מכונה ומטחנה בתקציב של 10-15
-
MichaelEliyho
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום, לאחר 6 שנים עם breville express החלטנו להשתדרג למכונה עם קפה ברמה גבוהה יותר, הbreville אחלה אבל אני מרגיש שאי אפשר להוציא ממנה אספרסו כמו שאני רוצה.
אני ואשתי שותים ביחד בדר"כ כ2-3 הפוך ועד 4 אספרסו בכל יום. מבחינת תקציב אנחנו יכולים להשקיע כ10-15 אלף ש"ח לכלל הציוד.
הבנתי שעדיף מכונות עם דוד כפול כמו הBianca או הSynchronika, אשמח לשמוע עוד עצות ודעות.
אני ואשתי שותים ביחד בדר"כ כ2-3 הפוך ועד 4 אספרסו בכל יום. מבחינת תקציב אנחנו יכולים להשקיע כ10-15 אלף ש"ח לכלל הציוד.
הבנתי שעדיף מכונות עם דוד כפול כמו הBianca או הSynchronika, אשמח לשמוע עוד עצות ודעות.
נראה לי שהייתי הולך על מכונה: https://decentespresso.com/
- שליטה ובקרה מלאה: המכונה מאפשרת שליטה מוחלטת על פרופילי טמפרטורה, זרימת מים ולחץ.
- גמישות מירבית: בזכות השליטה, המכונה יכולה לחקות סוגים שונים של מכונות אספרסו.
- חימום מהיר: המכונה מתחממת תוך דקות ספורות, מה שחוסך זמן רב.
- נתונים בזמן אמת: מסך המגע של המכונה מציג נתונים מקיפים על תהליך החליטה.
- קהילה תומכת: למכונה יש קהילה גדולה של משתמשים המשתפים ידע וטיפים.
- שיפור מתמיד: המכונה מקבלת עדכוני תוכנה שמוסיפים לה תכונות חדשות.
בחירה במכונה עם שני דוודים היא הבחירה הנכונה
שתי המכונות שציינת הן אופציות טובות הן מבחינת האיכות והן מבחינת המחיר
מטחנת קפה טובה חשובה לא פחות, אולי יוריקה אטום 65 תתאים לטעמכם (לא החדשה עם שקילת הקפה! זו יקרה מאוד)
כמובן שחשוב לבדוק את גודל הנדל"ן על השיש שאתם מיעדים לסט הקפה והאם תרצו חיבור ישיר למים או לא
קפיצת איכות משמעותית מעל הברוויל - בהצלחה!
שתי המכונות שציינת הן אופציות טובות הן מבחינת האיכות והן מבחינת המחיר
מטחנת קפה טובה חשובה לא פחות, אולי יוריקה אטום 65 תתאים לטעמכם (לא החדשה עם שקילת הקפה! זו יקרה מאוד)
כמובן שחשוב לבדוק את גודל הנדל"ן על השיש שאתם מיעדים לסט הקפה והאם תרצו חיבור ישיר למים או לא
קפיצת איכות משמעותית מעל הברוויל - בהצלחה!
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
מכונה לליט אליזבת PL92T + מטחנה Sette 270Wi. למכונה יש דוד כפול, PID ושליטה ווליומטרית לשוט בודד וכפול, למטחנה יש משקל אוטומטי מובנה, וטחינה מאוד אחידה שלא דורשת התעסקות מעבר לדפיקה שתיים ודחיסה. יוצא בדיוק 10K ואני לא חושב שתוכל לקנות שילוב יותר טוב וקל לשימוש בתקציב הזה.
ממליץ בחום על Eureka Atom
יש לי את ה 75 כבר 5 שנים. שקטה מאוד, מהירה ואין גושים.
אני לא מרגיש שחסרה לי שקילה אוטומטית.
אני גם מעדיף כמה שפחות אלקטרוניקה.
פעם ביובל אני מוציא את הסלסלה ושוקל ואני תמיד באיזור ה 17 גרם.
ה sette מאוד רועשת - תמצא סרטונים ביוטיוב, זה הרעש של הנגריה מקרקר נגד קרקר מהגשש.
לפני כן היתה לי ציאדו e5p, שהיתה סבבה אבל בלי טיימר, אם הייתי הולך על הכיוון הזה הייתי קונה את הדגם עם הטיימר.
בשבילי רעש זה שיקול חשוב ושם את כל המטחנות של Eureka בקטגוריה נפרדת.
יש לי את ה 75 כבר 5 שנים. שקטה מאוד, מהירה ואין גושים.
אני לא מרגיש שחסרה לי שקילה אוטומטית.
אני גם מעדיף כמה שפחות אלקטרוניקה.
פעם ביובל אני מוציא את הסלסלה ושוקל ואני תמיד באיזור ה 17 גרם.
ה sette מאוד רועשת - תמצא סרטונים ביוטיוב, זה הרעש של הנגריה מקרקר נגד קרקר מהגשש.
לפני כן היתה לי ציאדו e5p, שהיתה סבבה אבל בלי טיימר, אם הייתי הולך על הכיוון הזה הייתי קונה את הדגם עם הטיימר.
בשבילי רעש זה שיקול חשוב ושם את כל המטחנות של Eureka בקטגוריה נפרדת.