C8k
-
Raf897
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
- שם מלא: Vh
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אחרי שנכוויתי מחברת lg oled החלטתי שאני אולד יותר לא מוכן לקנות
הלכתי לחנות של טלוויזיות ונתקלתי בחברת tcl לא הכרתי אותם לפני בכלל והטלוויזיות שלהם נראו מדהים השחור הכל פשוט מטורף ברמה שלא יכולתי להבדיל מהאולד ואני מדבר על הc7k
ולאחר מכן ראייתי שיש דגם יותר מתקדם בשם c8k
מישהו מכיר אתה חברה הזו? היא אמינה?
האיכות צפיה טובה גם בחדר שינה?
והאם כדאי לחכות לc9k
תודה רבה
הלכתי לחנות של טלוויזיות ונתקלתי בחברת tcl לא הכרתי אותם לפני בכלל והטלוויזיות שלהם נראו מדהים השחור הכל פשוט מטורף ברמה שלא יכולתי להבדיל מהאולד ואני מדבר על הc7k
והאם כדאי לחכות לc9k
תודה רבה
- Akila
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 292
- שם מלא: Joel Strikovsky
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 73 פעמים
TCL זה היום הטלוויזיה הכי טובה בשוק לטווח המחיר השפוי.
קרי, אתה מקבל יותר למה שאתה משלם לעומת מה שתקבל באותו מחיר מחברות אחרות כמו סמסונג, LG, SONY וכו. .
אני הייתי הולך עליה ללא שום מחשבה שניה (יש לי היום את ה C935 של TCL והיא מצויינת).
אם יש לך אפשרות ללכת על ה C8K/C89K אז זה עדיף כי יש לסדרה הזאת פאנל WHVA לצפייה רחבה יותר,
לעומת HVA שיש ל C7K/C79K. כמו-כן ל C8K/C89K יש Anti glare יותר טוב מה C7K/C79K, שנותן פחות השתקפות בחדר מואר.
גם יותר Local Zone Dimming ו NITs Peak Brightness.
אבל אם תקציבית זו בעיה, גם ה C7K/C79K טלוויזיה נהדרת.
קרי, אתה מקבל יותר למה שאתה משלם לעומת מה שתקבל באותו מחיר מחברות אחרות כמו סמסונג, LG, SONY וכו. .
אני הייתי הולך עליה ללא שום מחשבה שניה (יש לי היום את ה C935 של TCL והיא מצויינת).
אם יש לך אפשרות ללכת על ה C8K/C89K אז זה עדיף כי יש לסדרה הזאת פאנל WHVA לצפייה רחבה יותר,
לעומת HVA שיש ל C7K/C79K. כמו-כן ל C8K/C89K יש Anti glare יותר טוב מה C7K/C79K, שנותן פחות השתקפות בחדר מואר.
גם יותר Local Zone Dimming ו NITs Peak Brightness.
אבל אם תקציבית זו בעיה, גם ה C7K/C79K טלוויזיה נהדרת.
נערך לאחרונה על ידי Akila ב 29/09/2025 0:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
Re: אם אתה לא ממהר...
אם זאת עוד סדרה של הייסנס עם מערכת ההפעלה הזוועתית VIDAA במקום אנדרואיד, אז ממש לא שווה לחכות....
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
ללא ספק עדיף לרכוש את הדגמי של אלקטרה על SGE. אין ב TCL יבואן רשמי! כל המוצרים ביבוא SGE הם עם מחיר מופקע. ראה למשל תמחוק של ימהה. לפני שנה היה פער גדול בין SGE לאלקטרה ב TCL אבל בזכות אלקטרה SGE נאלץ ליישר קו. עדין הייתי בוחר ביבוא של אלקטרה...
יצא לי לראות את ה C89K בתצוגה ולשחק בהגדרות. להפתעתי גם מנגנון החלקת התמונה השתפר מאד ביחס ל C925 שיש לי. את ה 65 ניתן להשיג ב 5000 שח עם קצת מיקוח ואפילו לקבל הובלה בחינם.
- יהלי ב
- חבר ותיק

