Lg C9 - אור אדום קבוע
שלום,
6 שנים , טלוויזיה פתאום נכבתה ועכשיו יש אור אדום קבוע . הוצאתי מהחשמל , החזרתי, לחצתי על כפתור ההפעלה , אור אדום נעלם, ואחרי כמה שניות במקום שהטלוויזיה תידלק, האור חזר.
ממה שאני מבין , הלך ספק חשמל . שעלותו באיזור 1350 שח דרך היבואן.
בפנל יש לי גם גלים בשורה העליונה ובצדדים שלא הפריעה לי לצפייה .
במקביל אני רואה גם טלוויזיה g2 מתצוגה ב 5290 שח (כלומר תוספת של 3940 שח) עם אחריות לשנה .
https://www.hye.co.il/8806091616593-1.html
מה הייתם עושים - מחליפים ספק (בהנחה שזאת אכן הבעיה) או מתצוגה ?
שנה טובה,
שאול.
6 שנים , טלוויזיה פתאום נכבתה ועכשיו יש אור אדום קבוע . הוצאתי מהחשמל , החזרתי, לחצתי על כפתור ההפעלה , אור אדום נעלם, ואחרי כמה שניות במקום שהטלוויזיה תידלק, האור חזר.
ממה שאני מבין , הלך ספק חשמל . שעלותו באיזור 1350 שח דרך היבואן.
בפנל יש לי גם גלים בשורה העליונה ובצדדים שלא הפריעה לי לצפייה .
במקביל אני רואה גם טלוויזיה g2 מתצוגה ב 5290 שח (כלומר תוספת של 3940 שח) עם אחריות לשנה .
https://www.hye.co.il/8806091616593-1.html
מה הייתם עושים - מחליפים ספק (בהנחה שזאת אכן הבעיה) או מתצוגה ?
שנה טובה,
שאול.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אם כבר, אז יש לך C4 חדשה באותו מחיר (לפני מיקוח) אז אני לא רואה סיבה לקנות G2 מתצוגה.
לגבי הספק, לפעמים זה יכול להיות עניין של קבלים לא תקינים או רכיב אחר שהתקלקל וניתן לתקן את הספק הקיים ע"י החלפתו בהלחמה. וזה ייצא הרבה יותר זול, עם יותר התעסקות. יש בפורום שרשור של מישהו שהחליף טרנזיסטור שנשרף בספק והציל את המסך שלו בגרושים.
אפשר גם לחפש את ספק כוח חלופי תקין באיביי וכו', סביר להניח שהוא יעלה פחות מ-1350 שקלים.
לגבי הספק, לפעמים זה יכול להיות עניין של קבלים לא תקינים או רכיב אחר שהתקלקל וניתן לתקן את הספק הקיים ע"י החלפתו בהלחמה. וזה ייצא הרבה יותר זול, עם יותר התעסקות. יש בפורום שרשור של מישהו שהחליף טרנזיסטור שנשרף בספק והציל את המסך שלו בגרושים.
אפשר גם לחפש את ספק כוח חלופי תקין באיביי וכו', סביר להניח שהוא יעלה פחות מ-1350 שקלים.
תודה, במקרה אני לא מצליח עצמאית , לדעתך עדיף כבר להשקיע 4000 שח בחדשה ? או להוציא כ 1350 שח על החלפת ספק ?24/09/2025 13:16TheCoolest כתב: אם כבר, אז יש לך C4 חדשה באותו מחיר (לפני מיקוח) אז אני לא רואה סיבה לקנות G2 מתצוגה.
אפשר גם לחפש את ספק כוח חלופי תקין באיביי וכו', סביר להניח שהוא יעלה פחות מ-1350 שקלים....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
זה כבר חישובי תקציב שלך. עם מסך חדש יש לך 3 שנים אחריות וראש שקט.
תאורטית, עם מסך ישן, הוא יכול להתקלקל חודשיים אחרי וייצא שזרקת 1,350 שקל מצד שני, אולי הוא יעבוד עוד 6 שנים בשקט ואמינות... זה הימור.
תאורטית, עם מסך ישן, הוא יכול להתקלקל חודשיים אחרי וייצא שזרקת 1,350 שקל מצד שני, אולי הוא יעבוד עוד 6 שנים בשקט ואמינות... זה הימור.
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1491
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
לפעמים צריך קצת מזל עם מוצרי חשמל.30/09/2025 14:56shaulch כתב: בהתחלה פתח ואמר שהלוח שרוף , החליף. לא עבד . אחכ החליף גם ספק - לא עבד ובסוף אמר שהבעיה היא בפנל וצריך להחליף....
יאללה בלי להתבאס, אם יכול להמתין אז שווה לחכות למבצעי בלאק פריידיי בסוף נוב' ולהתפנק במסך חדש!
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
אני גם עם oled מאותה שנה ואישתי כבר יודעת שביום שהיא מתה אני מתקשר לקרוסאובר ומזמין G5 חדשה... 

- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1491
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
אני מנסה להרוג את ה CX שלי בשביל לקבל אישור לקנות G5 חדשה30/09/2025 17:04ChinggisKhan כתב: אני גם עם oled מאותה שנה ואישתי כבר יודעת שביום שהיא מתה אני מתקשר לקרוסאובר ומזמין G5 חדשה...
...
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8253
- נתן תודות: 412 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
צרות של עשירים, אשתי אפילו לא מוכנה לשדרג את ה C9 65 שבסלון ל 77 לא משנה איזה כי זה יפגע בהצמדת החלון הפתוח לקיר וחלון ב 90 מעלות זה "נזק סביבתי" (אז מה אם רוב הזמן הוא סגור או במצב קיפ)30/09/2025 17:04ChinggisKhan כתב: אני גם עם oled מאותה שנה ואישתי כבר יודעת שביום שהיא מתה אני מתקשר לקרוסאובר ומזמין G5 חדשה...
...