המלצה למסנן אויר
-
sam_bercovici
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
לצרכי הקלה באלרגיה לאבקנים, לאבק ולקרדית אבק הבית, שוקל לרכוש מסנן(י) אויר לבית.
בתור התחלה, אני מעוניין במתקן שיכול להתמודד עם חדר גדול כ 80-100 מ"ר.
במידה ויש בו מערכת אקטיבית, ניתן לכבות אותה
ואפשרות להפעיל במוד שקט
המוצר שהכי נראה לי הוא Winix 5500-2 שלא נמכר בארץ.
האם יש למשהו נסיון עם מוצרים כאלו?
תודה!
בתור התחלה, אני מעוניין במתקן שיכול להתמודד עם חדר גדול כ 80-100 מ"ר.
במידה ויש בו מערכת אקטיבית, ניתן לכבות אותה
ואפשרות להפעיל במוד שקט
המוצר שהכי נראה לי הוא Winix 5500-2 שלא נמכר בארץ.
האם יש למשהו נסיון עם מוצרים כאלו?
תודה!
- ben-home
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 307
אני משתמש ב Shark NeverChange (HP303). לזכרוני יש לו מצב שקט, אבל לא משתמש במצב הזה רק ברגיל.
-
sam_bercovici
-
- חבר שרק התחיל

האם אתה רואה תועלת מבחינת אלרגיות בשימוש הזה?06/10/2025 14:25ben-home כתב: אני משתמש ב Shark NeverChange (HP303). לזכרוני יש לו מצב שקט, אבל לא משתמש במצב הזה רק ברגיל....
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46476
הכל תלוי בחומרת האלרגיה.
כל המסננים באמת מסננים את האויר בחדר בו הם נמצאים, אבל כשזה נוגע לאבק וקרדית האבק, המסננים לא באמת מנקים משטחים מאבק.
כל המסננים באמת מסננים את האויר בחדר בו הם נמצאים, אבל כשזה נוגע לאבק וקרדית האבק, המסננים לא באמת מנקים משטחים מאבק.
-
sam_bercovici
-
- חבר שרק התחיל

אני מבין שהמסנן לא מהווה תחליף לניקוי משטחים, יבוש מצעים ושאיבת אבק. השאלה האם מישהו יכול להעיד שזה שיפר את המצב יחסית ללפני השימוש במסנן.07/10/2025 15:03ziv_r כתב: הכל תלוי בחומרת האלרגיה.
כל המסננים באמת מסננים את האויר בחדר בו הם נמצאים, אבל כשזה נוגע לאבק וקרדית האבק, המסננים לא באמת מנקים משטחים מאבק....
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- qsub00
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1021
רוצה להוסיף הערה לגבי איכות האויר בכלל.
הוספתי מיינן סטריאונייזר שמייצר יונים שליליים וחיוביים כאחד, ובכך מעלה את איכות האויר בחדר.
בעיקר מורגש בחדר שינה ממוזג, שאינו מאוורר כל הלילה.
במעבר לחדר אחר ללא הסטריאונייזר מורגש ההבדל מיד.
הוספתי מיינן סטריאונייזר שמייצר יונים שליליים וחיוביים כאחד, ובכך מעלה את איכות האויר בחדר.
בעיקר מורגש בחדר שינה ממוזג, שאינו מאוורר כל הלילה.
במעבר לחדר אחר ללא הסטריאונייזר מורגש ההבדל מיד.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

הבעיה בכל מה שקשור לנושא היונים היא שרוב מקורות המידע ברשת לא אמינים, אם אלו אתרי פרסום למכירת מוצרים, אתרים שמעודדים תזונה טבעונית או צמחונית, אתרי יוגה וכדומה.
- shahar31
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 721
אני משתמש ב levoit core 300 בכל החדרים. בעיקר של הילדים.
יש מבצע מדי פעם בהייטקזון, חשוב לבחור מכשיר שגם יש לך זמינות של פילטרים להחלפה. אחרת תצטרך להחליף מכשיר כל שנה..
לא מדדתי את איכות האוויר, אבל הכמות אבק ולכלוך שיוצאת כל פעם שאני מנקה את הפילטרים עושה טוב על הלב..
יש מבצע מדי פעם בהייטקזון, חשוב לבחור מכשיר שגם יש לך זמינות של פילטרים להחלפה. אחרת תצטרך להחליף מכשיר כל שנה..
לא מדדתי את איכות האוויר, אבל הכמות אבק ולכלוך שיוצאת כל פעם שאני מנקה את הפילטרים עושה טוב על הלב..
- ben-home
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 307
אין לי בעיית אלרגיות, זו לא הסיבה לקניה. למעשה כל מערכת הסינון בגדול לא עניינה ואתי - אבל לא מצאתי משהו פשוט שעושה את מה שרציתי. ומה רציתי? היו לי בחדר השינה המון מין סיבים קטנטנים (רואים אותם כתלות בקרני השמש) וזה עצבן אותי .... למעשה כל מה שהייתי צריך זה את השלב הראשן (החיצוני למעשה) של המסנן הזה. אבל אם כבר קונים .......
-
sam_bercovici
-
- חבר שרק התחיל

רכשתי Shark NeverChange hp 303
אעדכן האם זה עזר למשהו
אעדכן האם זה עזר למשהו
- nadavya
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 849
האם המסננים האלה יעילים בסינון ריחות? לדוגמא, לאחר טיגון בבית או בישול? האם זה יכול להעלים את הריחות?
"דעה זה כמו רק#ום לכל אחד יש", הקוף
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- ahiel
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1307
מאיפה קנית? אם קונים מאמאזון us זה יתאים מבחינת מתח חשמל?09/10/2025 8:58shahar31 כתב: אני משתמש ב levoit core 300 בכל החדרים. בעיקר של הילדים.
לא מדדתי את איכות האוויר, אבל הכמות אבק ולכלוך שיוצאת כל פעם שאני מנקה את הפילטרים עושה טוב על הלב.....
- shahar31
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 721
קניתי אחד מאמאזון והוא מחובר לממיר מתח, את השאר כמו שכתבתי, קניתי דרך מבצעים בHTZ. את הפילטרים אני מזמין מאמאזון...
- Light
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 846
אני משתמש ב smart mi air purifier 2
אחלה מכשיר והוא יודע לנקות חלקיקים קטנים בגודל של 0.1μm
לבן שלי יש אלרגיה לאבק - והמכשיר הזה באמת עוזר.
כל שאר המכשירים עובדים על גודל חלקיקים של עד 0.3μm - וזה מספיק לרוב האוכלוסיה
אם לך חשוב לגבי אלרגיות / אסטמה - ההמלצה היא ללכת על מכשירים שיודעים לנקות חלקיקים בגודל של 0.1μm
היו לי לא מעט מכשירים - הוא היחידי שנותן תוצאות (לא ניסיתי את הדייסון בגלל המחיר )
אחלה מכשיר והוא יודע לנקות חלקיקים קטנים בגודל של 0.1μm
לבן שלי יש אלרגיה לאבק - והמכשיר הזה באמת עוזר.
כל שאר המכשירים עובדים על גודל חלקיקים של עד 0.3μm - וזה מספיק לרוב האוכלוסיה
אם לך חשוב לגבי אלרגיות / אסטמה - ההמלצה היא ללכת על מכשירים שיודעים לנקות חלקיקים בגודל של 0.1μm
היו לי לא מעט מכשירים - הוא היחידי שנותן תוצאות (לא ניסיתי את הדייסון בגלל המחיר )
Let there be LIGHT!
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB