אין תמונה (יש צליל) במסך לד סוני
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7655
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
הי
יש לנו מסך של סוני , לד 75" , נרכש חדש ב 2020, אתמול פתאום באמצע צפיה התמונה כבתה אבל כן יש צלילים.
אני רואה שהמסך טכנית דלוק, יש חיווי בנורה התחתונה באמצע כשלוחצים בשלט והמסך לא נראה כמו שהוא נראה כשהוא כבוי . אבל אין שום חיווי על המסך, גם לא של ווליום. אני כן שומע את הצליל של התפריטים.
ניתקתי מהחשמל וה HDMI לשעה, לא עזר. ניסיון נוסף יחד עם איפוס (כפתור כיבוי+כפתור הנמכת ווליום במסך עצמו), המסך התעורר , עבר את התהליך מחדש כמו התקנה ראשונה, הכל היה נראה בסדר, הכל נעשה ללא שום דבר מחובר מלבד המסך לחשמל. אחרי כמה דקות במסך הבית (דרך wifi) ראיתי שהמסך מרצד קצת כמו הפרעה סטטית קצרה ואז התמונה שוב נעלמה לגמרי.
רק מחר יהיה טכנאי זמין לשיחה דרך השירות, מנסה להבין בינתיים מה הבעיה, ואם יש עוד משהו ששווה לנסות
נ.ב *** אחרי כל ניתוק מהחשמל והדלקה, כן רואים את הסמל של הטלויזיה רץ על המסך בצורה ברורה, משהו בצורת עיגולים צבעוניים לכמה שניות.
תודה וחג שמח
יש לנו מסך של סוני , לד 75" , נרכש חדש ב 2020, אתמול פתאום באמצע צפיה התמונה כבתה אבל כן יש צלילים.
אני רואה שהמסך טכנית דלוק, יש חיווי בנורה התחתונה באמצע כשלוחצים בשלט והמסך לא נראה כמו שהוא נראה כשהוא כבוי . אבל אין שום חיווי על המסך, גם לא של ווליום. אני כן שומע את הצליל של התפריטים.
ניתקתי מהחשמל וה HDMI לשעה, לא עזר. ניסיון נוסף יחד עם איפוס (כפתור כיבוי+כפתור הנמכת ווליום במסך עצמו), המסך התעורר , עבר את התהליך מחדש כמו התקנה ראשונה, הכל היה נראה בסדר, הכל נעשה ללא שום דבר מחובר מלבד המסך לחשמל. אחרי כמה דקות במסך הבית (דרך wifi) ראיתי שהמסך מרצד קצת כמו הפרעה סטטית קצרה ואז התמונה שוב נעלמה לגמרי.
רק מחר יהיה טכנאי זמין לשיחה דרך השירות, מנסה להבין בינתיים מה הבעיה, ואם יש עוד משהו ששווה לנסות
נ.ב *** אחרי כל ניתוק מהחשמל והדלקה, כן רואים את הסמל של הטלויזיה רץ על המסך בצורה ברורה, משהו בצורת עיגולים צבעוניים לכמה שניות.
תודה וחג שמח
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כשהמסך פועל, תאיר עליו מקרוב עם פנס (מהטלפון או משהו) אם תראה שיש שם תמונה, אז כנראה שיש תקלה בתאורה האחורית.
יכול להיות שאלה הלדים ו\או ספק הכוח שמפעיל אותם (יכול להיות הספק כוח של המסך או לוח נפרד ייעודי)
יכול להיות שאלה הלדים ו\או ספק הכוח שמפעיל אותם (יכול להיות הספק כוח של המסך או לוח נפרד ייעודי)
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

ניסיתי, לא רואים משהו עם פנס.08/10/2025 14:07TheCoolest כתב: כשהמסך פועל, תאיר עליו מקרוב עם פנס (מהטלפון או משהו) אם תראה שיש שם תמונה, אז כנראה שיש תקלה בתאורה האחורית.
יכול להיות שאלה הלדים ו\או ספק הכוח שמפעיל אותם (יכול להיות הספק כוח של המסך או לוח נפרד ייעודי)...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אם אין תמונה בכלל אז אולי זה כרטיס אחר שלא עובד, הייתי אומר שכנראה צריך טכנאי שיעשה דיאגנוזה.
אחד הכרטיסים הלך.
אולי הספק ואולי כרטיס T-CON.
אם יש לך קצת חוש טכני ואתה רוצה אולי לתקן אותה, תנסה לפתוח אותה ולזהות את הכרטיסים.
אני מאמין שאפשר למצוא את שני הכרטיסים הללו ברשת (אולי EBAY). הם לא אמורים להיות יקרים ולפי דעתי החלפתם תחזיר את הטלויזיה לחיים.
אם יש לך קצת חוש טכני ואתה רוצה אולי לתקן אותה, תנסה לפתוח אותה ולזהות את הכרטיסים.
אני מאמין שאפשר למצוא את שני הכרטיסים הללו ברשת (אולי EBAY). הם לא אמורים להיות יקרים ולפי דעתי החלפתם תחזיר את הטלויזיה לחיים.
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה, כנראה הפאנל הלך, לפי שיחה שהיתה לי עם הטכנאי שלהם. במקרה הזה אין מה לתקן, נתקדם למשהו אחר.09/10/2025 11:56Arie10 כתב: אחד הכרטיסים הלך.
אני מאמין שאפשר למצוא את שני הכרטיסים הללו ברשת (אולי EBAY). הם לא אמורים להיות יקרים ולפי דעתי החלפתם תחזיר את הטלויזיה לחיים....