EBaY שירות איום ונורא- פעם יחידה וכנראה גם האחרונה שאני מזמין שם

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9321
נתן תודות: 1555 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #1 

שלום רב,
הזמנתי דרך EBAY ספריי מסויים לשיער, אותו לא ניתן יותר להשיג בארץ.
לאחר המתנה ארוכה קיבלתי במייל את ההודעה שלהן:

We are contacting you regarding Order Number 07-13575-42079 item(s) sold by me_beauty-products and.

Our shipping partners have notified us that the package cannot be delivered due to Restricted/Prohibited Item. These issues can include custom restrictions, country sanctions, brand restrictions or eBay program restrictions.. If you have additional questions, please contact eBay customer service.

Please note that the package is being returned to the seller. If it is not listed below, we will add tracking for the return shipment to the eBay transaction once it is available.

=================================================================

התכוונתי לענות מיידית, אך מסתבר שלא ניתן להשיב על המייל.
למעשה אין שום מייל באמצעותו ניתן לתקשר עם השירות/תמיכה שלהם.
הדרך היחידה הייתה להיכנס לצאט חי מול נציג, שהסביר לי באדיבות שהמוצר נאסר לכניסה לארץ, בגלל שנחשד כחומר מסוכן.
הוא יעץ לי ליצור קשר עם המוכר, ובכל מקרה הבטיח שהם עומדים מאחוריי העסקה, ומקרה הצורך אקבל זיכוי מלא.

פניתי אל המוכר, הוא ענה שהפתרון היחיד שיכול להציע, זה לשלוח את המוצר לכתובת אחרת מחוץ לישראל.
למרבה המזל יש לי קרוב משפחה בגרמניה.
לכן עניתי שניתן לשלוח לשם, אבל בתנאי שלא אצטרך לשלם שוב את דמי המשלוח שהיו מוגזמים מלכתחילה. (יותר מכפול מערך המוצר עצמו)
על כך המוכר ענה שזה לא אשמתו מה שקרה במכס, שהוא מצידו שילם את דמי המשלוח, אבל אמר שיש אופציה לעשות את ההזמנה החוזרת במחיר משלוח מוזל של 11 דולר.
עניתי שסכום כזה אני עוד מוכן להוסיף, אבל ביקשתי שישלח לינק ישיר או משהו, כדי שאבצע את התשלום.
המוכר ענה שאינו יכול לעזור לי עם זה.
במילים אחרות- שאשבור את הראש בעצמי.

פניתי שוב לצאט חי עם נציג של EBAY ,בציפייה שיעזרו לי לבטל את ההזמנה הקודמת, לקבל עליה זיכוי כספי מלא, ואז לבצע הזמנה חדשה עם הכתובת האלטרנטיבית בגרמניה.
הנציג ענה שזה לא שייך אליו, שצוות יעודי יצור איתי תוך 72 שעות והם יטפלו בעניין.
שאלתי -מדוע אני לא יכול לדבר איתם כעת דרך צאט.
הוא ענה שבמחלקה שלהם, לא קיים צאט.
אם כך שאלתי אותו, איך בדיוק הצוות הזה אמור ליצור איתי קשר תוך 72 שעות???
הנציג ענה שדרך מייל.
אמרתי לו אבל אין אפשרות להשיב למיילים שלכם.
אתם מבינים לאן זה מוביל?
עניתי שלי זה כבר נמאס מההתנהלות הזו, ובמידה ולא אקבל זיכוי כספי מלא בימים הקרובים, אגיש תביעה.
הנציג מיהר לסיים את השיחה, לא נתן לי אפילו זמן להשיב.

בקיצור, אשמח לדעת אם מישהו התנסה במקרה דומה, ומה בעצם ניתן לעשות בנדון.
עד עתה לא היו לי כמעט רכישות דרך EBAY, תמיד אמזון או עלי אקספרס.
מובן שמעולם לא נתקלתי בחוויית שירות גרועה כזו.

