התייעצות בנוגע לתליית מסך LCD על קיר בחדר שינה
שלום לכולם!
אז אני יודע לפי ההמלצות באתר שהמיקום המומלץ הוא כך שהעיניים נמצאות מול השליש התחתון של המסך.
אבל זה טוב כל עוד האדם יושב או עומד.
מה לגבי תליית מסך בחדר השינה, שם הצופה שוכב לו בנחת (אם אישתו לא מפריעה לו) על מיטתו? הרי בשכיבה הזוית של הראש שונה מהזווית בישיבה (הראש מופנה באופן טבעי יותר כלפי מעלה) מה שגורם באופן אינסטינקטיבי לרצות לתלות את המסך גבוה יותר, רק שהמסך לא יודע שמי שצופה בו שוכב על מיטה למטה ולא נמצא על כיסא מולו ויש לי הרגשה שאם המסך יהיה תלוי גבוה מידי לא ייראו טוב.
אז איפה ואיך כדאי לתלות אותו?
שאלה נוספת, כדי לא לפתוח שרשור נוסף סתם: קיבלתי ביחד עם המסך (32A3000PG של טושיבה מתקן לתליה על קיר, והתכוונתי לתלות לבד, רק שהמץקן מגיע ללא כל דך הסברים או ציור או כל רמז אחר שיסביר לי איך צריך לחבר את זה. מישהוא אולי מוכן לצלם את דף ההוראות שלו ולהעלות לאתר?
אז אני יודע לפי ההמלצות באתר שהמיקום המומלץ הוא כך שהעיניים נמצאות מול השליש התחתון של המסך.
אבל זה טוב כל עוד האדם יושב או עומד.
מה לגבי תליית מסך בחדר השינה, שם הצופה שוכב לו בנחת (אם אישתו לא מפריעה לו) על מיטתו? הרי בשכיבה הזוית של הראש שונה מהזווית בישיבה (הראש מופנה באופן טבעי יותר כלפי מעלה) מה שגורם באופן אינסטינקטיבי לרצות לתלות את המסך גבוה יותר, רק שהמסך לא יודע שמי שצופה בו שוכב על מיטה למטה ולא נמצא על כיסא מולו ויש לי הרגשה שאם המסך יהיה תלוי גבוה מידי לא ייראו טוב.
אז איפה ואיך כדאי לתלות אותו?
שאלה נוספת, כדי לא לפתוח שרשור נוסף סתם: קיבלתי ביחד עם המסך (32A3000PG של טושיבה מתקן לתליה על קיר, והתכוונתי לתלות לבד, רק שהמץקן מגיע ללא כל דך הסברים או ציור או כל רמז אחר שיסביר לי איך צריך לחבר את זה. מישהוא אולי מוכן לצלם את דף ההוראות שלו ולהעלות לאתר?
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
בחדרי שינה מומלץ לתלות את המסך גבוה יותר אבל עם הטיה כלפי מטה
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
לא מכירה את המתקן תליה..
אין להם שירות תמיכה?
אין להם שירות תמיכה?
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
מתקשרים לחנות ומבקשים להחליף את המתקן לכזה עם הטייה.eranlotan כתב:אוקי
הצלחתי להבין איך מרכיבים את המתקן, אבל אין לו הטיה (זוית) בציר האנכי.
מה עושים במקרה כזה?...
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
ה"חנות" זה ניופאן עצמם, אני לא חושב שיש להם כזה מבחר גדול של מתקני תליה.varon כתב:מתקשרים לחנות ומבקשים להחליף את המתקן לכזה עם הטייה.eranlotan כתב:אוקי
הצלחתי להבין איך מרכיבים את המתקן, אבל אין לו הטיה (זוית) בציר האנכי.
מה עושים במקרה כזה?...
אבי....
אם היה היו מנסים למכור לי, כמו שניסו עוד כל מיני דברים.......
אוקי, הקטע הוא שיש לי כבר את זה שניופאן שלחו לי ועלה לי 200, חבל לי להוציא עוד 300 לפני שאני בודק אם אין איזו אפשרות לעשות אם זה משהואuknowmy כתב:אני קניתי מתקן שמתכוון לכל הצדדים כולל למטה ולמעלה והוא יכול גם לצאת לבחוץ של ברקן ב300 שקל מאופיס דיפו לפני חצי שנה בערך....
