אפל ווטש אולטרה 3 ותמיכה של דור 5 בישראל?

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
gabif פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 758
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #1 

רכשתי אפל ווטש אולטרה 3 וחיברתי איתו לפרטנר ויש רק דור 4 - האם יש בכלל תמיכה בארץ לדור 5 בשעונים האלה מחברות הסלולר?

avinin1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 204
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #2 

למה שלא יהיה בעצם? זה לא אמור להיות דור 5 כמו של הניידים? הרי זה סהכ אנטנות שיוצרות קשר עם האנטנות הגדולות?
אולי בעצם, זה עניין שצריך להיות מופעל ברמת חברת התקשורת, כמו למשל שמוכרים לנו חבילות 4G ו-5G -- צריך לבדוק

אפשר לשאול מהיכן קנית שכבר קיבלת? אני קניתי קצת לפני ראש השנה מiStore ועדיין ממתין לשלי.
עריכה: לפי הסרטון הזה אני מניח שאין, או שאולי הוא התכוון לשידור הלוויני

avinin1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

חיפוש קטן הביא אותי לכך שה-5G שקיים באולטרא 3 הוא "5g RedCap" שזה בעצם 5G עם תעבורה/זכרון חסכוני, או משהו כזה
חיפוש מדוקדק בגוגל הביא אותי למאמר הזה שפורסם אמש

"...תחום החיבוריות נמצא בלב השינוי, עם טכנולוגיית 5G RedCap שמובילה פלאפון, שצפויה לתת מענה לבעיה מוכרת: היעדר כיסוי Wi-Fi בגינות, בגגות סולאריים ובמחסנים. יסוד קריטי נוסף בהקמת בית חכם הוא כאמור הבטחת תשתית אינטרנט יציבה ומהירה, שכן מערכות הבית החכם מתבססות רובן ככולן על קישוריות רציפה לרשת הביתית. "
...
אולי מקריות? אולי לא?

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4935
נתן תודות: 513 פעמים
קיבל תודות: 688 פעמים

שליחה #4 

סתם מתוך סקרנות -- למה 5G עקרוני לך בשעון ? יש פה use case אמיתי או שזה בחזקת nice to have?
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

avinin1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

מעניין יהיה לראות איך התקשורת 5G בגרסה הרזה הזו תשפיע על הקליטה של הfind my המשפחתי כשמשאירים את האייפון בבית, והאם עדיין יהיה דילאיי של כמה שניות בשיחה שמוקמת בשעון (קצת מעצבן)

gabif פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

05/10/2025 2:40  
avinin1 כתב:
למה שלא יהיה בעצם? זה לא אמור להיות דור 5 כמו של הניידים? הרי זה סהכ אנטנות שיוצרות קשר עם האנטנות הגדולות?
אולי בעצם, זה עניין שצריך להיות מופעל ברמת חברת התקשורת, כמו למשל שמוכרים לנו חבילות 4G ו-5G -- צריך לבדוק

אפשר לשאול מהיכן קנית שכבר קיבלת? אני קניתי קצת לפני ראש השנה מiStore ועדיין ממתין לשלי.
...
קניתי מאילת - ממש במזל בדיוק היתה יחידה אחת וזה ההיה ביום שישי לפני 10 ימים

gabif פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

05/10/2025 14:26  
sigamore כתב:
סתם מתוך סקרנות -- למה 5G עקרוני לך בשעון ? יש פה use case אמיתי או שזה בחזקת nice to have?
...
לא ממש עקרוני
הרי אפילו את האופציה שאפל השיקה לפני שנתיים - שלוש של אפשרות להיות עם השעון בחו״ל - עוד לא באמת הופעל (לפחות לא בארץ)

gabif פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #8 

05/10/2025 2:40  
avinin1 כתב:

...
אבל זה קו משני אז אולי ירצו לחסוך במשאבים

avinin1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

קיבלתי את שלי היום, ניסיתי לדבר על זה עם פרטנר והם לא ממש ידעו מה להגיד לי לגבי תמיכת 5G באפל ווטש/5G RedCap, יכול להיות שאנסה לעבור לפלאפון כדי לבדוק
חייב להעיר שהסגירה של הרצועה milanese loop ממש מעצבנת, כנראה שאחליף לTerraCotta - ממש אהבתי

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”