שרשור תגובות: סמסונג מציגה: בית הקונספט (החלומות)

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78763
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5371 פעמים

שליחה #1 

https://htmag.co.il?p=99555

מי לא היה מת לגור בבית עם 2 מיליון דולר של מסכים וציוד קולנוע ביתי בתוכו

big007
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3718
שם מלא: חיים
נתן תודות: 852 פעמים
קיבל תודות: 277 פעמים

שליחה #2 

יפה מאוד.. לעשירים בלבד!!
עופר לא פירטת מאיזה חלקים מורכבת מערכת קולנוע ביתית?!
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #3 

זה לא בדיוק מערכת קולנוע ביתית ובגלל זה לא בטוח שזה רלוונטי. הרמקולים היו ללא שם וגם מערך ההגברה לא היה חשוף (יש שם סטאק בארון התקשורת).

הרמקולים מיועדים לקולנוע (לא ביתי) והם היו מושחרים, כולל גם הסאבים. אני יכול לברר עם מי שבנה את החדר, אבל העוצמה שם היתה כל כך חזקה שהרגשתי שאני מחריש בכל רגע, זה overkill שגם חדר פי 10 גודל כנראה היה קטן מדי עבורו.

הבאסים היו כל כך קיצוניים שחשבתי שיש שם טרנסדוסר טקטילי (buttkicker) ובאמת הרגשתי שכל האדמה רועדת כשהסאבים פעלו. זה גם היה כיווני, אז לפעמים זה יצר "רוח" (הרגשתי את זה בשיער שלי) ולפעמים ברגליים ובתחת (כל האדמה רעדה). זה היה מטורף...

זמר
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1353
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 104 פעמים

שליחה #4 

27/10/2025 16:36  
oferlaor כתב:
זה לא בדיוק מערכת קולנוע ביתית ובגלל זה לא בטוח שזה רלוונטי. הרמקולים היו ללא שם וגם מערך ההגברה לא היה חשוף (יש שם סטאק בארון התקשורת).

הרמקולים מיועדים לקולנוע (לא ביתי) והם היו מושחרים, כולל גם הסאבים. אני יכול לברר עם מי שבנה את החדר, אבל העוצמה שם היתה כל כך חזקה שהרגשתי שאני מחריש בכל רגע, זה overkill שגם חדר פי 10 גודל כנראה היה קטן מדי עבורו.

הבאסים היו כל כך קיצוניים שחשבתי שיש שם טרנסדוסר טקטילי (buttkicker) ובאמת הרגשתי שכל האדמה רועדת כשהסאבים פעלו. זה גם היה כיווני, אז לפעמים זה יצר "רוח" (הרגשתי את זה בשיער שלי) ולפעמים ברגליים ובתחת (כל האדמה רעדה). זה היה מטורף...
...
היי עופר אני הייתי שם באמת חדר מטורף מכיר את הרמקולים הנ״ל לדעתי המערכת לא מכויילת טוב בכלל הציוד הזה מטורף קצה עליון יש לי Jbl pro בבית על אותו קונצפקסת ודגמים יותר קטנים מהדגם הנ״ל פשוט נשמע חלומי אצלי ומאוזן נראה עם כיול טוב שמה המערכת בקולנוע תיקח בהליכה כל מערכת לקולנוע העניין שם יד שיודעת לכייל הבעלים שם השקיעה ברמה מטורפת צריך כיול טוב והכל פגז לגבי תמחור המערכת אני קצת חושב שזה בהגזמה מופרזת שוב מדובר על רמקולים מסחריים לקולנוע אין טעם לגבות סכומים אדירים על זה גם כשמדובר על לקוחות קצה עליון בקיצור האירוח שם מאוד אדיב מיקי אש נעים הליכות מכבד מאוד עונה על כל שאלה בן אדם לבבי מאוד ואהב מאוד ווליום חחח שווה לבקר שם ולהגיע לעסקה טובה במחיר שפוי עם תכנון סאונד נכון לדעתי זאת המערכת קולנוע מס 1

זמר
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1353
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 104 פעמים

שליחה #5 

הדגם של הרמקולים

L C R Jbl pro
3733
כל הסאונד 9350
הפרוססור למיטב זכרוני אמר לי אנתם 70 ההגברות מן הסתם קראונים וJbl

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10038
נתן תודות: 549 פעמים
קיבל תודות: 575 פעמים

שליחה #6 

אבל גולת הכותרת הוא מסך קולנוע onyx בחדר הקולנוע הביתי שהוא זהה למה שיש בבתי קולנוע כיום. המסך הוא מיקרו לד 146״ ברזולוציה 4k (מפתיע אבל זה מוצלח מאוד).
...
יש רק אולם אחד בארץ.
מה הגודל שלו באולם קולנוע?
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #7 

אתה בטוח? זה רק סינמה סיטי?

emage
חבר פעיל במיוחד