Klipsch rf 7 iii ספינת הדגל בהזדמנות כחדש +תמונות מחיר מציאה
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
ספינת הדגל של החברה אין מה להוסיף ולכתוב הרבה רמקולים ברמה הכי גבוהה לקולנוע ועכשיו בדגם הנוכחי למוזיקה גם ניצלים מאוד ועוצמתיים הנאה לאוזן בכל הגברה ורסיבר אפשריים
רמקולים שמורים מאוד מאוד היו אחרי מסך אקוסטי ללא מגע בכלל כמו חדשים לא היו הרבה בשימוש אפילו הגרילים עוד בקרטון מחיר בהזדמנות 10000 אלף לבוא לחטוף ממש מחיר בדיחה למהירי החלטה סופי . הרמקול כמו חדש
0506802614 לשלוח הודעה בווצאפ ואחזור לא בשבת
רמקולים שמורים מאוד מאוד היו אחרי מסך אקוסטי ללא מגע בכלל כמו חדשים לא היו הרבה בשימוש אפילו הגרילים עוד בקרטון מחיר בהזדמנות 10000 אלף לבוא לחטוף ממש מחיר בדיחה למהירי החלטה סופי . הרמקול כמו חדש
0506802614 לשלוח הודעה בווצאפ ואחזור לא בשבת
נערך לאחרונה על ידי זמר ב 18/02/2026 8:23, נערך 4 פעמים בסך הכל.
Re: Klipsch rf 7 iii ספינת הדגל בהזדמנות כחדש
רמקול מיוחד מאד,קליפש עידנו לו את הגבוהים לעומת הסדרות הקודמות.
מאחל לי רמקול כזה.
בהצלחה.
מאחל לי רמקול כזה.
בהצלחה.
Re: Klipsch rf 7 iii ספינת הדגל בהזדמנות כחדש
בקרוב המפלצת הסנטר המהולל והמיוחד במינו יוצא למכירה גם
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3721
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 852 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
Re: Klipsch rf 7 iii ספינת הדגל בהזדמנות כחדש +תמונות
מעניין מה יחליף אותם..??
בהצלחה במכירה..
בהצלחה במכירה..
Re: Klipsch rf 7 iii ספינת הדגל בהזדמנות כחדש +תמונות
שבוע טוב לכל השואלים בטח כמה רמקולים יש לי אז כן אני מכור לקליפץ ברמה מטורפת וקניתי כל פעם זוג רמקולים סוג של חלום ילדות