נגן Pioneer DV-575A ועוד כמה
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
אני לא סוחר, בדקתי באיביי ובהיסטורית מכירה של המכשיר, בדקתי עם chat לגבי האיכות שלו וזה המחיר שיצא....
אם מישהו מעוניין באחד מהמכשירים והמחיר גבוה לו - מוזמן להציע מחיר הוגן יותר.
אני לא רוצה להרוס את המסיבה כאן אבל...
נראה לי שהמחיר של הראשון והשני ברשימה אמורים להיות סביב 100-200 ש"ח תלוי במצב, במזג האויר ובמשטר הרוחות באותו השבוע.
מהתבוננות בדגמים הללו ב EBAY, מחירם נע סביב כמה עשרות $,EURO או GBP...וגם אז כמעט אין עסקאות !
אגב, אני לא מחפש...סתם רציתי לרשום את שני הסנטים שלי.
נראה לי שהמחיר של הראשון והשני ברשימה אמורים להיות סביב 100-200 ש"ח תלוי במצב, במזג האויר ובמשטר הרוחות באותו השבוע.
מהתבוננות בדגמים הללו ב EBAY, מחירם נע סביב כמה עשרות $,EURO או GBP...וגם אז כמעט אין עסקאות !
אגב, אני לא מחפש...סתם רציתי לרשום את שני הסנטים שלי.
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
הפיוניר 575 אמנם מכשיר ישן אבל היה איכותי מאוד, תומך ב DVD AUDIO ו SACD, מאפיין שהיה רק למכשירים היקרים יותר של פיוניר.
בזמנו חיפשתי מכשירים כאלה בנרות והם היו יקרים מאוד.
בזמנו חיפשתי מכשירים כאלה בנרות והם היו יקרים מאוד.
זה המכשיר הראשון שקניתי בזמנו שנת 2000 אחרי החתונה ..
אמרתי לאשתי אני רוצה להתפנק ניסע לקנות לא ידעה זה יהיה הגשם הראשון לפני המבול
אני זוכר נסענו נדמה לי לדביר סטריאו שופ בקריות דחף לי אותו אז ב 2000₪ לזכרוני כן היה מדהים זה היה המחיר אז היום מוכרים אותו בלוחות 50₪ גם מאה כף חולפת תהילת עולם כמו כל דבר בחיים
אמרתי לאשתי אני רוצה להתפנק ניסע לקנות לא ידעה זה יהיה הגשם הראשון לפני המבול כן כוונה היתה ל 535 dvd pioneer