קיבלתי סמסונג R81 ופשוט התאכזבתי...

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
meani פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
לפני מספר ימים התחדשתי לי ב סמסונג R81 32 , והציפיות היו גבוהות
אך בגלל בעיות עם יס (אין עדיין שקע בחדר..) אז התחלתי את החוויה בחיבור המסך למחשב, איך שהדלקתי את הטלויזיה כמובן שלא יכלתי לא לשים לב לאור הכחול והעיצוב המרשים אך איך שנדלק המסך כבר גילית שיש בעיה הרזולוציה לא מתאימה ולא רואים בכלל את ה START של הווינדוס וכמה שלא שיניתי וחיוונתי לא הצלחתי לראות טוב וגם בסרט עצמו רואים ריבועים וממש לא טוב עד כדי בלתי נסבל (ויש לציין שחובר בכבל איכותי DVI ל HDMI), וגם אחרי שלקחתי את הטלויזיה לסלון וחיברתי ליס לצורך בדיקה, המצב לא נהיה יותר טוב הכל מרוח ומתוח לצדדים עד רמה בלתי נסבלת, וכל תנועה הכל יוצא מפוקוס ואי אפשר להסתכל (יש לציין שהממיר חובר בכבל וידאו רגיל מכוון שאין לי עדיין טרנסקודר וHDMI ואת כל הסיפור..) אני לא יודע אם זה בגלל החיבורים או שמשהו לא מכוון נכון אבל זה פשוט בלתי נסבל ואני מאוכזב מאוד מהטלויזיה ושוקל אולי להחליפה לאחרת..
אני לא יודע אם יהיה הבדל ביס אם אני יחבר את הממיר בחיבור איכותי יותר, אבל בנתיים אני מאוד מאוכזב. האם אמור להיות שינוי ממשי בחיבור הממיר בחיבורים איכותיים? ואולי יש משהוא אחר שאני צריך לכוון? ולמה רואים כל כך רע מהמחשב?
ואם להחליף אז ל מה כדאי להחליף? :מבולבל:

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

הבעיה בחיבור למחשב זה בעיה של הגדרות.
תבדוק טוב שכניסת ה-HDMI תומכת ב-NATIVE RESOLUTION. יכול להיות שכניסה זו לא תומכת וזה הגורם.
תעבור לחיבור VGA.

לגבי הממיר, אני מניח שחיברת בקומפוזיט. זה החיבור הנחות ביותר הקיים....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

promise2u
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9

בעיית הצוגה שלך

שליחה #3 

בטלויזיה שלך רק hdmi2 תומך ב NR וכניסת ה VGA זה יפתור לך את הבעיה

ofek4490
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 542
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

לגבי איכות שידורי הכבלים נוטה להסכים איתך אומנם הקצנת את זה מסיבה מסויימת תנסה אולי חיבור אחר הנקרא SCART TO RCA סביר להניח שיישפר את השידורים חגסי המחשב אני לא מבין על מה אתה מדבר היא טלויזיה מעולה בחיבור למחשב כמו שהוצע לך תעביר את החיבור לכניסת HDMI2 שהיא בעלת NR זה יפתור את הבעיה
מה היינו עושים בלי מוזיקה?

sasyl
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21

שליחה #5 

יש לי בדיוק את אותה LCD ב37" ורואים בה את המחשב פשוט מעולה!!!!
אין מילים!!!
אני מחבר גם בHDMI-DVI ותחבר אותה לHDMI2 כמו שאמרו לך חבריי המלומדים ותכוון ל768*1360 ותראה שלא יכולים לראות יותר טוב מזה!! תנסה לגלוש ותראה על מה אני מדבר..
לגבי שידורי טלוויזיה רואים לא רע בכלל מספר ערוצים (הוט) כמו 10 2 ועוד ...אבל יש ערוצים שהם בלתי נסבלים ולזה אין מה לעשות הרבה כגון ביפ..
בהצלחה ..
טלוויזיה מעולה...לדעתי..

b007
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 906
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

חבל רציתי גם כזאתי... והלבנה פשוט מהממת.
הוצאתם לי את כל החשק..
אני שונא מושבע של עיוותים.. מתיחות.. כיווצים..
לכן כמה שיראו טוב.. בDVD / מחשב / XBOX... עדין חשוב לי לראות גם טוב בשידורים 4:3. יענטו שידורים רגילים.

meani פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

את המחשב חיברתי ל HDMI2 והרזולוציה על 768*1360 ועדיין לא רואים טוב, ועם הממיר (שזה יס אגב ולא הוט ) אני מתכוון לקנות טרנסקודר וסקארט לסקארט ומשם ל RGB אך אני לא בטוח שזה ישפר כל כך הרבה מכיוון שעכשיו זה בלתי נסבל, הצבעים בטלויזיה בסדר אבל יש בעיה בעיקר עם הפוקוס והתנועה של התמונה (וכמו שאמרתי גם עם הפורמט הרחב.) אני לא מתפשר על איכות וכרגע אין איכות בכלל ואי אפשר לצפות בה.. אני מקווה שהחיבור החדש ישנה ויהיה שיפור אבל עדיין אני לא בטוח שיהיה שינוי מהותי ובמחשב גם עם חיבור איכותי עדיין יש לי בעיה.
כבר חשבתי אולי להחליף ל היטאצ'י המפורסמת.. או איזה פאנסוניק טובה (לא מכיר דגמים שלה...) אולי אחד מהם יעשה את העבודה כמו שצריך?
ול b007 גם דיוידי אתה לא תראה טוב כי הרוב אפילו אלה שכתוב עליהם 16:9 עדיין נמתחים ולא רואים טוב.. ולעכזבתי שוב.. :\

b007
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

תודה איש..
משתתף בצערך...

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4318
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 130 פעמים

שליחה #9 

קודם כל תנסה לבטל את המנגנון של ה movie plus, זה יעזור לך ב"תנועה של התמונה"
ואני לא מסכים איתך לגבי המחשב. חיברתי את המחשב שלי ל VGA עם רזולוציה 1360*768 וראו פצצות. הכל היה חד
DVD ראו מעולה וכך גם את ה PS3 שמחובר ב HDMI.
אני מסכים איתך שהיא לא מהמצטיינות בשידורי YES\HOT (תלוי בערוצים) אבל אם מפריע לך המתיחה ל 16:9, אתה תמיד יכול לצפות במצב 4:3.
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #10 

קראת את המנואל?
מתיחת התמונה היא לא "בעיה" אלא פיצ'ר שצריך לדעת מתי להשתמש בו (לא תמיד) ומה המחיר שאתה משלם בשימוש בו.
זו לא בעיה של המסך הזה אלא של כל המסכים הרחבים כשמזינים להם תוכן שהוא ביחס שונה מהמסך.

בקרוב ייצא מאמר שמסביר את זה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #11 

meani' באיזה תדר סריקה אתה שולח מהמחשב למסך? כי אתה חייב לשלוח באותו תדר שהמסך מסוגל לקלוט. לדוגמא אם תשלח 720P 60Hz והמסך שלך מצפה לקבל 720P 50Hz אתה עשוי לקבל שיבושים בתנועה, בעיקר בתזוזה לרוחב המסך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

ps3mee
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665

שליחה #12 

תוכל אולי בעתיד לכתוב מאמר השוואה בין דגמי ה-32 אינץ לשימושי מחשב טלוויזיה וקונסולת? פשוט אני מרגיש שממש חסר מאמר כזה אחרי הכל טלוויזיות ה-32 אינץ מאוד נפוצות בפורום.
ניר

b007
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

איזה טלויזיה נותנת תמורה מצויינת בצפיה 4:3...?
בנוסף לכל השאר.. DVD / מחשב / קונסולת משחקים כלשהיא.. (לרוב XBOX360.. למרות שעדין אין לי אבל עוד מעט...)

LinarSavion
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52

שליחה #14 

אין דבר כזה תמורה מצויינת תמיד תהיה לך רק או אופציה של מתיחה של התמונה לרוחב או של זום על התמונה ואז מאבדים מידע מהחלק התחתון והעליון של התמונה, או שאפשר לראות את התמונה כרגיל אבל עם פסים שחורים בצדדים. אין איזה מנגנון פלאי בטלוויזיה שיקח שידור 4:3 ויראה לך אותו על טלוויזיה 16:9 בלי למתוח פרטים ובלי לאבד מידע.

ofek4490
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 542
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #15 

meani נשמע לי מאוד מוזר מה שאתה מציג כאן עברו בפורום הזה לא מעט אנשים שרכשו את הטלויזיה שנמצאת ברשותך ולא הפסיקו לשבח את האיכות שלה בחיבר למחשב אומנם שידורי הכבלים לא שיא האיכות אבל בהחלט נסבלים ולא בדרך שאתה מציג אותם
לדעתי זאת בעיה של מידע שחסר לך תנסה לחקור ולקרוא אודות הטלויזיה אולי זה יעזור
מה היינו עושים בלי מוזיקה?

meani פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

בקשר לתדר המסך עובד על 60Hz וגם במחשב זה ישר מכוון את זה לבד על 60Hz איך שאני מחבר את המסך זאת לא הבעיה וגם ישר הרזולוציה משתנה ל 1600*1200 וכשאני מתחיל לשחק עם זה ומשנה ל 1360*768 אז עדיין זה חותך לי חלקים מהמסך ככה שאני לא רואה כמעט את הSTART של הוינדוס ואני לא מבין למה :מבולבל: ול ofek4490 אכן גם אני קראתי את כל הביקורות והשבחים באתר על המסך הזה וגם החלטתי לרכוש אותו בסוף,
ובגלל כל השבחים והביקורות הציפיות היו גבוהות וכגודל הציפיות כך גודל האכזבות לצערי..
ובקשר ל Movie plus לא מצאתי את זה בהגדרות :\ איפה זה נמצא?

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #17 

meani תשמע אם אתה לא מרוצה אני מציע לך לעבור להיטאצי וזהו למה לך להסתבך עם מסך חדש, אם אתה לא מרוצה מהתחלה עד כדי כך חבל לך לבזבז את הזמן.

b007
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

על איזה היטאצ'י מדובר כל הזמן...
מה הופך אותו למושלם?
האם היטאצ'י עולה ברמתו על הדגמים של SHARP...?

chase106
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62

שליחה #19 

היטאצ'י 9000

על איזה דגמים של שארפ? יש להם כמה דגמים

ps3mee
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק