יש לנו בבית מסך 65 אינצ׳ של הייסנס (u7q) שקנינו לפני 5.5 שנים, ולאחרונה הופיעה בו כתם צהבהב בתצוגה של צבעים בהירים מאוד.
זה מסך FALD אז הניחוש שלנו שמשהו בתאורה באחד האזורים נדפק.
מחפשים להחליף מסך וחושבים אם עכשיו או להמתין למבצעי נובמבר.
ברור לי שאף אחד פה לא נביא, אבל בהסתמך על מה שהיה בעבר אשמח לשמוע עצות ומה הייתם עושים בנעלי
הסלון מואר אבל לא ישירות על המסך. כן חשוב זוויות צפיה למבנה הסלון
האידאל - כנראה אולד, יש להורים שלי מסך 77 שנראה מדהים.
המציאות - יש לנו תינוק בן שנתיים ועוד אחד בדרך, ועדיף לא לבזבז יותר מדי.
צופים היום דרך מיבוקס בשידורי נקסט/פרטנר TV ב-30-40 אחוז מהזמן.
שאר הזמן צופים בסרטים וסטרימינג, יש NAS בבית, אז אם יש מסך שיתן איכות טובה - אפשר להוריד תוכן מתאים.
לא חשוב גיימינג בכלל.
קיבלתי הצעה בחנות ליד הבית, למסך TCL מדגם 65C855 ב-3200 שקל. אבל הבנתי שזה דגם משנה שעברה ושזה חיסול מלאי.
ראיתי ביקורות טובות על ה-c8k של TCL ואני מתלבט אם לחכות למבצעי נובמבר ואם יש סיכוי שהמחיר שלה ירד לאזור ה-4000? (היום ההצעה הכי זולה שקיבלתי עליה זה 5000 שקל)
אם יש דגם אחר יותר מומלץ של סוני או סמסונג בסביבות 4000, אשמח לדעת למה לצפות ואם כדאי לחכות ולבדוק במבצעי נובמבר.
מסך 65 אינצ׳ - עכשיו או לחכות לנובמבר?
-
izzishalti
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ה-C855 הוא מסך מצוין, אבל ה-C8K/C89K טוב ממנו, וספציפית בכל מה שקשור לזוויות צפייה בגלל פאנל ה-HVA החדש שקיים בדגמי סדרת CxK החדשה.
ה-C8K/C89K הוא גם דגם חדש, כך שהסיכוי שתהיה עליו הנחה של 1000 ש"ח הוא נמוך. אני בכל זאת הייתי מחכה למבצעי נובמבר כי אין לך מה להפסיד.
אתה יכול גם לשקול את ה-C7K/C79K. איכות התמונה תהיה פחות מרשימה מה-C8K/C89K, אבל עדיין יהיה שיפור בזוויות הצפייה לעומת דגמי השנה הקודמת.
ה-C8K/C89K הוא גם דגם חדש, כך שהסיכוי שתהיה עליו הנחה של 1000 ש"ח הוא נמוך. אני בכל זאת הייתי מחכה למבצעי נובמבר כי אין לך מה להפסיד.
אתה יכול גם לשקול את ה-C7K/C79K. איכות התמונה תהיה פחות מרשימה מה-C8K/C89K, אבל עדיין יהיה שיפור בזוויות הצפייה לעומת דגמי השנה הקודמת.
- Akila
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 292
- שם מלא: Joel Strikovsky
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 73 פעמים
הפאנל של ה C8K יותר חדש (WHVA) לעומת ה C855 (VA), אז צפייה ב Wide Angle הרבה יותר טובה ב C8K....
וה Anti Glare של ה C8K, הרבה יותר טוב בחדרים מוארים מהפנל של ה C855.
מאחר שמתי לב שציינת את שני הנתנווני האלה כחשובים, אז הייתי הולך על ה C8K/C89K.
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.