iRobot שמתקשה לעלות למטען שלו
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5374 פעמים
נראה שהוא נתקע במהלך ״הטיפוס״ למתקן שלו.
לא מרגיש משהו שמפריע מהצד של השואב או המתקן.
משהו כן מוזר זה הקפיצים של פיני הטעינה שהם מעט ״ריבועיים״ כך שאם אני דוחף את הרובוט נראה שהם לא מתקפלים כי יש שם מדרגה.
מכירים בעיה כזו?
לא מרגיש משהו שמפריע מהצד של השואב או המתקן.
משהו כן מוזר זה הקפיצים של פיני הטעינה שהם מעט ״ריבועיים״ כך שאם אני דוחף את הרובוט נראה שהם לא מתקפלים כי יש שם מדרגה.
מכירים בעיה כזו?
-
oferlaor
- מנהל

הבעיה לא במגע. הבעיה שהוא ממש מתקשה לטפס את הגבעה. כשאני מנסה להבין מה קורה אני רואה שהוא כאילו מנסה לדחוף קדימה את הפינים. הבעיה שהם ריבועיים (ולא אלכסוניים) כך שיש להם כמו שן או מדרגה.
כשהוא מנסה לדחוף קדימה זה לא מוריד את הפינים והוא נתקע שם... לא מצליח להבין איך זה אמור להתנהג. הפינים בתוך פלסטיק אז הם לא יכולים להתעקם אלא אם פספסתי משהו
כשהוא מנסה לדחוף קדימה זה לא מוריד את הפינים והוא נתקע שם... לא מצליח להבין איך זה אמור להתנהג. הפינים בתוך פלסטיק אז הם לא יכולים להתעקם אלא אם פספסתי משהו
-
oferlaor
- מנהל

- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4866
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
משהו כזה.
תשים לב שיש מעין משטחי גומי עגולים שהודבקו בתחתית, בצד האחורי כדי למנוע החלקה, אבל זה לא ממש עושה את העבודה.
זו הסיבה שאני מצמיד את המטען לקיר.
הנקודות השקופות אלה מדבקות סיליקון, עבות יותר ממדבקות הגומי (משמעותית) מה שגם משנה את זווית הכניסה של הרובוט כמו לרמפה, וגם מגביה בכמילימטר את נקודות המגע, כך שהרובוט ממש נשען עליהן.
זה עוזר, לא מושלם.
עדיין צריך לנקות את נקודות המגע, אבל כשהן נקיות, סיכויי ההצלחה לעגינה עולים.
זו הסיבה שאני מצמיד את המטען לקיר.
הנקודות השקופות אלה מדבקות סיליקון, עבות יותר ממדבקות הגומי (משמעותית) מה שגם משנה את זווית הכניסה של הרובוט כמו לרמפה, וגם מגביה בכמילימטר את נקודות המגע, כך שהרובוט ממש נשען עליהן.
זה עוזר, לא מושלם.
עדיין צריך לנקות את נקודות המגע, אבל כשהן נקיות, סיכויי ההצלחה לעגינה עולים.
-
oferlaor
- מנהל

הבנתי. כלומר, בעצם הבסיס עומד מעט באלכסון ביחס לאיך שהוא היה אמור לעמוד. מעניין. נחשוב אם יש לי פתרון דומה אולי.