יס עושה שינויים בסטינג פלוס מתאריך 14.9.2025
לקוח יקר, באשר לבקשתך לקבל מידע על שינויים בחברת YES, אנו מודיעים לך שהחל מתאריך 14.09.25 הערוץ דיסקברי HD, יסיים את שידוריו ב +STING
ויעלו שני ערוצים חדשים: ערוץ ההיסטוריה SD (אפיק 44) וערוץ SKY NEWS (אפיק 103), בערוץ שמשודר בו דיסקברי, לא יהיה בינתים ערוץ אחר.
כמו כן, ביס דרך הלווין וביס פלוס, הערוץ דיסקברי הזה ימשיך לשדר.
אנו ממליצים למי שיכול כספית, שיעבור ליס פלוס שם יש לו יותר תכנים לצפיה, עם יציבות מבחינת הישארות הערוצים ואיכות שידורם,
למרות שכרגע, אין תאריך שיס מפסיקה לשדר דרך הלווין אל מי שיכול להתחבר לאינטרנט של סיבים אופטיים, לקבלת התוצאות הכי טובות לצפיה בשידורי סטרימינג כמעט בכל מצב.
בברכה. YES.
ויעלו שני ערוצים חדשים: ערוץ ההיסטוריה SD (אפיק 44) וערוץ SKY NEWS (אפיק 103), בערוץ שמשודר בו דיסקברי, לא יהיה בינתים ערוץ אחר.
כמו כן, ביס דרך הלווין וביס פלוס, הערוץ דיסקברי הזה ימשיך לשדר.
אנו ממליצים למי שיכול כספית, שיעבור ליס פלוס שם יש לו יותר תכנים לצפיה, עם יציבות מבחינת הישארות הערוצים ואיכות שידורם,
למרות שכרגע, אין תאריך שיס מפסיקה לשדר דרך הלווין אל מי שיכול להתחבר לאינטרנט של סיבים אופטיים, לקבלת התוצאות הכי טובות לצפיה בשידורי סטרימינג כמעט בכל מצב.
בברכה. YES.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1292
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
זה מה שיס כתבו לך ? למי שיכול כספית ? עדיף שתצרף תמונת מסך ...כמו כן, ביס דרך הלווין וביס פלוס, הערוץ דיסקברי הזה ימשיך לשדר.
בברכה. YES....
אין מה לצרף, סטינג פלוס זה יותר זול במחיר מיס פלוס, והוא נועד למי שיש לו פחות כסף לשלם ליס דרך האינטרנט, אבל הוא רוצה לראות תכנים של יס דרך יס....
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
זה לא נראה לי משנה, כי בהרבה דברים אתה לא מסכים עם יס, אז מי שלא רוצה להאמין שלא יאמין, וישאל את יס למה היא עשתה בנוסף לשירות יס פלוס גם את שירות סטינג פלוס, ומה היא רוצה לעשות בנושא שידורים, בסטינג פלוס בתאריך 14.9.2025.10/09/2025 17:17גלובל כתב: כן , אבל אני ספקן שאלה המילים המדויקות שיס כתבו לך או שזה המילים/פרושים שלך בשם יס .
אם תעלה תמונת מסך אז נדע ....
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין