שאלה לגבי Q70D של סמסונג

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
YoavX444 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי טלוויזיית Q70D של סמסונג. 65 אינץ'.
היה לי במקור DU7100 והחלפתי אותה בQ70D.

סך הכל אני לא לגמרי מרוצה. יש לי איתה כמה בעיות.

יש דברים שרואים בה טוב - למשל ביוטיוב ונטפליקס וPRIME רואים סבבה יחסית.
בדיסני פלוס, למשל סדרות של מארוול, רואים די מטושטש ולא חד. בDU7100 ראו משמעותית יותר טוב בדיסני פלוס. מה יכול לגרום לזה?

בנוסף הטלוויזיה מדי פעם משמיעה מעין "קליקים". זה לא מאוד חזק, אבל זה מורגש וזה קורה לעיתים די תכופות. זה גם מעצבן.

בעיה נוספת - יש לי סטרימר של יס מחובר אליה (STING), וכשאני רואה דרכו, התמונה משמעותית פחות טובה, והבהירות חזקה מדי (כאילו הטלוויזיה מגבירה אוטומטית בהירות ברגע שאני רואה דרך הסטרימר). אבל הבהירות חזקה מדי ובלילה זה אפילו מסנוור ומכאיב בעיניים. כשאני רואה דרך האפליקציה (ולא דרך הסטרימר), רואים יותר טוב. אבל באפליקציה יש מדי פעם באגים ותקיעות.

אני מתלבט אם שווה לי בכלל להשקיע בה מאמץ. כבר אין אחריות אבל יש לי הזדמנות להחליף אותה. האם כדאי לי?
אם כן, לאיזה דגם וחברה הייתם ממליצים? אני פתוח להצעות אבל עדיפות לחברות היותר "מוכרות" (סמסונג, LG, סוני). לא חייב להיות המסך המטורף בעולם אבל צריך להיות טוב, אמין, חד ובלי יותר מדי בעיות. 65 אינץ'. טווח מחירים עד 4,500 עם חריגה ל5,000 (אבל עדיפות לאזור ה4,000-4,500).

תודה.

LockingBird
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

בתור קורבן של אלקטרוניקס פרו (טלוויזיה דומה, עדיין באחריות שבשיא טפשותי שילמתי על הרחבתה ללא הועיל - פשוט אפס שירות), הייתי מתרחק מסמסונג כמו מאש.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”