https://htmag.co.il?p=97819
ה-Chipolo POP תומך גם באייפון וגם באנדרואיד, כולל חור מובנה לקשירה נוחה לכל חפץ, ומביא איתו פיצ'רים נוספים לאיתור.
שרשור תגובות: Chipolo POP - תג איתור התומך גם באייפון וגם באנדרואיד
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32976
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תודה על הסקירה.
אני מבין שלמרות שהוא תומך גם באפל וגם בגוגל אפשר לצמד את התג רק למכשיר אחד אבל קיוויתי שלפחות אפשר לשתף אותו בין מכשירים שונים (של אפל ואנדרואיד) - יצא לך לבדוק את זה?
אני מבין שלמרות שהוא תומך גם באפל וגם בגוגל אפשר לצמד את התג רק למכשיר אחד אבל קיוויתי שלפחות אפשר לשתף אותו בין מכשירים שונים (של אפל ואנדרואיד) - יצא לך לבדוק את זה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32976
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כמו שציינתי, לא ניתן לשתף אותו בו זמנית עם מכשירי אפל ואנדרואיד.
כדי להעביר אותו מהאקו סיסטם של אפל לאנדרואיד צריך לאפס אותו עם לחיצה ארוכה עליו ואז לעשות את תהליך הצימוד מחדש למכשיר.
זוהי מגבלה ידועה של המוצר.
כ-Workaround, יכול להיות שאפשר לגלוש בדפדפן באייפון ל-Find My Device של גוגל, וההיפך, לגלוש לדפדפן באנדרואיד לאתר Find My של אפל. לא ניסיתי בעצמי. זה משהו שאפשר לבדוק גם ללא המוצר.
כדי להעביר אותו מהאקו סיסטם של אפל לאנדרואיד צריך לאפס אותו עם לחיצה ארוכה עליו ואז לעשות את תהליך הצימוד מחדש למכשיר.
זוהי מגבלה ידועה של המוצר.
כ-Workaround, יכול להיות שאפשר לגלוש בדפדפן באייפון ל-Find My Device של גוגל, וההיפך, לגלוש לדפדפן באנדרואיד לאתר Find My של אפל. לא ניסיתי בעצמי. זה משהו שאפשר לבדוק גם ללא המוצר.