בעיה מוזרה במסכי סוני
הלכתי היום לחנות של סוני כי אני שוקל לקנות טלוויזיה שלהם
חשבתי לקנות את הBravia 3.
כשהמוכר בחנות שם נטפליקס, היה איזה מין דיליי מוזר בתנועה, כאילו התנועה לא הרגישה חלקה.
אחר כך הסתכלתי על טלוויזיה אחרת, full array, וגם בה הייתה את אותה בעיה ואפילו זה היה גרוע יותר!
באתי במטרה לקנות, אבל זה ממש הוריד לי והחלטתי לוותר ולחשוב עוד קצת.
מה יכול לגרום לדיליי כזה בתנועה? זה לא מאוד-מאוד מורגש, המוכר לא ממש הבין על מה אני מדבר, אבל לי יש עין יחסית חדה וזה היה לי די בולט.
אני מניח שזה לא אמור להיות ככה. הרי הטלוויזיות שלהם נחשבות למצוינות.
תודה.
חשבתי לקנות את הBravia 3.
כשהמוכר בחנות שם נטפליקס, היה איזה מין דיליי מוזר בתנועה, כאילו התנועה לא הרגישה חלקה.
אחר כך הסתכלתי על טלוויזיה אחרת, full array, וגם בה הייתה את אותה בעיה ואפילו זה היה גרוע יותר!
באתי במטרה לקנות, אבל זה ממש הוריד לי והחלטתי לוותר ולחשוב עוד קצת.
מה יכול לגרום לדיליי כזה בתנועה? זה לא מאוד-מאוד מורגש, המוכר לא ממש הבין על מה אני מדבר, אבל לי יש עין יחסית חדה וזה היה לי די בולט.
אני מניח שזה לא אמור להיות ככה. הרי הטלוויזיות שלהם נחשבות למצוינות.
תודה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תקרא קצת על 24P judder, אני מניח שלזה אתה מתכוון?
נגיד אתה רואה תוכנית בנטפליקס,...
ויש תזוזה של הדמויות. נגיד אישה מזיזה את הראש.
אז התנועה לא מרגישה חלקה. כאילו כשהיא מזיזה את הראש יש דיליי קטן והתנועה לא נראית "טבעית".
זה היה ככה בכל הטלוויזיות שלהם בחנות. ממש מוזר...
בכל הטלויזיות של סוני או בכל הטלויזיות בחנות ?10/10/2025 11:35YoavX444 כתב: נגיד אתה רואה תוכנית בנטפליקס,
ויש תזוזה של הדמויות. נגיד אישה מזיזה את הראש.
אז התנועה לא מרגישה חלקה. כאילו כשהיא מזיזה את הראש יש דיליי קטן והתנועה לא נראית "טבעית".
זה היה ככה בכל הטלוויזיות שלהם בחנות. ממש מוזר......
זה חנות של סוני, כל הטלוויזיות הן סוני....
ובכולן (לפחות ממה שראיתי) היה את זה.
חשבתי בהתחלה אולי זה אינטרנט חלש. אבל החיבור היה חזק.
אולי משהו בהגדרות? אולי צריך לעדכן תוכנה?
אני לא בטוח שזה הsoap opera effect10/10/2025 23:05dts2 כתב: בשביל מה לקנות Bravia 3...?
כל מסך כמעט עדיף עליו.........ואני חובב סוני
התופעה שאתה מדבר עליה נקראת "soap opera effect"...
לפי מה שהבנתי soap opera effect זה תזוזה מהירה מדי ובלתי טבעית.
כאן הבעיה היא הפוכה - התזוזה היא איטית מדי. יש דיליי בתנועה.
סמסונג דגם רמת כניסה 7100 היה לו טוב..........כל החנות של סוני המסכים לא טובים...........
יש לי טלוויזיית Q70D של סמסונג. 65 אינץ'.היה לי במקור DU7100 והחלפתי אותה בQ70D. סך הכל אני לא לגמרי מרוצה. יש לי איתה כמה בעיות.יש דברים שרואים בה טוב - למשל ביוטיוב ונטפליקס וPRIME רואים סבבה יחסית.בדיסני פלוס, למשל סדרות של מארוול, רואים די מטושטש ולא חד. בDU7100 ראו משמעותית יותר טוב בדיסני פלוס. מה יכול לגרום לזה?בנוסף הטלוויזיה מדי פעם משמיעה מעין "קליקים". זה לא מאוד חזק, אבל זה מורגש וזה קורה לעיתים די תכופות. זה גם מעצבן.
יש לי טלוויזיית Q70D של סמסונג. 65 אינץ'.היה לי במקור DU7100 והחלפתי אותה בQ70D. סך הכל אני לא לגמרי מרוצה. יש לי איתה כמה בעיות.יש דברים שרואים בה טוב - למשל ביוטיוב ונטפליקס וPRIME רואים סבבה יחסית.בדיסני פלוס, למשל סדרות של מארוול, רואים די מטושטש ולא חד. בDU7100 ראו משמעותית יותר טוב בדיסני פלוס. מה יכול לגרום לזה?בנוסף הטלוויזיה מדי פעם משמיעה מעין "קליקים". זה לא מאוד חזק, אבל זה מורגש וזה קורה לעיתים די תכופות. זה גם מעצבן.