https://htmag.co.il?p=98544
וטוענות להישמע טוב יותר מכל דבר שניסיתם
שרשור תגובות: Arctis Nova Elite – האוזניות גיימינג במחיר קונסולת משחקים
אני השתמשתי בNova Pro wireless שנתיים שלמות ונהנתי מהם מאוד, אוזניות עם כל הפינוקים האפשריים, רק חסר שהתחברו לHomekit ויכינו לי אספרסו...
אני לא יודע איך SteelSeries תמיד מאכזבים ברמת המיקרופון, גם בגרסא הזו ,מסרטונים שכבר יצאו הוא נחות מהמתחרים, אבל המיקרופונים החיצוניים שעל גבי הearcups עצמם דווקא סבירים (כך גם הנסיון שלי עם הaudeze maxwell)
באמת לא מבין איך אחרי כל כך הרבה שנים שSteelSeries מייצרים אוזניות מה5hv2 בזמנו והsiberia neckband וsiberia v2 הם עדיין מפספסים לתת מוצר מוגמר עם מיקרופון שלא חנוק!...אותו הסיפור גם עם הGamebuds שמרגישות לא אפויות, חשבתי שGN/Jabra תעשה להם טוב לפחות בתחום הזה...
אני לא יודע איך SteelSeries תמיד מאכזבים ברמת המיקרופון, גם בגרסא הזו ,מסרטונים שכבר יצאו הוא נחות מהמתחרים, אבל המיקרופונים החיצוניים שעל גבי הearcups עצמם דווקא סבירים (כך גם הנסיון שלי עם הaudeze maxwell)
באמת לא מבין איך אחרי כל כך הרבה שנים שSteelSeries מייצרים אוזניות מה5hv2 בזמנו והsiberia neckband וsiberia v2 הם עדיין מפספסים לתת מוצר מוגמר עם מיקרופון שלא חנוק!...אותו הסיפור גם עם הGamebuds שמרגישות לא אפויות, חשבתי שGN/Jabra תעשה להם טוב לפחות בתחום הזה...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46323
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
אני משתמש ב- SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless כבר 3 שנים. הייתי שמח למשקל קל יותר ו- ANC מהטובים שיש בשוק, במיוחד במחיר הזה.
אני מקווה שאוכל לשים את הידיים שלי על האוזניות בקרוב.
אני מקווה שאוכל לשים את הידיים שלי על האוזניות בקרוב.