבר כזה כבר הזמנתי ו PS3 התכוונתי לרכוש בתור נגן BD מתוך הנחה שאוכל להנות
מהסאונד החדש.
אנא הבהירו את המצב מי שיודע
-
oferlaor
- מנהל

yaronco,
אם אני זוכר נכון, ה-PS3 תומך באחד משני הפורמטים בלבד (לדעתי TRUE HD בלבד) אבל לא בשניהם.
אם אני זוכר נכון, ה-PS3 תומך באחד משני הפורמטים בלבד (לדעתי TRUE HD בלבד) אבל לא בשניהם.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

קונסולת ה PS3 תומכת במולטי PCM דרך HDMI, היציאות הדיגיטליות פשוט חסרות יכולת לעמוד בקצב הנתונים הנדרש.
מבין פורמטי האודיו החדשים, קיימת תמיכה ב Dolby TrueHD. שאר הפורמטים עלולים להתמך בעתיד על ידי עדכוני קושחה.
מבין פורמטי האודיו החדשים, קיימת תמיכה ב Dolby TrueHD. שאר הפורמטים עלולים להתמך בעתיד על ידי עדכוני קושחה.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
לא הבנתי משהו,אם הסאונד עובר כ-PCM לרסיבר בעל המפענחים הדשים,הרסיברziv_r כתב:קונסולת ה PS3 תומכת במולטי PCM דרך HDMI, היציאות הדיגיטליות פשוט חסרות יכולת לעמוד בקצב הנתונים הנדרש.
מבין פורמטי האודיו החדשים, קיימת תמיכה ב Dolby TrueHD. שאר הפורמטים עלולים להתמך בעתיד על ידי עדכוני קושחה....
לא אמור להעביר לפורמטים החדשים(לא משנה איזה)?
זה לא כמו חיבור קואקס/אופטי ברסיברים הישנים לבין DVD/מחשב?
מוזר...
-
oferlaor
- מנהל

niko,
אכן לא הבנת. אם הרסיבר מקבל PCM אז זה כבר לא DTS MASTER או TRUE HD, אלא פיענוח שלהם שבוצע על ידי הנגן. האם זה חשוב או קריטי? כנראה שלא, אבל בכ"ז "הכי עדיף" לגרום לנגן לעשות מינימום עבודה הכרחית...
אכן לא הבנת. אם הרסיבר מקבל PCM אז זה כבר לא DTS MASTER או TRUE HD, אלא פיענוח שלהם שבוצע על ידי הנגן. האם זה חשוב או קריטי? כנראה שלא, אבל בכ"ז "הכי עדיף" לגרום לנגן לעשות מינימום עבודה הכרחית...
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
עופר, זה תלוי מי מפענח יותר טוב, הרסיבר או הנגן, כרגיל, לא?
ועכשיו צריך שזה יעבוד בתוכנה ב HTPC. כלומר ש powerdvd ודומיה יוציאו את הפסקול
ולא יעשו לו דאון-מיקס מעפן.
ועכשיו צריך שזה יעבוד בתוכנה ב HTPC. כלומר ש powerdvd ודומיה יוציאו את הפסקול
ולא יעשו לו דאון-מיקס מעפן.