קונסולת המשחק האולטימטיבי - XBOX360 או PS3?
אחח אחח אחח... כמה שטויות... איך אני אוהב את זה...דודיפלצת כתב:big27 כתב:חברים תודה רבה , הזמנתי BOX 360 מקווה לא להתאכזב...
לא תתאכזב.
אחרי התלבטויות רבות שנעשו אצלנו במשרד בין PS3 ו-XBOX360 אני קניתי את ה-360 וחברי לצוות קנה PS3.
ל-360 יוצאים יותר משחקים ואלה שיוצאים ל-PS3 פשוט לא כל כך טובים (אתה מוזמן לחפש ביקורות על LAIR המהולל שהיה אמור לשבור את השוק וקיבל ציונים נמוכים בגלל השליטה הקשה).
שחק HALO3 ו-Gears Of War. ואחרי שתתאמן קצת אתה מוזמן לטורנטירים אצלנו ב-split-screen.
תהנה!...
אז ככה , מכרתי את ה 360 שלי (ELITE) וקניתי PS3.
אני לא מצטער על אף רגע .
נכון של XBOX360 יש יותר משחקים , הוא גם יצא שנה לפני ה PS3 (בערך) , ואוטוטו תהיה מכה של משחקים שממש לא ישעמם ל PS3.
בנוסף , ה PS3 מדהים בטכנולוגיה שלו , remote play עם ה PSP מאוד נחמד , שליטה על ידי תזוזה של הג'ויסטיק מגניבה ביותר (לפחות ב Heavenly Sword שיורים חצים).
לגבי LAIR , המשחק מדהים , יש לי אותו , בכל אתר של reviews כתבו ש"הבעיה" היחידה היא השליטה הקשה... אתה יודע מה ?! אחרי 6 דקות זה מאוד אינטואיטיבי , אני חולה על המשחק.
מה צפוי לנו ?!
Eye Of Judgment (חפשו סרטונים ב YouTube).
המשחק כולל מצלמת EYE TOY (כנראה HD) וקלפי משחק , שמים את הקלפים על לוח המשחק והמצלמה סורקת אותם "ומזמנת" יצורים על המסך הטלויזיה שנלחמים איתם.
המשחק נראה מדהים ומגניב... ממליץ לכם לחפש סרטונים.
אל תשתחצן. מה שטויות? כתבתי רק עובדות שאתה מסכים עם כולן. מה הבעיה בדיוק?alophind כתב: אחח אחח אחח... כמה שטויות... איך אני אוהב את זה...
אז ככה , מכרתי את ה 360 שלי (ELITE) וקניתי PS3.
אני לא מצטער על אף רגע .
נכון של XBOX360 יש יותר משחקים , הוא גם יצא שנה לפני ה PS3 (בערך) , ואוטוטו תהיה מכה של משחקים שממש לא ישעמם ל PS3.
בנוסף , ה PS3 מדהים בטכנולוגיה שלו , remote play עם ה PSP מאוד נחמד , שליטה על ידי תזוזה של הג'ויסטיק מגניבה ביותר (לפחות ב Heavenly Sword שיורים חצים).
לגבי LAIR , המשחק מדהים , יש לי אותו , בכל אתר של reviews כתבו ש"הבעיה" היחידה היא השליטה הקשה... אתה יודע מה ?! אחרי 6 דקות זה מאוד אינטואיטיבי , אני חולה על המשחק.
מה צפוי לנו ?!
Eye Of Judgment (חפשו סרטונים ב YouTube).
המשחק כולל מצלמת EYE TOY (כנראה HD) וקלפי משחק , שמים את הקלפים על לוח המשחק והמצלמה סורקת אותם "ומזמנת" יצורים על המסך הטלויזיה שנלחמים איתם.
המשחק נראה מדהים ומגניב... ממליץ לכם לחפש סרטונים....