קונסולת המשחק האולטימטיבי - XBOX360 או PS3?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
liorb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 190
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי

אני אשמח לשמוע את דעתכם לגבי הקונסולה הטובה ביותר (i)
בבקשה לנמק
אגב מה יותר נפוץ בארץ?

ps3mee
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665

שליחה #2 

ps3 יותר נפוץ בארץ, אין יבוא רשמי של xbox בארץ אבל ישנה הודעה ממיקורוסופט לגבי תחילת היבוא הרשמי בארץ עד סוף השנה הנוכחית.
אין טוב ביותר זה מאוד אישי אם אתה מעוניין בדעה יותר מנומקת כתוב על סוג המשחקים שאתה אוהב לשחק בהם.
בעיקרון על טעם ועל ריח אין מה להתווכח להמרות שהעדפתי האישית היא ps3. :D
בהצלחה.
ניר

liorb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אני מסכים עם התשובה שלך אבל האמת שאני חדש בתחום ומנסה להבין קצת מנסיון של אחרים :)

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

אין כזה דבר "הקונסולה הטובה ביותר". רכישת קונסולה מוכתבת מהמשחקים שהיא מציעה ומרמת ה"כיף" שהיא תעניק לך וזה שיקול סובייקטיבי לחלוטין. אני לדוגמא חושב שאין תחליף למחשב טוב עבור משחקים, מישהו אחר יגיד לך שה PS3 עולה על כולם, השני מאמין שה 360 הכי טוב מכולם ויש גם אחרים שמאוד נהנים מה Wii.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

InbarHovav
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3252
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

WII זה אחד הדברים הכי מהנים שיצא לי לשחק בהם.

השלט האלחוטי פשוט גאוני!
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"

כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות

big27
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2606
נתן תודות: 132 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #6 

אשמח לקבל חוות דעת לגבי XBOX 360 המשחקים בעיקר הם FIFA ומשחקי יריות בעיקר בגוף שלישי , הבעיה היא שהיום יש לי PS2 שמחובר בSVIDEO הטלוויזיה שלי היא FULL HD ואני מפחד שאני אקח את ה XBOX אני לא ארגיש ברזולוציה יותר טובה

מישהו יכול לתקן אותי או לעזור לי ??

Boaz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 904
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #7 

big27 כתב:אשמח לקבל חוות דעת לגבי XBOX 360 המשחקים בעיקר הם FIFA ומשחקי יריות בעיקר בגוף שלישי , הבעיה היא שהיום יש לי PS2 שמחובר בSVIDEO הטלוויזיה שלי היא FULL HD ואני מפחד שאני אקח את ה XBOX אני לא ארגיש ברזולוציה יותר טובה

...
אל תדאג, תרגיש בהבדל לא קטן.

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #8 

big27 כתב:אשמח לקבל חוות דעת לגבי XBOX 360 המשחקים בעיקר הם FIFA ומשחקי יריות בעיקר בגוף שלישי , הבעיה היא שהיום יש לי PS2 שמחובר בSVIDEO הטלוויזיה שלי היא FULL HD ואני מפחד שאני אקח את ה XBOX אני לא ארגיש ברזולוציה יותר טובה

...
אז ככה... רכשתי את האקסבוקס שלי לפני כחודשיים מבאג במחיר 3000 שח מזומן כולל שנת אחריות מלאה + שנתיים נוספות התחייבות לתיקון טבעת המוות אם תקרה .. (מודפס על החשבונית!)

יש מבחר עצום אבל באמת עצום של משחקים מכל הז'אנרים. וכולם HD.
רובם 720P כ5 ב1080P ו4 ב640P כמו HALO3

השלט של הXBOX מדהים. נוח לאחיזה ארגונומי ורוטט ... מה שעוזר להכניס אותך לתוך חווית המשחק .. חברים ששיחקו SHOOTER אצלי לא רצו לעזוב אותו..

התפריט על המסך עשוי מצוין. מבחר אפשרויות לניהול החברים שלך, קבלת הודעות טקסט בזמן משחק , ביצוע שיחות קוליות עם חברים מכל העולם וכו...
אני הכי נהנה מאפשרות ההורדה של דמואים של משחקים מהאקסבוקס עצמו שמחזיקים אותי עעעסוק מאד.. כך שאתה בוחן משחקים לפני ביצוע קנייה בפועל.. (שזה מאד חשוב בהתחשב בעובדה שכל משחק בארץ עולה כ100$...)
תפריט הדמואים מחולק לז'אנרים ככה שכל אחד יכול למצוא את מה שהוא אוהב.

