יס עושה שינויים בסטינג פלוס מתאריך 14.9.2025

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #1 

לקוח יקר, באשר לבקשתך לקבל מידע על שינויים בחברת YES, אנו מודיעים לך שהחל מתאריך 14.09.25 הערוץ דיסקברי HD, יסיים את שידוריו ב +STING
ויעלו שני ערוצים חדשים: ערוץ ההיסטוריה SD (אפיק 44) וערוץ SKY NEWS (אפיק 103), בערוץ שמשודר בו דיסקברי, לא יהיה בינתים ערוץ אחר.

כמו כן, ביס דרך הלווין וביס פלוס, הערוץ דיסקברי הזה ימשיך לשדר.
אנו ממליצים למי שיכול כספית, שיעבור ליס פלוס שם יש לו יותר תכנים לצפיה, עם יציבות מבחינת הישארות הערוצים ואיכות שידורם,
למרות שכרגע, אין תאריך שיס מפסיקה לשדר דרך הלווין אל מי שיכול להתחבר לאינטרנט של סיבים אופטיים, לקבלת התוצאות הכי טובות לצפיה בשידורי סטרימינג כמעט בכל מצב.

בברכה. YES.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1292
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 157 פעמים

שליחה #2 

כמו כן, ביס דרך הלווין וביס פלוס, הערוץ דיסקברי הזה ימשיך לשדר.
אנו ממליצים למי שיכול כספית, שיעבור ליס פלוס שם יש לו יותר תכנים לצפיה, עם יציבות מבחינת הישארות הערוצים ואיכות שידורם,
למרות שכרגע, אין תאריך שיס מפסיקה לשדר דרך הלווין אל מי שיכול להתחבר לאינטרנט של סיבים אופטיים, לקבלת התוצאות הכי טובות לצפיה בשידורי סטרימינג כמעט בכל מצב.

בברכה. YES.
...
זה מה שיס כתבו לך ? למי שיכול כספית ? עדיף שתצרף תמונת מסך ...

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

10/09/2025 16:56  
גלובל כתב:
זה מה שיס כתבו לך ? למי שיכול כספית ? עדיף שתצרף תמונת מסך ...
...
אין מה לצרף, סטינג פלוס זה יותר זול במחיר מיס פלוס, והוא נועד למי שיש לו פחות כסף לשלם ליס דרך האינטרנט, אבל הוא רוצה לראות תכנים של יס דרך יס.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1292
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 157 פעמים

שליחה #4 

כן , אבל אני ספקן שאלה המילים המדויקות שיס כתבו לך או שזה המילים/פרושים שלך בשם יס .
אם תעלה תמונת מסך אז נדע .

רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

10/09/2025 17:17  
גלובל כתב:
כן , אבל אני ספקן שאלה המילים המדויקות שיס כתבו לך או שזה המילים/פרושים שלך בשם יס .
אם תעלה תמונת מסך אז נדע .
...
זה לא נראה לי משנה, כי בהרבה דברים אתה לא מסכים עם יס, אז מי שלא רוצה להאמין שלא יאמין, וישאל את יס למה היא עשתה בנוסף לשירות יס פלוס גם את שירות סטינג פלוס, ומה היא רוצה לעשות בנושא שידורים, בסטינג פלוס בתאריך 14.9.2025.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

vivia
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #6 

אז עכשיו לקוחות פרטנר ימשיכו לא לקבל את ערוץ דיסקברי. בסלקום הוא משודר. אני חושב שזה ההבדל היחיד שהיה בתוכן של ערוצים ליניאריים לא עצמיים בין שתיהן. מצד שני התכנים של Discovery Science, שכבר לא משודר בישראל, אולי עדיפים.

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”