תודה רבה

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3628
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #2 

לא מבין מה אתה רוצה מהם?
איביי זה ממשק לחיבור בין מוכרים שונים לקונים, לא כמו אמזון שמעניקה למוכרים שונים שירותי אחסון משלוח וניהול ישירות דרכה ובאמצעותה.
כל מה שאת צריך ורוצה צריך להתנהל מול המוכר ולא מול איביי. אתה רוצה להזמין לכתובת אחרת תבצע הזמנה לכתובת אחרת ישירות.
איביי לא אחראית או מטפלת במשלוח מוצרים או מנתבת אותם לכתובות שונות, כל זה באחריות וניהול המוכרים השונים..
איביי לא יבטלו הזמנה בלי סיבה אמיתית. תבקש מהמוכר לבטל ההזמנה ותעשה הזמנה מחדש להיכן שאתה רוצה במחיר החדש ובדמי המשלוח החדשים
אתה מסתבך ומסבך דבר פשוט.
פרט לכך ככל שיש לך כתובת בחו"ל כדאי ורצוי שתחפש את המוצר מחדש עם הכתובת החדשה תגלה שאולי ניתן למצוא אותו במחיר זול יותר ובדמי משלוח זולים יותר אצל מוכרים שאולי לא שולחים לישראל אבל שולחים לכתובת האחרת שלך בגרמניה.

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10913
נתן תודות: 215 פעמים
קיבל תודות: 1941 פעמים

שליחה #3 

מדובר במוצר שיש עליו הגבלות הטסה.
לפעמים מצליח לעבור מתחת לרדאר של הביקורת לפני טיסה, ולפעמים לא מצליח.
כמו שנאמר - EBAY אינם צד בעניין, בינתיים (כל עוד המוכר מספק פתרון סביר).

ואם תשלח לגרמניה, איך יגיע לישראל?
אם יביאו בביקור שלהם בארץ, אז בסדר.
אם ינסו לשלוח לארץ, סביר שתיתקל באותה בעיה.

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #4 

תודה לכם.
ראשית, רצוי להבהיר שבחרתי להזמין דרך איביי, היות וזה המקום היחיד בו המוצר היה זמין.
בדקתי באתר של היצרנית, באמזון, עלי אקספרס וכל חברה אחרת שאני מכיר.

הנציג של איביי כתב לי במפורש (לא זוכר את הניסוח המדוויק) שהם נותנים את הגיבוי בעסקה, ויזכו אותי בצורה מלאה, במידה ואבקש זאת.
הבעיה שברגע האמת מסתבר שאין ממש עם מי לדבר.
אני כצרכן שילמתי כסף, לא קיבלתי שום דבר בתמורה, לכן זכותי המלאה לדרוש החזר כספי.

המוכר לא יעשה שום זיכוי.
הוא מבחינתו קיבל את הכסף, הסחורה נשלחה אליו חזרה, כעת כל מה שנותר לו זה למצוא פראייר אחר ולעקוץ גם אותו.
(מי יודע, אולי הוא כבר עשה את אותו תרגיל כמה פעמים לפניי...)

לגבי השאלה של Amir64, קרוב המשפחה מבקר לעיתים בארץ, הוא היה יכול להביא את המוצר איתו.
אלא שכעת לאחר שגילתי שאני נתקל בקיר אטום, אינני מעוניין יותר לבצע הזמנה חוזרת לכתובת בגרמניה.
כל מי שאני רוצה זה לקבל את כספי בחזרה.

לכן שאלתי אם יש מישהו שנתקל במקרה דומה, ויכול לתת עצה -מה לעשות בנדון.

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3628
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #5 

אם ההזמנה לא הגיעה אליך יש לך זכות לבטל ולא ברור למה המוכר לא מבטל ומחזיר לך את הכסף.- בענין הזה איביי יכולים ואמורים לעזור.
האם המוצר חזר למוכר בפועל? הגיע אליו בחזרה פיזית? או שהוא בדרך? יש לך מספר מעקב להחזרה או רק הודעה שזה מוחזר למוכר? כי צריך תיעוד לעניין ההחזרה למוכר.
לא הבנתי את התשובה של המוכר - העבודה שלו נגמרת כשהמוצר מגיע לידיך אם לא הגיע הכדור אצלו ובאחריותו ולא נהירה תשובתו לבקשה שלך לביטול והחזר הכסף

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4767
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 760 פעמים

שליחה #6 

אני לא חושב שמדובר בעוקץ. אם המוצר חזר למוכר בהחלט הוא אמור לזכות אותך ואיביי חייבים לעזור לך בביטול העסקה. אם המוצר תקוע במכס זה כבר משהו אחר.
אתה יכול לפנות לחברת האשראי שלך (פייפאל ?) ולדרוש ביטול עסקה מכיוון שלא קיבלת את המוצר.

Jabberwock
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1301
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 157 פעמים

שליחה #7 

האם מספר המעקב מראה שהחבילה מוחזרת לשולח? זאת ההוכחה שלך להחזר כספי.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2789
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #8 

11/10/2025 23:07  
bariko כתב:
המוכר לא יעשה שום זיכוי.
הוא מבחינתו קיבל את הכסף, הסחורה נשלחה אליו חזרה, כעת כל מה שנותר לו זה למצוא פראייר אחר ולעקוץ גם אותו.
(מי יודע, אולי הוא כבר עשה את אותו תרגיל כמה פעמים לפניי...)
...
הרכישה באיביי מאד לטובת הקונה, ולכן אין למוכר סיכוי לבצע הונאות מהסוג שאתה מתאר, במיוחד אם לא שלח את המשלוח שלך.

המוכר באיביי מקבל את הכסף שלך רק לאחר שהמוצר נשלח על ידו, והוא מצרף מספר מעקב ולידי במערכת של איביי.
במקרה שלך החבילה כלל לא נשלחה, ולכן לא צירף מספר מעקב לעיסקה.
הוא מחויב לשלוח את החבילה תוך פרק זמן קצוב. זה כתוב בהזמנה שלך. אם לא שלח, העיסקה תבוטל אוטומטית על ידי איביי.

בנוסף, אם שילמת בפייפאל, אתה מוגן גם על ידם.

Amir64
גורו
גורו

שליחה #9 

12/10/2025 12:35  
lasik כתב:
הרכישה באיביי מאד לטובת הקונה, ולכן אין למוכר סיכוי לבצע הונאות מהסוג שאתה מתאר, במיוחד אם לא שלח את המשלוח שלך.

המוכר באיביי מקבל את הכסף שלך רק לאחר שהמוצר נשלח על ידו, והוא מצרף מספר מעקב ולידי במערכת של איביי.
במקרה שלך החבילה כלל לא נשלחה, ולכן לא צירף מספר מעקב לעיסקה.
הוא מחויב לשלוח את החבילה תוך פרק זמן קצוב. זה כתוב בהזמנה שלך. אם לא שלח, העיסקה תבוטל אוטומטית על ידי איביי.

בנוסף, אם שילמת בפייפאל, אתה מוגן גם על ידם.
...
לא מדובר בשום הונאה.
הוזמן מוצר שיש עליו הגבלות בטיסת מטען (מוצר העלול להיות מסוכן)
המוצר נשלח ע"י המוכר, אבל נעצר בדרך כי לא אושר להעלותו לטיסה.
בשלב זה הקונה קיבל הודעה על כך.
הקונה זכאי להחזר כספי על המוצר - זה ברור.
השאלה החוקית היא מה עולה בגורל התשלום על המשלוח.
אם המוכר מחזיר אותו ללקוח, הוא מפסיד כי הוא כבר שילם על המשלוח.
אני לא יודע מה אומרים החוקים במקרה זה, על מי נופלת עלות המשלוח שנעצר והוחזר לשולח.
ההיגיון שלי אומר שהלקוח לא קיבל תמורה, וגם אולי לא חייב לדעת שיש הגבלות טיסה על המוצר (את זה המוכר צריך לדעת כי הוא יוזם המשלוחים), ולכן מגיע החזר מלא לקונה, גם על עלות המשלוח.
זה לא אומר שהתקנות עובדות לפי ההיגיון שלי...

Jabberwock
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1301
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 157 פעמים

שליחה #10 

אני לא חושב שזה עובד לפי הגיון. ככל הנראה לפי חוק או מדיניות מסוימת.
הנה כמה דוגמאות שלא ידעתי והופתעתי לגביהן:

כשהזמנתי מוצר עם חברת השליחויות פדקס ולא רציתי לשלם את המיסים המופרכים, ההגיון אמר שישלחו את זה בחזרה לשולח. אבל לא, זה לא עובד ככה.
מה שקרה הוא שדרשו שהמקבל או השולח ישלמו את עלות המשלוח חזרה. ומסתבר שלפי מה שהשולח רשם לי באותו זמן, שלא משתלם לו לשלם את עלות המשלוח חזרה ושזה יקר מאוד, יותר ממחצית עלות המוצר עצמו. ולכן נאלצתי לשלם את המיסים בכל זאת ולקבל את החבילה.

בדואר ישראל המצב אחרת, אבל גם בעייתי. במידה והחבילה לא מאושרת במכס, שולחים בחזרה לשולח אבל במשלוח ימי ולא אווירי. זה לפי מה שרשום להם באתר, לא שיצא לי לחוות זאת.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.

Amir64
גורו
גורו

שליחה #11 

12/10/2025 13:51  
Jabberwock כתב:
אני לא חושב שזה עובד לפי הגיון. ככל הנראה לפי חוק או מדיניות מסוימת.
הנה כמה דוגמאות שלא ידעתי והופתעתי לגביהן:

כשהזמנתי מוצר עם חברת השליחויות פדקס ולא רציתי לשלם את המיסים המופרכים, ההגיון אמר שישלחו את זה בחזרה לשולח. אבל לא, זה לא עובד ככה.
מה שקרה הוא שדרשו שהמקבל או השולח ישלמו את עלות המשלוח חזרה. ומסתבר שלפי מה שהשולח רשם לי באותו זמן, שלא משתלם לו לשלם את עלות המשלוח חזרה ושזה יקר מאוד, יותר ממחצית עלות המוצר עצמו. ולכן נאלצתי לשלם את המיסים בכל זאת ולקבל את החבילה.

בדואר ישראל המצב אחרת, אבל גם בעייתי. במידה והחבילה לא מאושרת במכס, שולחים בחזרה לשולח אבל במשלוח ימי ולא אווירי. זה לפי מה שרשום להם באתר, לא שיצא לי לחוות זאת.
...
ברור שזה לא עובד לפי "היגיון", אלא לפי "תקנות".
כמו שכתבתי בשורה האחרונה:
זה לא אומר שהתקנות עובדות לפי ההיגיון שלי...
...

פדקס ודומיו לא דומה לשירות דואר.
שירות הדואר הוא שירות מדינתי, ומחוייב בכללים בינלאומיים (למשל החזרה לשולח ללא תשלום נוסף כל שהוא)
פדקס זו חברה מסחרית, ולא חייבת לשלוח שום דבר לשום מקום בלי שישלמו לה על זה.
לא אכפת לה מי ישלם, אבל מישהו ישלם, או שהחבילה לא תזוז לשום מקום.

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #12 

שוב תודה לכם.
אשתדל להתייחס במרוכז לכל מה שנאמר.

1. יש לי מספר מעקב
tracking number #ESUS282690711.

אינני יודע אם המוצר הגיע חזרה אל המוכר פיזית.
פשוט ככה היה רשום בהודעה של איביי
Please note that the package is being returned to the seller. If it is not listed below, we will add tracking for the return shipment to the eBay transaction once it is available.
Return eBay international standard delivery ID

עדיין לא ביקשתי מהמוכר החזר. בפעם האחרונה שפניתי אליו, זה היה כאמור כאשר ביקשתי ממנו עזרה לבצע את המשלוח מחדש לכתובת בגרמניה.
הדבר היה לפני כמה ימים, מאז הוא לא חזר אליי.
יש לי הרושם שברגע שאדרוש ממנו החזר כספי מלא, הוא יתפוגג לגמרי.

2. אינני סבור שחברת האשראי תוכל לבטל את העסקה.
זכור לי לפחות מקרה אחד, דווקא מול גורם ישראלי, בו פניתי אל חברת ישראכרט כדי שיבטלו עסקה.
התשובה שקיבלתי מהם הייתה שרק המוכר יכול לבטל.
בסופו של דבר, הגשתי תביעה לבית הדין.

3. לגבי תרגיל העוקץ, זוהי כמובן השערה פרועה, אך אינני יכול לפסול את האפשרות הזו.

4. בעניין השאלה החוקית- מה עולה בגורל התשלום על המשלוח, אני סבור שזו בהחלט נקודה מאוד חשובה.
בפרט לאור העובדה שעלות המשלוח הייתה יותר מכפולה מעלות המוצר עצמו!
לצורך הבהרת העניין, אולי ראוי לציין פרט נוסף ,אותו השמטתי בהודעת הפתיחה:
כאשר רציתי לבצע את ההזמנה הראשונית, היה רשום שאין אפשרות לשלוח את המוצר לארץ.
כמו כן נרשם שבאפשרותי לפנות אל המוכר בעניין זה.
באמת פניתי אליו, הוא ענה שאין לו שום בעיה לשלוח לישראל, ושהוא יברר את הסוגיה מול איביי.
לאחר כיממה הוא חזר אליי וטען שהעניין הוסדר.
אכן כאשר ניסיתי לבצע את ההזמנה שוב, הפעם אפשרות המשלוח הייתה זמינה, והרכישה בוצעה.
בדיעבד, יתכן שהסיבה בגללה האפשרות למשלוח לישראל לא הייתה זמינה, היא אותה הגבלות בטיסת מטען, שהזכיר אמיר.
המוכר אמור היה לדעת את זה, או לפחות איביי.
אותי אי אפשר להאשים בכך.
אני מבחינתי כלקוח שילמתי ממיטב כספי, לכן כתמורה אני מצפה לקבל את המוצר, או את מלוא כספי בחזרה, כולל דמי המשלוח.
לו אני הייתי בסטאטוס של מוכר, והיה מקרה בו מישהו שילם לי ולא קיבל את המוצר, זה היה מאוד לא הוגן בעיניי ,אפילו מציק לי במצפון.
לא רק שהייתי מחזיר לקונה את מלוא הכסף, אפילו הייתי מנסה איכשהו לפצות אותו.

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

12/10/2025 17:46  
bariko כתב:
בעניין השאלה החוקית- מה עולה בגורל התשלום על המשלוח, אני סבור שזו בהחלט נקודה מאוד חשובה.
...
הסר דאגה מליבך. המשלוח הוא חלק מעלות המוצר. שילמת בבאנדל מוצר+שילוח, והכל דרך משק אחד של איביי.
נהלי איביי קובעים שהעובדה שהמוצר לא נשלח למדינת היעד, זו בעיה של המוכר. הוא היה צריך לוודא אפשרות לשלוח, לפני ששילם בעבור המשלוח שלך, ואפילו בטרם איפשר בכלל את המכירה לישראל.
כשתקבל את הכסף זה יהיה במכה אחת על הכל: מוצר+שילוח.

זו היתה טעות מצידך שרכשת באמצעות כרטיס אשראי ולא בפייפאל, ועם זאת, תוכל לפנות לחברת האשראי, להציג את המייל שהמוצר לא נשלח, ולבקש ביטול עיסקה על מוצר שבפועל לא נשלח אליך.

תשתף מסכים בהממשק שלך באיביי, שנראה מה האפשרויות שלך:
- תאריך ביצוע העיסקה
- מהו המועד האחרון בו היה אמור המוכר לשלוח אליך את המוצר
- האם המוכר צירף מספר מעקב
- האם שילמת עלות שילוח עם ebay global shipping program או עלות שילוח בסיסית שקבע המוכר
- מהו סטטוס המכירה הנוכחי

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

תודה
העסקה דווקא בוצעה בפייפאל.
בטעות חשבתי שזה היה עם כרטיס אשראי.

בכל אופן, פניתי אל המוכר בבקשה לזיכוי כספי מלא.
הוא מוכן לתת זיכוי כספי רק על המוצר עצמו.
כמו כן הוא מציע 10 אחוז הנחה לרכישה עתידית, אין לכך שום ערך עבורי.

כעת אינני יודע מה לעשות, האם להסכים לזיכוי הכספי על המוצר מהמוכר, ובמקביל לדרוש מאיביי את ההחזר על דמי המשלוח?
או אולי לבקש ביטול עסקה כוללת דרך פייפאל?
לא בטוח שהדבר אפשרי בכלל.
אינני מתמצא היטב בכללים של פייפאל, אבל למיטב זכרוני, קיים פרק זמן מסוים במסגרתו ניתן לנסות לבטל את העסקה.
צירפתי צילום מסך מהממשק של איביי, כמו כן את תשובת המוכר.

To clarify we were not aware that this product would have restrictions as we have shipped it out internationally before. In regards to the shipping problem it was due to the listing not being set up properly on our end as we had international shipping turned off. With that no full refund can be processed and we have done our very best to try to assist you with your order as much as we can. If you would like we can process a refund for the item cost which is $25 and we can provide you a 10% off of your next order with us due to the issue that occurred with your order.

We understand were you as a buyer is coming from but you must understand we had also charges and fees that were paid on our end as well a side from the shipping.

