מה דעתכם על המפרט הזה: + צריכה המלצה לחנות

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
biss פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

היי לכולם
אשמח לקבל את דעתכם על המפרט המצורף

מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ₪ 945 1
לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ₪ 830 1
מארזים NZXT Duet No PSU ₪ 393 1
קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ₪ 238 1
ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ₪ 406 1
זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ₪ 458 1
קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ₪ 670 2
כרטיסי מסך Sparkle 8500GT 256MB Passive Cooling Retail - אחריות 3 שנים ₪ 442 1
צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ₪ 199 1
הרכבה ומשלוח - חינם

כן עלי להוסיף כרטיס PVR ( אולי PVR150 אולי את ה- M785 , מה אתם אומרים)
ומקלדת + עכבר אלחוטים - היות והמחשב הולך להיות מחשב ראשי נראה לי שללכת על מקלדת עם עכבר מובנה בפינה היה לא נוח לעבודה שוטפת, מה אתם אומרים?
כעקרון שקלתי את
1) LOGITECH Cordless Desktop EX 110
2) מייקוסופט 1000
(לשניהם ראיתי המלצות טובות בזאפ ובעלות של פחות מ- 200 ש"ח)
כמובן אשמח לדעות ולרעיונות נוספים אם יש לכם.

כעקרון החנות שהפנו אותי אליה ואחראית למחירים האלה היא: TMS. מה דעתכם על המחירים, טובים או סתם סבירים? ואגב, מישהו שמע עליה משהו טוב, משהו פחות טוב?

כמובן אשמח מאוד להמלצותיכם על חנויות במחירים טובים ובשרות טוב ובאזור ת"א (או שנותנות שרות טובבאזור הזה
.
אני כבר רוצה לקנות את המחשב שלי!!! 8)

תודה מראש (f)
BISS
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

המפרט בסה"כ בסדר, אם כי לדעתי יקר מדי. אני אישית הייתי הולך על מעבד AMD + לוח אם מתאים, אבל גם מה שציינת טוב.
בשביל מחשב כזה חזק שאת קונה, לדעתי חבל להשקיע בכרטיס מסך שעושה קידוד HD בחומרה, כי הוא חלש עבור משחקים ולא ייתן לך שום יתרון ברור על כרטיס מסך מובנה על לוח האם מהחדשים שמוכרים כיום.
שוב, במחיר של כ-500-600 ש"ח על מעבד AMD בעל חוזק דומה ועוד סכום דומה על לוח אם מתאים את מקבלת כרטיס מסך מובנה על לוח האם, שייתן לך גם יציאות VGA + HDMI וגם יציאות וידאו עבור טלוויזיות ישנות יותר. כלומר, כ-1200 ש"ח במקום הסכום שכתבת של כ-2200 ש"ח! לא חבל על האלף שקל שמושקעים למעשה בשום יתרון משמעותי?...

את המארז אני לא ממש מכיר, כך שאין לי מושג אם הוא שקט או לא (אם זה מה שחשוב לך...).

לגבי כרטיס ה-PVR, ה-M785 ייתן לך איכות קצת יותר טובה מה-PVR150. לי יש M785 ואני מאוד מרוצה ממנו.

לגבי מקלדות אלחוטיות, בדקי את טווח השידור. חלק מהמקלדות של מיקרוסופט ולוג'יטק הן בעלות טווח של מטר עד מטר וחצי בלבד. אני לא ממש מתמצא בדגמים השונים...

חנות - אני קניתי מפלונטר, והמחשב הורכב בצורה מקצועית. עדיין לא נזקקתי לשירות מהם, אבל מדובר בחנות ותיקה ואמינה.

biss פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #3 

תודה על התגובה פיקסיס
pixies כתב:המפרט בסה"כ בסדר, אם כי לדעתי יקר מדי. אני אישית הייתי הולך על מעבד AMD + לוח אם מתאים, אבל גם מה שציינת טוב.

היות וזה יהיה מחשב מדיה + משרדי ואעשה עלו המון דברים ובמקביל, אני מעדיפה ללכת על המעבד הזה של אינטל שאמור להיות חזק.

:מטוס:

בשביל מחשב כזה חזק שאת קונה, לדעתי חבל להשקיע בכרטיס מסך שעושה קידוד HD בחומרה, כי הוא חלש עבור משחקים ולא ייתן לך שום יתרון ברור על כרטיס מסך מובנה על לוח האם מהחדשים שמוכרים כיום.

האמת שמשחקים זה לא ממש אני, מה שכן אמרו לי שהכרטיס הזה טוב תומך ב- HD ובעל קירור פאסיבי שרצוי ל HTPC. הוא לא?
היות ולפי מה שהבנתי אני חייבת כרטיס, אתה ממליץ לי ללכת על כרטיס אחר
אגב, מה בקשר ללוח האם? מכיר?
יודע עליו משהו?

את המארז אני לא ממש מכיר, כך שאין לי מושג אם הוא שקט או לא (אם זה מה שחשוב לך...).
לגבי כרטיס ה-PVR, ה-M785 ייתן לך איכות קצת יותר טובה מה-PVR150. לי יש M785 ואני מאוד מרוצה ממנו.

אוקי, והבנתי שה- M785 לא עושה בעיות עם ה- XP. השאלה איך הוא מגיב באינטרקציה עם חומרות/ תוכנות אחרות.

לגבי מקלדות אלחוטיות, בדקי את טווח השידור. חלק מהמקלדות של מיקרוסופט ולוג'יטק הן בעלות טווח של מטר עד מטר וחצי בלבד. אני לא ממש מתמצא בדגמים השונים...

המרחק חשוב, תודה:) פתחתי טרד בנושא, מקווה ששם ימליצו לי..

חנות - אני קניתי מפלונטר, והמחשב הורכב בצורה מקצועית. עדיין לא נזקקתי לשירות מהם, אבל מדובר בחנות ותיקה ואמינה.

ואיך המחירים שלהם?
...
יום נהדר
(f)
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #4 

1. ל-AMD מעבדים חזקים בדיוק כמו לאינטל. לא מדובר במעבד חלש יותר...
2. כיום כרטיסי המסך המובנים על לוח האם מתאימים ל-HD, למולטימדיה ולעריכות וידאו. לא מדובר בכרטיסי המסך החלשים של פעם. אם את מתעקשת ללכת על אינטל, אז יש את ה-Fatal1ty של A-BIT, למשל. ל-AMD יש את הלוחות המבוססים על הצ'יפסט 690G. לי יש את הלוח של Sapphire. זכרי שתמיד תוכלי להוסיף בעתיד כרטיס מסך במידה ויהיה צורך.
3. לא בדקתי תוכנות אחרות מהויסטה מדיה סנטר. אולי רביב/אריאל מקסיונייט או גולשים אחרים יוכלו לדווח...
4. כן, שווה לבדוק את נושא הטווח.
5. המחירים של פלונטר זולים!

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”