לפני מספר ימים התחדשתי לי ב סמסונג R81 32 , והציפיות היו גבוהות
אך בגלל בעיות עם יס (אין עדיין שקע בחדר..) אז התחלתי את החוויה בחיבור המסך למחשב, איך שהדלקתי את הטלויזיה כמובן שלא יכלתי לא לשים לב לאור הכחול והעיצוב המרשים אך איך שנדלק המסך כבר גילית שיש בעיה הרזולוציה לא מתאימה ולא רואים בכלל את ה START של הווינדוס וכמה שלא שיניתי וחיוונתי לא הצלחתי לראות טוב וגם בסרט עצמו רואים ריבועים וממש לא טוב עד כדי בלתי נסבל (ויש לציין שחובר בכבל איכותי DVI ל HDMI), וגם אחרי שלקחתי את הטלויזיה לסלון וחיברתי ליס לצורך בדיקה, המצב לא נהיה יותר טוב הכל מרוח ומתוח לצדדים עד רמה בלתי נסבלת, וכל תנועה הכל יוצא מפוקוס ואי אפשר להסתכל (יש לציין שהממיר חובר בכבל וידאו רגיל מכוון שאין לי עדיין טרנסקודר וHDMI ואת כל הסיפור..) אני לא יודע אם זה בגלל החיבורים או שמשהו לא מכוון נכון אבל זה פשוט בלתי נסבל ואני מאוכזב מאוד מהטלויזיה ושוקל אולי להחליפה לאחרת..
אני לא יודע אם יהיה הבדל ביס אם אני יחבר את הממיר בחיבור איכותי יותר, אבל בנתיים אני מאוד מאוכזב. האם אמור להיות שינוי ממשי בחיבור הממיר בחיבורים איכותיים? ואולי יש משהוא אחר שאני צריך לכוון? ולמה רואים כל כך רע מהמחשב?
ואם להחליף אז ל מה כדאי להחליף?