אתה יכול להוריד גם תכנים ב HD ! תמורת נקודות של מיקרוסופט (מעין כסף וירטואלי).
סרטי קולנוע (!) , סדרות טלויזיה פופולאריות, קליפים של מוזיקה וכו.. והכל ב HD.

לעניין ה SHOOTERים .. אני מחזיק את GEARS OF WAR ו HALO 3 ..
שניהם עם הציון הכי גבוה.
גראפיקה ומשחקיות מדהימה. אם אתה אוהב סביבות תלת מימדיות ולירות בחייזרים ולנהוג על כלי רכב עתידניים וכו... זה פשוט תענוג.
שיחקתי בדמו של FIFA 2008... נקרעתי מצחוקים.. זה כל כך אמיתי וחד ! .. הסאונד ההיקפי שיוצא מכל הרמקולים נותן תחושה שאתה באיצטדיון וומבלי! .. הסאונד של הקהל , השריקות של השופט , ה"שירה" של האוהדים.. מה שחסר לי זה רק הגרעינים :lol:

דבר נוסף אתה יכול להזרים מדיה כולל HD מהמחשב שלך ישר לסלון, רק חבל שאין תמיכה בכל הקודקים הפופולארים. אבל המציאו לזה פיתרון.. תוכנה שממירה כל תוכן HD שיש לך כולל MKV ל WMV HD בזמן אמת.. ומוזרם לאקסבוקס ולמסך HD שלך כולל כמובן היציאה האופטית לאודיו 5.1 לקולנוע הביתי.

זהו בערך.
אחרי שאתה מתרגל לצפות בתכני HD (כבר לא מזיל ריר כמו לפני שנה) ..
לשחק HD זה הדבר הבא ! :D

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #9 

PS3 ואני לא כל כך רואה סיבה להתווכח.

- מבחינה טכנולוגית מדובר בפלא של ממש והיו מספיק מגזינים שהכתירו את המכשיר בתור "Home Entertainment Center" של השנה וכו' וכו'.
- בלאי/תקלות בשיעור של 0.2 אחוז(!) שזה טיפה בים בניגוד ל-33% המזעזע של הבוקס.
- מספיק משחקים אקסקלוסיבים כדי למשוך גם את המפתחים של הבוקס (פיטר מור ראש מחלקת XBOX שפוטר מעבודתו במיקרוסופט אמר שאחרי שראה את KILLZONE 2 יש סיבה לקנות PS3).
- ONLINE חינם לחלוטין.
אחרי שקניתי משחק ב-300-400 שקל אני חושב שזו קצת חוצפה לבוא ולדרוש עוד.
- אפשרות להתקין LINUX על גבי המכשיר ובכך להפוך אותו למחשב של ממש.
- שלטים נטענים!
- אפשרות לחבר עכבר ומקלדת מכל סוג באשר הוא!

לא מספיק?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #10 

כן, אבל זה ימשוך רק את מי שרוצה לשחק במשחקים שיש ל PS3 להציע באופן אקסלוסיבי. אני לא חושב שיש רבים שקונים קונסולה כדי להתקין מערכת הפעלה כללית או בגלל שהיא הפלא השמיני של עולם ההנדסה.

מי שדווקא חושק ב HALO או שנהנה עד הגג מה Wii (ויש לכך סיבות טובות) לא יראה ב PS3 את הקונסולה האולטימטיבית.

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #11 

Catskinner,
אתה מתעלם מדבר אחד,העוצמה של הסוני עוד לא מורגשת כרגע,אבל תן לה שנה שנתיים ולבוקס יגמר האוויר,הWii בכלל יהפוך למוצר מוזיאוני,והPS3 אם יעמוד בתחזיות שלו,ולדעתי אין שום סיבה שלא,יהפוך להיות שוב רב מכר עולמי כמו קודמו...
ועל זה נאמר קונסולת הדור הבא באמת,כי כרגע אף אחד לא יכול ממש להתחרות עם הנתונים שלו מבחינת מה שהוא יספק בעתיד וגם עכשיו.
אגב משחקים יעודים לכל קונסולה תמיד יש,ותמיד יהיו ,ככה דוחפים את הקונסולה לכל אותם שיושבים על הגדר.
ולגבי המחשבה כי מחשב טוב תמיד יחליף קונסולה עבור משחקים,מציע לך לשבת קצת על ה PS3 לפחות מהיכרות שלי,אתה צריך מחשב שעולה פי 3 וחצי כדי להשיג תמורה הולמת ואולי להתחיל ולשחק בגרפיקה שדיי מזכירה את מה שהולך שם.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