תשמע אני ממש מצטער אבל אני עדיין לא מצליח לרדת לסוף דעתך, אני לא מבין מה הכוונה ב "להתקין קצת יותר לכיוונך"ps3mee כתב:אני מתאר לעצמי שאולי אפשר להתקין בכיוון שלך ואולי ככה תוכל לפתור את הבעיה חלקית(פשוט יכול להיות שכדאי לנסות לבדוק אם אפשק להתקין קצת יותר לכיוונך)...
אני רק אמרתי שאולי אם תתקין את הכל מחדש בזווית ואולי תנסה לחזק את הברגים תוכל ליצור הטייה (בנוסף אני רוצה לציין שניופאן עשו לך תרגיל אפילו בהום סנטר אתה יכול להשיג מתקן תלייה עם הטייה בפחות).
אני אנסה להסביר את עצמי לא מומלץ להטות את הדיבלים בזווית אבל יכול להיות שזה הפיתרון הטוב ביותר בשבילך אתה רק צריך לבדוק שהכל מחוזק מספיק ויציב.
בהצלחה
אני אנסה להסביר את עצמי לא מומלץ להטות את הדיבלים בזווית אבל יכול להיות שזה הפיתרון הטוב ביותר בשבילך אתה רק צריך לבדוק שהכל מחוזק מספיק ויציב.
בהצלחה
ניר
אוקי, עכשיו הבנתי למה התכוונתps3mee כתב:אני רק אמרתי שאולי אם תתקין את הכל מחדש בזווית ואולי תנסה לחזק את הברגים תוכל ליצור הטייה (בנוסף אני רוצה לציין שניופאן עשו לך תרגיל אפילו בהום סנטר אתה יכול להשיג מתקן תלייה עם הטייה בפחות).
בהצלחה...
לשים את הדיבלים עצמם בשווית ככה שכל המתקן יהיה תלוי
אני עוד לא התקנתי ככה שאולי זה רעיון מעשי
מצד שני יש לי עוד רעיון - אם אני משתמש בברגים מספיק ארוכים (לחיבור המסך למתקן) - את העליונים לא לסגור עד הסוף וככה ליצור זוית כלפי מטה
אני מקווה שהבינו למה אני מתכוון כי לי בראש זה מובן יופי השאלה היא אם אני מסביר את זה טוב
לגבי ניופאן - זה לא מפתיע אותי, וזה לא בפעם הראשונה
כל פעם אני נופל בצורה הזאת - ב LCD השני שלי שקניתי מהם (42C3000) נתנו לי מגן מתח בכפול ממה שהוא עולה בחוץ (יש על זה שרשור כאן בפורום) אבל שם לא קניתי מהם מתקן. פה הזמנתי דרכם מתקן ואז נפלתי. לא בורא, רק ככה לומדים.
תודה רבהps3mee כתב:אל תדאג הכל יהיה בדר אם הרעיון עם הדיבלים ילך תוכל להפיק לקחים ופעם הבעה אני מקווה בשבילך שלא תקנה מתקנים ומגני מתח מניופאן.
ב-ה-צ-ל-ח-ה...
מה דעתך אבל עם הרעיון שלי (דיבלים ישרים אבל לא להבריג עד הסוף את הברגים העליונים של החיבור של המסך למתקן)?
ושאלה נוספת - באיזה גובה כדאי לתלות את הטלויזיה? אני יודע שצריך "יותר גבוה" (ובגלל זה צריך את ההטיה למטה), השאלה היא כמה יותר גבוה.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
בוודאי שיש מה לעשות, תלחם ותדרוש החלפה.eranlotan כתב:טוב, בסוף התקנתי ודווקא יצא מאוד יפה
גיליתי רק שני פיקסלים שרופים במסך, אני מתלבט עכשיו מה (אם בכלל אפשר) לעשות עם זה...
אני לא הייתי מותר עד שהיו מחליפים לי את המסך.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם