בזק וויפי 7 על 2.4

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
avinatbezeq פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 202
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

‏בוקר טוב. התקינו לי עכשיו סיבים של 5 ג׳יגה של בזק עם Wi-Fi שבע ושני מגדילי טווח. אני צריך תמיכה איך לחבר מכשירים כמו המדפסת, המשקל, והמנקה הרובוטי שצריכים רשת של 2.4?

עדכון: עברתי שלשה שלבים עם בזק. קודם אמרו שהם יכבו את הרשתות של ה-5 ג'יגה ואז אוכל להתחבר. אחר כך אמרו שהם ייצרו לי רשת נפרדת ל-2.4. הסיכום כרגע הוא שהם יגיעו עוד יומיים ויחליפו את המודם מ-Multi Be Fiber XGS ל-Multi Be Fiber SXS שתומך ברשת נפרדת.
נערך לאחרונה על ידי avinatbezeq ב 28/09/2025 13:25, נערך פעם 1 בסך הכל.

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4301
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 898 פעמים

שליחה #2 

יש אלף ושתיים אפשרויות איך לבצע את מה שאתה מנסה לעשות. נתחיל מהפשוט והטריוויאלי ביותר. לכל מנגנוני חיבור היגיוניים של הציודים אלחוטיים אלה לא צריך לשנות שבאותו SSID שאתה רוצה להתחבר עליו שפועל על תדר של 2.4GHZ פועלים גם תחומי תדרים של 5GHZ ואפילו 6GZH למשל.
אופצייה אחרת, נניח ויש לך איזה התקן מצ'וקמק, שהמנגנון חיבור שלו לא מסוגל להתחבר ל SSID שפועל בכמה תחומי תדרים, אז בסך הכל, אתה נכנס להגדרות של הנתב \ נקודת גישה ומכבה את השימוש בתחומי תדרים אחרים, חוץ מ 2.4GHZ. מחבר את ההתקן המצ'וקמק ואחרי זה מפעיל את התחומי תדרים אלה שכיבית. זה כל הסיפור.
לאפשרות הגרועה של להפריד את תחומי תדרים עם SSID שונה לכל תחום תדר, אני אפילו כבר לא נכנס, בגלל סיבות מובנות ביותר.

Jabberwock
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #3 

האם אתה מתכוון להגדרה הראשונית דרך הסלולר, כאשר האפליקציה מבקשת ממך לצורך התיאום הראשוני של המכשיר להתחבר בסלולר לרשת 2.4GHZ לצורך התיאום בלבד.
הפתרון הוא - במכשיר סמסונג ישנה אופציה כזאת:
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”