Ballard - עונה 2
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11570
- נתן תודות: 1207 פעמים
- קיבל תודות: 2444 פעמים
Ballard סדרת ספין אוף מהיקום של סדרת הדרמת פשע Bosch על הבלשית Renee Ballard חודשה לעונה שנייה, ברשת Amazon.
הסדרה תתבסס על עבודתו של הסופר Michael Connelly.
https://uk.news.yahoo.com/ballard-renew ... 40998.html
הסדרה תתבסס על עבודתו של הסופר Michael Connelly.
https://uk.news.yahoo.com/ballard-renew ... 40998.html
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78888
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
מזכיר לי טיפה את dept q הבריטית (שהיא יותר מוצלחת).
לא בטוח שהייתי צופה בסדרה בלי הקשר לבוש.
לא בטוח שהייתי צופה בסדרה בלי הקשר לבוש.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4791
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 768 פעמים
הפסקתי באמצע הפרק הראשון של העונה הראשונה. שום דבר לא שכנע אותי להמשיך. הכל היה נראה זול מידי
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7661
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
בדיוק היה ככה גם לי. לא יודע להגיד למה בדיוק, אולי משהו במשחק לא היה "שם" , אולי זה דמויות המשנה, לא זוכר אם סיימתי את הפרק הראשון אבל זה פשוט לא שכנע אותי ולא רציתי להמשיך. אולי אני טועה אבל אין לי כוח לגלות.04/10/2025 15:15ChinggisKhan כתב: הפסקתי באמצע הפרק הראשון של העונה הראשונה. שום דבר לא שכנע אותי להמשיך. הכל היה נראה זול מידי...
לעומת זאת "בוש" תפס אותי תוך 10 דקות בלבד.
-
Kondo10

אחרי הרבה התלבטויות ומחוסר זמן החלטתי כן לראות את "בוש" לאחר שהבנתי שזו סדרה מצוינת. ככה אחרי כמה פרקים מצאנו את עצמנו
(זוגתי ביחד איתי) נסחפים לתוך עונה ראשונה ושנייה בהנאה גדולה הרבה בזכות הכתיבה, בניית העלילה שמזכירה את "הסמויה" באיטיות שלה
אך הסיפור כל הזמן מקבל איזו תפנית מרתקת וליהוק מצוין של טיטוס ווליבר. זוגתי אוהבת גם אני. אבל בניגוד לסדרות אחרות שאי אפשר שלא
להמשיך איתן ממתח לעוד פרק/עונה (יש כמה מובחרות וידועות) בעונה שלישית (לקראת הסוף) הרגשתי שובע מסויים לקחת איזה פסק זמן לסדרה אחרת יותר קלילה. האם זה סימן שאפרוש, מאמין שלא.
(זוגתי ביחד איתי) נסחפים לתוך עונה ראשונה ושנייה בהנאה גדולה הרבה בזכות הכתיבה, בניית העלילה שמזכירה את "הסמויה" באיטיות שלה
אך הסיפור כל הזמן מקבל איזו תפנית מרתקת וליהוק מצוין של טיטוס ווליבר. זוגתי אוהבת גם אני. אבל בניגוד לסדרות אחרות שאי אפשר שלא
להמשיך איתן ממתח לעוד פרק/עונה (יש כמה מובחרות וידועות) בעונה שלישית (לקראת הסוף) הרגשתי שובע מסויים לקחת איזה פסק זמן לסדרה אחרת יותר קלילה. האם זה סימן שאפרוש, מאמין שלא.
-
Kondo10

בהחלט, מה שהופך את הסדרה לנהדרת, אלו דמויות מצוינות כמעט רובן. כל אחד מוסיף עומק ודמות יחודית להעמקת העלילה.
כבר טענתי בעבר שבחירת שחקנים לא פחות חשובה מכתיבה, בימוי, וכסף. ללא ספק יש בה את כל מה שאפשר לבקש מסדרה טובה
חרף היותה איטית לא פעם. כרגע אקח פסק זמן לסדרה קלילה (תקופה לא קלה) ואחזור אליה לאחר מכן.
כבר טענתי בעבר שבחירת שחקנים לא פחות חשובה מכתיבה, בימוי, וכסף. ללא ספק יש בה את כל מה שאפשר לבקש מסדרה טובה
חרף היותה איטית לא פעם. כרגע אקח פסק זמן לסדרה קלילה (תקופה לא קלה) ואחזור אליה לאחר מכן.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7661
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
בטח כבר לא פעם כתבו פה על "בוש" שהיא איטית, אבל זה הכל יחסי. זה לא "24" שאתה על קצה הכסא רוב הזמן .. אולי כישראלים אנחנו רגילים לצערנו לקצב מהיר של אירועים בחדשות, או לסרטים וסדרות כאלה אבל יש משהו נעים בקצב שלה.
-
Kondo10

לדאבוני בתקופה הזו (קשה מנשוא) קשה לי להתרכז בתכנים איטיים, לכן אני מתרכז בתכנים שלא דורשים ריכוז.
מקווה שנעבור את התקופה הזו ממש בקרוב, כדי להתחיל ליהנות מסדרות יותר עמוקות כמו שראיתי בעבר.
מקווה שנעבור את התקופה הזו ממש בקרוב, כדי להתחיל ליהנות מסדרות יותר עמוקות כמו שראיתי בעבר.