לא מצליח להגדיר GMAIL באאוטלוק 2021 2024
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
שלום חברים,
אני תקוע בנקודה שאני לא מצליח להכניס חשבון GMAIL בתצורת IMAP אוטומטית או ידנית באופיס (אאוטלוק 2024) שהותקן במחשב שהיה בו אופיס 2021.
לאחר שראיתי שחשבון GMAIL של לקוח תקוע ולא מעדכן מיילים מזה כמה שעות בקליינט OUTLOOK 2021 עם חשבון GMAIL בתצורת IMAP ולאחר שניסיתי :
1. להסיר CREDENTIALS
2. ריסטארטים
3. להסיר חשבון GMAIL ולהגדיר מחדש (הצלחתי פעם אחת אבל בשלב מסויים זה נתן לי הודעת שגיאה 0x800ccc0e שהבנתי שקבצי נתונים נפגעו ולכן הסרתי לחלוטין את אופיס 2021)
4. התקנת אופיס 2024 (נתן להגדיר פעם ראשונה את חשבון ה IMAP בהצלחה,אבל המשיך לתת את הודעת השגיאה 0x800ccc0e)
5. הסרת חשבון הGMAIL
6. יצירת פרופיל חדש
7. הגדרה מחדש של חשבון ה GMAIL
לאחר פתיחת החלון של ה OAUTH ואישור בטלפון, אני מקבל הודעת שגיאה של כשל בהגדרת החשבון (תמונה מצורפת).
אני כבר לא יודע מה לעשות. אנסה לנסוע ללקוח ולהחבר בהוט ספוט במקום החיבור הקווי שלו לראות האם זה קשור לחסימה בספק האינטנרט.
אני תקוע בנקודה שאני לא מצליח להכניס חשבון GMAIL בתצורת IMAP אוטומטית או ידנית באופיס (אאוטלוק 2024) שהותקן במחשב שהיה בו אופיס 2021.
לאחר שראיתי שחשבון GMAIL של לקוח תקוע ולא מעדכן מיילים מזה כמה שעות בקליינט OUTLOOK 2021 עם חשבון GMAIL בתצורת IMAP ולאחר שניסיתי :
1. להסיר CREDENTIALS
2. ריסטארטים
3. להסיר חשבון GMAIL ולהגדיר מחדש (הצלחתי פעם אחת אבל בשלב מסויים זה נתן לי הודעת שגיאה 0x800ccc0e שהבנתי שקבצי נתונים נפגעו ולכן הסרתי לחלוטין את אופיס 2021)
4. התקנת אופיס 2024 (נתן להגדיר פעם ראשונה את חשבון ה IMAP בהצלחה,אבל המשיך לתת את הודעת השגיאה 0x800ccc0e)
5. הסרת חשבון הGMAIL
6. יצירת פרופיל חדש
לאחר פתיחת החלון של ה OAUTH ואישור בטלפון, אני מקבל הודעת שגיאה של כשל בהגדרת החשבון (תמונה מצורפת).
אני כבר לא יודע מה לעשות. אנסה לנסוע ללקוח ולהחבר בהוט ספוט במקום החיבור הקווי שלו לראות האם זה קשור לחסימה בספק האינטנרט.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4301
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 898 פעמים
נתחיל מהשאלה הכי פשוטה ובסיסית.09/10/2025 9:45Fish72 כתב: שלום חברים,
1. להסיר CREDENTIALS
2. ריסטארטים
5. הסרת חשבון הGMAIL
6. יצירת פרופיל חדש
אני כבר לא יודע מה לעשות. אנסה לנסוע ללקוח ולהחבר בהוט ספוט במקום החיבור הקווי שלו לראות האם זה קשור לחסימה בספק האינטנרט....
והיא, עם איזו סיסמה אתה מנסה להתחבר ב Outlook דרך IMAP לחשבון GMAIL זה?
אולי אתה בכלל מנסה להתחבר עם סיסמה כללית של חשהון GMAIL זה, שמן הסתם היא לא תתאים, אם הוגדרו כללי אבטחה נכונים בו לאחרונה. או שאתה מנסה להתחבר עם סיסמה שיצרת בחשבון זה במיוחד לחיבור של Outlook ?
יצרת בכלל סיסמה כזו? וידאת שהיא תקינה? כי השגיאה זו, זה בדיוק הסימן הברור שפרטי ההתחברות הם לא נכונים.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4301
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 898 פעמים
לפי מה שאתה מעדכן עכשיו, אז מדובר בכלל על חשבון Google Workspace עסקי, אם היית רושם את זה בהתחלה, היה יותר פשוט לנסות לעזור לך.09/10/2025 11:40Fish72 כתב: תודה על הרצון לעזור.
בסוף מסתבר ש GSUITE חוסמים תעבורת IMAP מעל 2500MB או משהו כזה ולכן המשתמש נחסם אך יכולתי לבטל את החסימה בממשק הניהול וזה פתר את הבעיה....