איך להחליף שם משתמש בנטפליקס?
-
omerts
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 225
קניתי סטרימר "שיאומי" והתחברתי לנטפליקס. הבעיה היא שזה מציג ומתחבר לפרופיל של מישהו אחר במשפחה (בזמנו הייתי מחובר דרך החשבון שלו). נכון להיום, יש לי חשבון שלי עם שם משתמש וסיסמא שלי, כמובן. מה שאני מבקש לשאול ולקבל הסבר - איך אני מחליף את המשתמש/חשבון (נא גלו התחשבות אם אני לא משתמש במינוחים המדוייקים, אני מקווה שכוונתי מובנת) לחשבון העדכני שלי.
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4940
09/09/2025 11:26omerts כתב: קניתי סטרימר "שיאומי" והתחברתי לנטפליקס. הבעיה היא שזה מציג ומתחבר לפרופיל של מישהו אחר במשפחה (בזמנו הייתי מחובר דרך החשבון שלו). נכון להיום, יש לי חשבון שלי עם שם משתמש וסיסמא שלי, כמובן. מה שאני מבקש לשאול ולקבל הסבר - איך אני מחליף את המשתמש/חשבון (נא גלו התחשבות אם אני לא משתמש במינוחים המדוייקים, אני מקווה שכוונתי מובנת) לחשבון העדכני שלי....
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
omerts
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 225
יופי, תודה. הצלחתי להעלות את החשבון שלי. עוד שאלה - האם ישנה אפשרות להעלות על הסטרימר הזה (שיאומי tv box S דור 3) קודי כדי שאוכל לצפות בשידורי עידן+ (באמצעות הרחבת פישנזון) או שישנה דרך אחרת לצפות בעידן+?
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
אפשר כנס לחנות האפליקציות וחפש KODI או אם אתה מסתבך הורד במחשב את הגרסא האחרונה והעבר אותה על דיסק נשלף ואת הדיסק הנשלף חבר לסטרימר ודרך הסייר התקן את ה-APK.