We believe a $25 refund being the item cost and a 10% off your next order is a reasonable resolution that is suitable for both parties.
נערך לאחרונה על ידי bariko ב 14/11/2025 19:37, נערך פעם 1 בסך הכל.

Amir64
גורו
גורו

שליחה #15 

בקש ביטול עסקה בפייפל, ודרוש את מלא הסכום.
לא אתה ביצעת ביטול עסקה, אז תטען שמגיע לך החזר מלא כולל דמי משלוח, והמוכר לא מסכים.
לא לוותר בקלות.

alcd
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3685
נתן תודות: 284 פעמים
קיבל תודות: 161 פעמים

שליחה #16 

תנסה פעם הבא לשלוח דרך חברה צד ג(כלומר אתה שולח לכתובת בארהב) לעדתי יקל לך על החיים

אני בדיוק מחפש חברה נורמלית לשוח מוצר יקר

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

עכשיו אתה ממתין בשקט עד לתאריך 25.11.2025.
המוכר לכאורה שלח את המשלוח וצירף מספר מעקב.
הוא מחויב שהמשלוח יגיע אליך עד לתאריך זה.
במידה ולא יגיע, תיפתח לך בממשק איביי אפשרות לבקש החזר כספי בגין משלוח שלא נשלח.
עד אז אין לך מה לפנות לאף אחד. גם לא לפייפאל.
פשוט תמתין בסבלנות.

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #18 

alcd
תודה אבל אני מעדיף לא להסתבך.
במצב בו לא יהיה משלוח ישיר לארץ, פשוט אוותר וזהו.

Amir64
אני משתמש שנים רבות בפייפאל, מעולם לא נתקלתי במקרה כזה, בו היה צורך לבקש ביטול עסקה.
האם יש להם שירות טלפוני בעברית, אליו אוכל להתקשר ולהסביר במה מדובר?
או שיש דרך אחרת לעשות זאת?

lasik
אני חושש שככל שאמתין יותר זמן, כך רק אחמיר את המצב.
יש לי את המייל מאיביי, בו הם מודיעים שהמוצר יחזור לשולח, כך שמדוע בעצם עליי להמתין?
הבעיה היא שבאיביי אין ממש עם מי לדבר.
מדובר בחבורה של נוכלים דוברי הודית, כל אחד זורק את האחריות על האחר.
כזכור הובטח לי לפני שלושה ימים שצוות שלהם יחזור אליי בנוגע לטיפול בסוגיה.
הזמן הזה חלף, והנה לא דובים ולא זבובים.
אך אחד לא יצר איתי קשר מאז, ולדעתי גם לא יצרו קשר בכלל.
מבחינתם כנראה מדובר בדיל ביני לבין המוכר, הם לא ממש ששים להתערב וליטול אחריות.
לרוע המזל, אין בידי שום אפשרות לכפות עליהם החזר כספי..
הם לא כפופים לחוקי הצרכן במדינת ישראל, אינני יכול לתבוע אותם.

Amir64
גורו
גורו

שליחה #19 

אני פניתי ב- chat שלהם, דרך ה- resolutioncenter מתוך החשבון שלי.
תיארתי את הבעיה, באנגלית, ובלי לשאול הרבה שאלות הם החזירו לי את הכסף, אבל זה היה סכום קטן, אז אולי לא שווה להם להתקשקש יותר מידי.
פניתי רק כי המוכר עצבן אותי, ולא היה מוכן לקבל את המסמכים הרשמיים של הדואר בישראל המודים שהחבילה אבדה לאחר שהגיעה לארץ.
כל הזמן ענה לי אותה תשובה - תחכה שיגיע.

יש מספר טלפון
https://www.paypal.com/il/cshelp/contact-us
יש למטה כפתור call us
אני לא ניסיתי אותו כי אני מעדיף הכל כתוב.
סביר שבכל מקרה ירצו בכתב את התלונה שלך.

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #20 

תודה Amir64
התקשרתי הבוקר לשירות של פייפאל בעברית.
סיפרתי את השתלשלות העניינים.
הנציג אמר שיפתח בבירור, וביקש ממני להתקשר בעוד כשבוע.
הוא גם הוסיף שזה ממש חשוב שביצעתי את העסקה דרך פייפאל, היות שכך אני מבוטח בכל מקרה.

אמשיך לעדכן בהתאם להתפתחויות.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”