החוויה שלי עם גילת טלקום, ממליץ להיכנס למי שיש בעיות או רוצה להצטרף אליהם

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
nzb_addict פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אז עד עכשיו היה לי פרטנר עם הנתב שלהם ב600mbit, היה לי אפס בעיות אבל שילמתי 125 שקל וראיתי את הפרסומות של גילת אז אמרתי מה יש לי להפסיד...
כבר ביום ההתקנה היו כל מיני בעיות מוזרות אבל בסוף הצליחו לחבר לי.
אחרי יום כבר התחילו לי בעיות, אתרים שבאמצע טעינה נתקעים, אתרים אחרים לא עובדים בכלל וזה לגמרי דפק לי את העבודה כי הייתי מקבל connection refused 443 באמצע הרצה של אוטומציה של playwright.
שמתי לב שבvpn אין בעיות, רדפתי אחריהם שבוע, כל פעם ניסו כל מיני איפוסים והגדרות חדשות ושום דבר לא עזר, הבעיה השתחזרה גם בwifi וגם הethernet.
אז אמרו שהבעיה במודם וחיכיתי שבוע למודם חדש, היום הגיע , התקנתי ואחרי שעתיים שוב בעיות, שוב פניתי אליהם עם הלוגים ושוב עשו כל מיני נסויים, כבר מזמן חשדתי שזה קשור לניתוב מאחורי הcgnat אצליהם ושאלתי אם אפשר נסיון של 24 שעות עם ip קבוע, הביאו לי ip קבוע ואיזה פלא הבעיה נפתרה... אבל כמובן הם לא מוכנים לעשות הנחות אז מה שהיה 79 שקל בשנה הראשונה כבר 95 שקל ומשם רק יעלה... שלחתי שבוע שעבר בקשה גם להוט למבצע של ה79 שקל לכל החיים רגע לפני שנגמר, באו לחבר אותי ואמרו שאין מקום בארון וצריך הרחבה אז אני בינתיים מחכה לזה ותקוע עם גילת ב95 שקל על משהו שהיה אמור לעבוד ב79 שקל גם... אז אם אתם חויים משהו דומה, דעו שזה הם ולא אתם ותעברו חברה.

Jabberwock
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #2 

יפה. עוד ועוד אנשים מבינים את הבעיות של CGNAT.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.

nzb_addict פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

אני הייתי בעבר מאחורי CGNAT בהוט ובחיים לא היו לי בעיות כאלה, הוט כנראה יודעים לנתב את כולם בצורה יעילה בלי לאבד פקטות, גילת פשוט לא יודעים ואז אתה מקבל פקטות שפשוט הולכות לאיבוד... הבעיה בתשתית של גילת לדעתי. אגב ביקשתי לצאת מCGNAT וכמובן שסירבו. מילא היה עולה 5 שקלים תוספת אבל 15 שקל על IP קבוע?

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4199
נתן תודות: 134 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #4 

אני איתם שנתיים ,ברוך השם ללא שום תקלה!

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”