Highendman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 415
נתן תודות: 56 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #12 

אני עם שלוש הקונסולת - Ps3, Wii ו-Xbox360.
ה-Wii מדהים את המשפחה, הילדים נהנים מאוד לשחק במשחקי הספורט עם השלט תנועה באוויר. פשוט גאוני וכיף לשחק, למרות הגרפיקה הילדותית זה מהפכני.
בין ה-xbox וה-Ps3 - בינתיים הבוקס מקבל יותר שעות משחק ממני, לא שמתי לב לגרפיקה משמעותית יותר טובה בין הבוקס ל-פס3.

liorb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

אני מבין שה-PS3 יכול לשמש גם כנגן BlueRay
המחיר של ה- XBOX יקר באופן משמעותי.
איך היחס במחירי המשחקים בין שתי האופציות?

אגב ראיתי את ה- Wii - אני מסכים שזה גימיק נחמד אבל המשחקים לא איכותיים ולא נראה לי שיש לו עתיד ביחס למתחרים החזקים.
עניין התלת מימד בשלט לבטח יכנס גם בקונסולות האחרות (אם לא כבר קיים שם)

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #14 

crusader, ישבתי, ראיתי וחזרתי.

אני לא מוצא עניין בקונסולות למשחקים כי תחום משחקי ה FPS זה לא הצד החזק שלהם. את הטענות של סוני על העוצמה הגלומה במכשיר שלהם, עוצמה שלא ניתן לכמת אבל שתרומתה תתגלה בעוד שנים מספר, אני מעדיף לתייק במדור הבבל"ת השיווקי. אשמח לשנות את דעתי ולרכוש PS3 כשהפוטנציאל יבוא לידי ביטוי באופן שיעורר את התעניינותי.

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

Catskinner,
אני משחק רק FPS,תמיד שחיקתי ואני לא חושב שאמצא תחליף אחר לדבר,האמן לי כי ביומיים הראשונים עשו לי בית ספר ב PS3,השליטה בשלט והמעבר מכיוון הנשק ע"י העכבר המדוייק והמעבר לשליטה בדמות והזזתה ע"י השלט של הסוני הם לא דבר קל ופשוט,אבל כמה שעות של משחק רצוף,ואין שום בעיה להפוך להיות קילר רציני לא פחות טוב ממה שהיית משחק ב PC.
בקיצור זה הכל עניין של הרגל,ושבירתו.
כמובן שזה כרוך ברצון,או פשוט הצבת עובדה בשטח,אני לדוגמא לא הייתי חושב לקנות PS3 בחיים בשביל קונסולת משחק, לי הציבו עובדה, כיום ,אחרי שהתרגלתי לשלט,אני לא מבין איך לא רכשתי דבר כזה לפני :wink:

big27
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2606
נתן תודות: 132 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #16 

חברים תודה רבה , הזמנתי BOX 360 מקווה לא להתאכזב

ps3mee
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665

שליחה #17 

:x :evil:
ניר

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

big27,
תתחדש!
לא מאמין שתתאכזב,זו אחלה קונסולה.

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #19 

big27 כתב:חברים תודה רבה , הזמנתי BOX 360 מקווה לא להתאכזב
...
(Y)
לא תתאכזב.
אחרי התלבטויות רבות שנעשו אצלנו במשרד בין PS3 ו-XBOX360 אני קניתי את ה-360 וחברי לצוות קנה PS3.
ל-360 יוצאים יותר משחקים ואלה שיוצאים ל-PS3 פשוט לא כל כך טובים (אתה מוזמן לחפש ביקורות על LAIR המהולל שהיה אמור לשבור את השוק וקיבל ציונים נמוכים בגלל השליטה הקשה).

שחק HALO3 ו-Gears Of War. ואחרי שתתאמן קצת אתה מוזמן לטורנטירים אצלנו ב-split-screen.

תהנה!

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #20 

big27 כתב:חברים תודה רבה , הזמנתי BOX 360 מקווה לא להתאכזב
...
שמח שעזרתי ! :D