מה עושים עם NAS ישן ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אחרי תחילת המלחמה שמתי NAS קטן בממ"ד ומבצע אליו גיבויים של הדברים הכי חשובים מדי פעם.
אני הייתי עושה ההיפך. מניח שה-NAS החדש הוא עכשיו לגיבויים חשובים.
את ה-NAS הישן הייתי מקנפג ללא RAID (על מנת להגדיל את הקיבולת) ומשתמש לאיחסון של קבצים זמניים מכל המכשירים בבית, כאלה שאם נמחקים, זה לא נורא
כמובן, שאם אין לך באמת צורך, אז כמו שאמר@yeuda, תן לקרוב משפחה או תתרום אותו
את ה-NAS הישן הייתי מקנפג ללא RAID (על מנת להגדיל את הקיבולת) ומשתמש לאיחסון של קבצים זמניים מכל המכשירים בבית, כאלה שאם נמחקים, זה לא נורא
כמובן, שאם אין לך באמת צורך, אז כמו שאמר@yeuda, תן לקרוב משפחה או תתרום אותו
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה להשאיר אותו כגיבוי. אם שניהם Synology יש סיכוי טוב שאפשר להעביר את הדיסקים הקשיחים ביניהם.
אישית לי יש QNAP, וה-NAS הקודם שלי הלך לעולמו (המעבד התפגר, אפילו אחרי Reballing הוא עבד יומיים ומת שוב). בכל מקרה הייתי כחודש בלי NAS (הדגם שרציתי לא היה במלאי והיו בעיות אספקה בגלל המלחמה), והיה לי סיפור ענק איך לגשת למידע שהיה עליו עד שה-NAS החדש יגיע. לקח לי כמעט שבוע, והמון התעסקויות, עד שהצלחתי להרים את הדיסקים הקשיחים על מחשב לינוקס. אם יש לך את ה-NAS הישן כגיבוי ואפשר להעביר אליו את הדיסקים הקשיחים יש לך פתרון מיידי.
אישית לי יש QNAP, וה-NAS הקודם שלי הלך לעולמו (המעבד התפגר, אפילו אחרי Reballing הוא עבד יומיים ומת שוב). בכל מקרה הייתי כחודש בלי NAS (הדגם שרציתי לא היה במלאי והיו בעיות אספקה בגלל המלחמה), והיה לי סיפור ענק איך לגשת למידע שהיה עליו עד שה-NAS החדש יגיע. לקח לי כמעט שבוע, והמון התעסקויות, עד שהצלחתי להרים את הדיסקים הקשיחים על מחשב לינוקס. אם יש לך את ה-NAS הישן כגיבוי ואפשר להעביר אליו את הדיסקים הקשיחים יש לך פתרון מיידי.
מה זה nas ישן? כמה שנים?
יש לי נאס מ2013 שנהיה ממש איטי, הוא כבר החילופי ששמתי אצל ההורים, ואין לו כבר עידכונים.
אחרי ששמתי את הדיסקים באחד חדש שקניתי, החדש אומר שאחד הדיסקים תקול, מעניין למה הישן לא אמר את זה.
יכול להיות ששנה הוא היה איטי, רק בגלל הדיסק הדפוק.
בכל מקרה מה עושים עם nas ישן בן 12 בלי עדכונים, גרסה אחרונה 6.2?
יש לי נאס מ2013 שנהיה ממש איטי, הוא כבר החילופי ששמתי אצל ההורים, ואין לו כבר עידכונים.
אחרי ששמתי את הדיסקים באחד חדש שקניתי, החדש אומר שאחד הדיסקים תקול, מעניין למה הישן לא אמר את זה.
יכול להיות ששנה הוא היה איטי, רק בגלל הדיסק הדפוק.
בכל מקרה מה עושים עם nas ישן בן 12 בלי עדכונים, גרסה אחרונה 6.2?