מאיזו חנות מוכרים של CDATA? לא מצאתי אף אחת. שם זה באמת יבוא מקבילי ואחריות של שנה שספק אם יכלו לממש במקרה של תקלה30/09/2025 20:39turbine כתב: איזה מעצבנות כל הקומבינות האלה עם היבואנים והשמות המוזרים לכל יבואן איף אפשר לדעת אם זו אכן אותה טלוויזיה?
כרגע רואה שהמחירים של CData יותר אטרקטיביים אז למה אלקטרה ?...
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
Ksp..
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
שים לב שמדובר בחברה סינית, אם זה משנה לך.27/09/2025 10:43Raf897 כתב: אחרי שנכוויתי מחברת lg oled החלטתי שאני אולד יותר לא מוכן לקנות
והאם כדאי לחכות לc9k
תודה רבה...
בהייטק זון רשום 3 שנים אחריות שלהם.30/09/2025 22:42יהלי ב כתב: מאיזו חנות מוכרים של CDATA? לא מצאתי אף אחת. שם זה באמת יבוא מקבילי ואחריות של שנה שספק אם יכלו לממש במקרה של תקלה...
וב KSP גם בתוספת של 249.
על כל היבואנים רשום רשמי גם ככה

- יהלי ב
- חבר ותיק

01/10/2025 8:32turbine כתב: בהייטק זון רשום 3 שנים אחריות שלהם.
וב KSP גם בתוספת של 249.
על כל היבואנים רשום רשמי גם ככה
...
האתר זה עם כל ההנחות לעובדי ההיטק ואני ביניהם, יוצא יותר יקר ממחיר רגיל ללא הנחות
ושלא נדע מי אלו ה CDATA. זה אלקטרוניקס פרו - משמע אין אחריות ולא שירות ורוב הסיכויים שתקבל מסך פגום...
טוב לדעת למרות שלא ראיתי יותר זול..01/10/2025 15:12יהלי ב כתב: האתר זה עם כל ההנחות לעובדי ההיטק ואני ביניהם, יוצא יותר יקר ממחיר רגיל ללא הנחות
image.png
image.png
ושלא נדע מי אלו ה CDATA. זה אלקטרוניקס פרו - משמע אין אחריות ולא שירות ורוב הסיכויים שתקבל מסך פגום......
מה המחיר שניתן להשיג ל 75 אינץ ?
- E&H
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- שם מלא: Eliran
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אנסה לעשות קצת סדר.
היבואן הרשמי של טלוויזיות TCL הוחלף מחברת SG לC-DATA ונותנת השירות היא חברת אלקטרוניקס פרו.
אלקטרה אחראית על יבוא שאר מוצרי TCL חוץ ממוצרי המיזוג של TCL ששיך לחברת אלקטרופרסקו.
לאלקטרה גם ניתן זיכיון לייבא מסכי טלוויזיה של TCL דגמים מקבילים לאלו המיובאים על ידי
C-DATA אבל הם נמכרים אך ורק ברשתות מחסני חשמל ושקם אלקטריק שבבעלות קבוצת אלקטרה. נותנת השירות והתקנה היא רטפון (שאר מוצרי TCL על ידי פלרום)
ולכן המסכים הנמכרים ברשתות אחרות הם בייבוא של C-DATA ונותן השירות אלקטרוניקס פרו.
ולגבי האחריות אצל שני היבואנים שנה ראשונה אחריות מלאה, שנתיים נוספות אחריות מוגבלת בתוספת עלות ביקור טכנאי 249₪.
מסכים מדגמים קודמים דוגמת C755 C855 האחריות תעבור ל C-DATA (אלקטרוניקס פרו)
היבואן הרשמי של טלוויזיות TCL הוחלף מחברת SG לC-DATA ונותנת השירות היא חברת אלקטרוניקס פרו.
אלקטרה אחראית על יבוא שאר מוצרי TCL חוץ ממוצרי המיזוג של TCL ששיך לחברת אלקטרופרסקו.
לאלקטרה גם ניתן זיכיון לייבא מסכי טלוויזיה של TCL דגמים מקבילים לאלו המיובאים על ידי
C-DATA אבל הם נמכרים אך ורק ברשתות מחסני חשמל ושקם אלקטריק שבבעלות קבוצת אלקטרה. נותנת השירות והתקנה היא רטפון (שאר מוצרי TCL על ידי פלרום)
ולכן המסכים הנמכרים ברשתות אחרות הם בייבוא של C-DATA ונותן השירות אלקטרוניקס פרו.
ולגבי האחריות אצל שני היבואנים שנה ראשונה אחריות מלאה, שנתיים נוספות אחריות מוגבלת בתוספת עלות ביקור טכנאי 249₪.
מסכים מדגמים קודמים דוגמת C755 C855 האחריות תעבור ל C-DATA (אלקטרוניקס פרו)
השאלה הנותרת, אצלי לפחות, האם מדובר במסכים זהים, האם C8K זהה לחלוטין ל C89K ? ולמרות הדעה הבוטחת שכך הוא, אני לא משוכנע. כמו ה 755 מול ה M8B בדור הקודם שנחזו להיות זהים אחד לאחד, והנה פתאום לראשון יש סאב מובנה ולשני לא.