שלום,
איך עדיף לחבר HTPC למסך ph9
HDMI או VGA ?
תודה.
חיבור HTPC למסך פלאסמה HDMI Vs VGA
-
kingshoko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
מה זה ph9?
במרחקים קצרים, אין ממש הבדל שתוכל לראות בעין, ועדיף החיבור שדרכו תגיע לרזולוציה הטבעית של המסך.
במרחקים גדולים, יש יתרון ל-HDMI, כי עבור VGA עלולה להיווצר תופעה של GHOST, בגלל השראות אנלוגית על הכבל.
במרחקים קצרים, אין ממש הבדל שתוכל לראות בעין, ועדיף החיבור שדרכו תגיע לרזולוציה הטבעית של המסך.
במרחקים גדולים, יש יתרון ל-HDMI, כי עבור VGA עלולה להיווצר תופעה של GHOST, בגלל השראות אנלוגית על הכבל.
-
kingshoko
-
- חבר מביא חבר

פנסוניק HD READY 50
אז עם איזה חיבור אני ידיע לרזולוציה הטבעית של המסך?
אז עם איזה חיבור אני ידיע לרזולוציה הטבעית של המסך?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
זו שאלה שמאוד קשה לתת תשובה עליה. הרבה מדווחים פה על קשיים בהגעה לרזולוציה טבעית עם HDMI, אבל קלות יחסית עם VGA. במסך שלי המצב דווקא היה הפוך - רק ב-HDMI הצלחתי להגיע לרזולוציה טבעית. צריך פשוט לנסות ולראות. אני אפילו בעד לא להתעצל, לקחת מחשב ולחבר בחנות לפני שקונים מסך! או לפחות לבקש מהם לבדוק עם מחשב שלהם אם מדובר בחנות מספיק רצינית ולא איזה מחסני חשמל שכל מה שמעניין אותם זה שתראה בכל המסכים ערוץ 2 בממיר של הוט...
אם כבר קנית מסך, אז פשוט קח כבל VGA ובדוק, ואם בא לך, קנה כבל HDMI ובדוק... בכל מקרה, כדאי לקנות מחשב שיש לו גם VGA וגם DVI/HDMI.
אם כבר קנית מסך, אז פשוט קח כבל VGA ובדוק, ואם בא לך, קנה כבל HDMI ובדוק... בכל מקרה, כדאי לקנות מחשב שיש לו גם VGA וגם DVI/HDMI.
-
kingshoko
-
- חבר מביא חבר

אוקיי
תודה רבה

תודה רבה