big27 כתב:אשמח לקבל חוות דעת לגבי XBOX 360 המשחקים בעיקר הם FIFA ומשחקי יריות בעיקר בגוף שלישי , הבעיה היא שהיום יש לי PS2 שמחובר בSVIDEO הטלוויזיה שלי היא FULL HD ואני מפחד שאני אקח את ה XBOX אני לא ארגיש ברזולוציה יותר טובה
מישהו יכול לתקן אותי או לעזור לי ??
...
אז ככה... רכשתי את האקסבוקס שלי לפני כחודשיים מבאג במחיר 3000 שח מזומן כולל שנת אחריות מלאה + שנתיים נוספות התחייבות לתיקון טבעת המוות אם תקרה .. (מודפס על החשבונית!)
יש מבחר עצום אבל באמת עצום של משחקים מכל הז'אנרים. וכולם HD.
רובם 720P כ5 ב1080P ו4 ב640P כמו HALO3
השלט של הXBOX מדהים. נוח לאחיזה ארגונומי ורוטט ... מה שעוזר להכניס אותך לתוך חווית המשחק .. חברים ששיחקו SHOOTER אצלי לא רצו לעזוב אותו..
התפריט על המסך עשוי מצוין. מבחר אפשרויות לניהול החברים שלך, קבלת הודעות טקסט בזמן משחק , ביצוע שיחות קוליות עם חברים מכל העולם וכו...
אני הכי נהנה מאפשרות ההורדה של דמואים של משחקים מהאקסבוקס עצמו שמחזיקים אותי עעעסוק מאד.. כך שאתה בוחן משחקים לפני ביצוע קנייה בפועל.. (שזה מאד חשוב בהתחשב בעובדה שכל משחק בארץ עולה כ100$...)
תפריט הדמואים מחולק לז'אנרים ככה שכל אחד יכול למצוא את מה שהוא אוהב.
אתה יכול להוריד גם תכנים ב HD ! תמורת נקודות של מיקרוסופט (מעין כסף וירטואלי).
סרטי קולנוע (!) , סדרות טלויזיה פופולאריות, קליפים של מוזיקה וכו.. והכל ב HD.
לעניין ה SHOOTERים .. אני מחזיק את GEARS OF WAR ו HALO 3 ..
שניהם עם הציון הכי גבוה.
גראפיקה ומשחקיות מדהימה. אם אתה אוהב סביבות תלת מימדיות ולירות בחייזרים ולנהוג על כלי רכב עתידניים וכו... זה פשוט תענוג.
שיחקתי בדמו של FIFA 2008... נקרעתי מצחוקים.. זה כל כך אמיתי וחד ! .. הסאונד ההיקפי שיוצא מכל הרמקולים נותן תחושה שאתה באיצטדיון וומבלי! .. הסאונד של הקהל , השריקות של השופט , ה"שירה" של האוהדים.. מה שחסר לי זה רק הגרעינים
דבר נוסף אתה יכול להזרים מדיה כולל HD מהמחשב שלך ישר לסלון, רק חבל שאין תמיכה בכל הקודקים הפופולארים. אבל המציאו לזה פיתרון.. תוכנה שממירה כל תוכן HD שיש לך כולל MKV ל WMV HD בזמן אמת.. ומוזרם לאקסבוקס ולמסך HD שלך כולל כמובן היציאה האופטית לאודיו 5.1 לקולנוע הביתי.
זהו בערך.
אחרי שאתה מתרגל לצפות בתכני HD (כבר לא מזיל ריר כמו לפני שנה) ..
לשחק HD זה הדבר הבא !