מבקש המלצה ל-LCD
אני חדש בעניין ולא מבין ממש בטלויזיות מהדור החדש אבל כן ידוע לי מה הדרישות ומה התקציב.
בעיקרון אני רוצה LCD 32 אינץ.
התקציב הוא עד 5500 ש"ח.
הדרישות הם שהטלויזיה הזאת תחובר לממיר של יס בשביל לראות טלויזיה פלוס תחובר למחשב לצורכי אינטרנט וכ"ו וגם המחשב ישמש בתור נגן סרטים (מדיה סנטר).
שמתי עין על שני מסכים ורציתי תגובות לגבי שניהם והאם יש בתקציב הזה דברים איכותיים יותר במסגרת התקציב ובהתאם לדרישות.
הראשון הוא HITACHI 32LD9000TA עם 1:10000 ועם 7MS
השני זה SAMSUNG LA32R81B.
עשיתי להם מבחן בחנות אבל משום מה בשניהם ראו *** DVD (היטאצ'י טיפה יותר טוב)והמוכר טען שזה בגלל שיש יותר מידי מסכים (היו שם סביב 50 מסכים על הקיר) שמחוברים עם מפצלים למכשיר DVD אחד בחנות. אני פוחד שזה לא משקף באמת את האיכות ואני אפול בקניה.
בעיקרון אני רוצה LCD 32 אינץ.
התקציב הוא עד 5500 ש"ח.
הדרישות הם שהטלויזיה הזאת תחובר לממיר של יס בשביל לראות טלויזיה פלוס תחובר למחשב לצורכי אינטרנט וכ"ו וגם המחשב ישמש בתור נגן סרטים (מדיה סנטר).
שמתי עין על שני מסכים ורציתי תגובות לגבי שניהם והאם יש בתקציב הזה דברים איכותיים יותר במסגרת התקציב ובהתאם לדרישות.
הראשון הוא HITACHI 32LD9000TA עם 1:10000 ועם 7MS
השני זה SAMSUNG LA32R81B.
עשיתי להם מבחן בחנות אבל משום מה בשניהם ראו *** DVD (היטאצ'י טיפה יותר טוב)והמוכר טען שזה בגלל שיש יותר מידי מסכים (היו שם סביב 50 מסכים על הקיר) שמחוברים עם מפצלים למכשיר DVD אחד בחנות. אני פוחד שזה לא משקף באמת את האיכות ואני אפול בקניה.
היתי בחנות
רואים שם גרוע בכל המסכים בגלל שיש ריבוי של מסכים
בכל אופן ההיטאצ'י נראית טוב יותר למרות הבעיות אצלם, הם טוענים בחנות שההיטאצ'י בכלל ברמה גבוהה יותר מהסמסונג ואין מה לחשוב פעמיים וללכת רק על ההיטאצ'י (או שארפ שיש שם)
אבל הבעיה היא שאין לי מחשב נייד לחבר שם לצורך בדיקה ואני לא יודע איך המסך הזה יתמודד עם המחשב לגלישה באינטרנט וזה הפחד הגדול שלי, וחברים שלי אומרים לי שהמסך הזה לא תומך מלא בהיידפינישן והרזולוציה שלו קצת נמוכה.
לי אין מושג בזה ולכן ביקשתי פה עזרה.
רואים שם גרוע בכל המסכים בגלל שיש ריבוי של מסכים
בכל אופן ההיטאצ'י נראית טוב יותר למרות הבעיות אצלם, הם טוענים בחנות שההיטאצ'י בכלל ברמה גבוהה יותר מהסמסונג ואין מה לחשוב פעמיים וללכת רק על ההיטאצ'י (או שארפ שיש שם)
אבל הבעיה היא שאין לי מחשב נייד לחבר שם לצורך בדיקה ואני לא יודע איך המסך הזה יתמודד עם המחשב לגלישה באינטרנט וזה הפחד הגדול שלי, וחברים שלי אומרים לי שהמסך הזה לא תומך מלא בהיידפינישן והרזולוציה שלו קצת נמוכה.
לי אין מושג בזה ולכן ביקשתי פה עזרה.
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
chase106
המבחן האמיתי צריך להיות בעיניים שלך.
אם הלכת לחנות והשווית בין המסכים, ואהבת את ההיטאצ'י אז תלך עליו...
אל תקנה מסך על עיוור...
המבחן האמיתי צריך להיות בעיניים שלך.
אם הלכת לחנות והשווית בין המסכים, ואהבת את ההיטאצ'י אז תלך עליו...
אל תקנה מסך על עיוור...
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
מבחינת יס וסרט DVD, אהבתי מאוד את ההיטאצ'י אין לי ספק בזה.
הבעיה מתחילה עם המחשב, אין לי אפשרות לחבר מחשב בחנות כדי לראות איך זה נראה ולהשוות. לכן אני חושש.
אם יש פה מושהו עם ההיטאצ'י או הסמסונג שמחוברת למחשב וגר קרוב לרחובות אני אשמח לבוא לראות הדגמה.
הבעיה מתחילה עם המחשב, אין לי אפשרות לחבר מחשב בחנות כדי לראות איך זה נראה ולהשוות. לכן אני חושש.
אם יש פה מושהו עם ההיטאצ'י או הסמסונג שמחוברת למחשב וגר קרוב לרחובות אני אשמח לבוא לראות הדגמה.
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
יותר בפרוט כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ent&tid=55
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ent&tid=55
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
מה שאתם אומרים פה זה.. שהיטאצ'י עולה על.. SAMSUNG ו LG ב LCD?
תכנסו בבקשה לאשכול שלי.. ותמשיכו משם טוב?
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=39926
תודה.
תכנסו בבקשה לאשכול שלי.. ותמשיכו משם טוב?
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=39926
תודה.