Flint 3 ב-125 דולר או אופציה אחרת?
ראיתי שיש אפשרות לרכוש במבצע ראוטר של xxx מדגם flint 3 בסביבות 125 דולר (המחיר כולל משלוח, לא כולל מיסים אם יהיו)
יש לי היום בבית xiaomi ax6000 שעושה עבודה לא רעה בכלל, אבל מפריע לי העובדה שיש לו אפליקציה פח.
השאלה אם יש היגיון לשדרג? יהיה הבדל מורגש בצורה כל שהיא?
יש אופציה אחרת בסביבות התקציב הזה ששווה יותר?
יש לי היום בבית xiaomi ax6000 שעושה עבודה לא רעה בכלל, אבל מפריע לי העובדה שיש לו אפליקציה פח.
השאלה אם יש היגיון לשדרג? יהיה הבדל מורגש בצורה כל שהיא?
יש אופציה אחרת בסביבות התקציב הזה ששווה יותר?
ה-Flint 2 עדיף על ה-Flint 3, אלא אם אתה חייב WiFi 7:
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... 3#p3374553
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... 3#p3374553
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46323
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
@johnglock
נשמע שאתה מחפש לשדרג רק בגלל האפליקציה. בדקת שהאפליקציה של הנתב החדש עונה על הציפיות שלך?
נשמע שאתה מחפש לשדרג רק בגלל האפליקציה. בדקת שהאפליקציה של הנתב החדש עונה על הציפיות שלך?
לא, לא בדקתי.
פרסמתי שאלה שמכוונת לראוטר עם אפליקציה פתוחה (openwrt) ולא בדקתי שהיא עונה לציפיות.
הגיוני, לא?
כולם רצים לפרסם שאלה שמתמקדת בביצועים ותקציב, בלי לבדוק לפני שהדרישה שמפריע מטופלת.
@sabres תודה על הטיפ, בדקתי ואכן נראה שאם לא חייבים wifi7 הדגם הקודם עדיף.
ראיתי שאפשר לקנות אותו כולל משלוח בסביבות 80 דולר אז אין פה בכלל ספק שזה עסקה עדיפה
פרסמתי שאלה שמכוונת לראוטר עם אפליקציה פתוחה (openwrt) ולא בדקתי שהיא עונה לציפיות.
הגיוני, לא?
כולם רצים לפרסם שאלה שמתמקדת בביצועים ותקציב, בלי לבדוק לפני שהדרישה שמפריע מטופלת.
@sabres תודה על הטיפ, בדקתי ואכן נראה שאם לא חייבים wifi7 הדגם הקודם עדיף.
ראיתי שאפשר לקנות אותו כולל משלוח בסביבות 80 דולר אז אין פה בכלל ספק שזה עסקה עדיפה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46323
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
מה זה אפליקציה פתוחה?
אתה אומר שהמניע היחידי שלך לשדרוג זה האפליקציה, אז הגיוני מאוד שתבדוק את זה.
אתה אומר שהמניע היחידי שלך לשדרוג זה האפליקציה, אז הגיוני מאוד שתבדוק את זה.
בשמחה, רק שים לב שיש פה קצת בלאגן במונחים:25/08/2025 23:26johnglock כתב: @sabres תודה על הטיפ, בדקתי ואכן נראה שאם לא חייבים wifi7 הדגם הקודם עדיף.
ראיתי שאפשר לקנות אותו כולל משלוח בסביבות 80 דולר אז אין פה בכלל ספק שזה עסקה עדיפה...
קושחה - זאת התוכנה שרצה על החומרה\הנתב עצמו, לדוגמה OpenWrt או הקושחה הקניינית ש-Xiaomi שמה על הנתבים שלה.
אפליקציה - שם כללי לתוכנה שרצה על הטלפון או הטאבלט של המשתמש. כמעט לכל חברה יש אפליקציה שמאפשרת לך לנהל את הנתב מהטלפון.
לגבי ה-Flint 2, אתה יכול להתקין עליו אחת מתוך 3 קושחות:
- הקושחה רשמית של GL.iNet שמבוססת על OpenWrt 21 וכוללת דרייברים סגורים (Stable).
- הקושחה הרשמית של GL.iNet שמבוססת על OpenWrt 24 וכוללת דרייברים Open Source (נקראת op24)
- קושחת OpenWrt עדכנית מהאתר של OpenWrt. היא מגיעה בלי הממשק של GL.iNet, אבל אפשר להתקין עליה את ממשק Argon שהוא די דומה ונותן את אותן האפשרויות.
בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי sabres ב 26/08/2025 11:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אם אתה קונה מהחנות הרשמית אז יהיו לך מיסים לא צפויים מחברת פדקס. כשאני הזמנתי העלות של Flint 2 הייתה בערך 128$ ופדקס דרשו 231 ₪ לשחרור.
יש חנות רשמית באתר AliExpress ורוב הסיכויים שלא ינפחו לך את עלות הייבוא אם תזמין דרכם.
יש חנות רשמית באתר AliExpress ורוב הסיכויים שלא ינפחו לך את עלות הייבוא אם תזמין דרכם.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1285
- נתן תודות: 57 פעמים
- קיבל תודות: 154 פעמים
אני קנית לאחרונה את ה Flint 3 ,מציע לך לקרוא כאן את השירשור שלי המתאר את כל התהליך והתוצאות :
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... &start=135
הראוטר הזה עלה לי בעלי אקספרס - 597 ש"ח + תוספת עבור השחרור והמע"מ 187 ש"ח .
משימושי האישי אני יכול להעיד שהראוטר הזה מצויין ועושה את העבודה שאני ציפיתי שיעשה
גם הביקורות ברשת מהללות וטובות מאוד , הנה דוגמא אחת מיני רבות שתוכל לקבל בסריקה פשוטה -
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... &start=135
הראוטר הזה עלה לי בעלי אקספרס - 597 ש"ח + תוספת עבור השחרור והמע"מ 187 ש"ח .
משימושי האישי אני יכול להעיד שהראוטר הזה מצויין ועושה את העבודה שאני ציפיתי שיעשה
גם הביקורות ברשת מהללות וטובות מאוד , הנה דוגמא אחת מיני רבות שתוכל לקבל בסריקה פשוטה -
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1398
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 117 פעמים
פותח השרשור ציין מחיר של 80$ שלא הצלחתי לאתר "תודה על הטיפ, בדקתי ואכן נראה שאם לא חייבים wifi7 הדגם הקודם עדיף.26/08/2025 10:10Jabberwock כתב: אם אתה קונה מהחנות הרשמית אז יהיו לך מיסים לא צפויים מחברת פדקס. כשאני הזמנתי העלות של Flint 2 הייתה בערך 128$ ופדקס דרשו 231 ₪ לשחרור.
יש חנות רשמית באתר AliExpress ורוב הסיכויים שלא ינפחו לך את עלות הייבוא אם תזמין דרכם....
ראיתי שאפשר לקנות אותו כולל משלוח בסביבות 80 דולר אז אין פה בכלל ספק שזה עסקה עדיפה"
בחנות בעלי אחרי הנחות ומשלוח עולה כיום כ-108$ - אני מזמין מוצרים מהחנות של היצרן בעלי !
גם אני לא מצאתי ב80, בעלי א. זה כעת.101$ <-$117 + מע"מ החלטתי לקחת הימור זול יותר, עם זה, שכעת ב75$ ובכל 4 הפורטים ולא רק 2 יש תמיכה ב 2.5G26/08/2025 17:19carmonle כתב: פותח השרשור ציין מחיר של 80$ שלא הצלחתי לאתר
...
בחנות בעלי אחרי הנחות ומשלוח עולה כיום כ-108$ - אני מזמין מוצרים מהחנות של היצרן בעלי !...
> https://www.geekwills.com/xiaomi-router ... ifi-7.html
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php?t=399159 את
באליאקספרס26/08/2025 6:51carmonle כתב: היכן ניתן לרכוש את הפלינט 2 בסביבות 80$, במקרה בדקתי והכי זול זה קרוב ל-110$...
עלות לפני משלוח 74.81 דולר
ויש עלות משלוח של 6.52 דולר
בגלל שעלות המשלוח מופרדת בחשבון והעלות אחרי הנחה נמוכה מ-75 דולר, לא יהיה בכל מקרה תשלום מס גם עם פדקס...
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1398
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 117 פעמים
תודה26/08/2025 18:42johnglock כתב: באליאקספרס
עלות לפני משלוח 74.81 דולר
ויש עלות משלוח של 6.52 דולר
בגלל שעלות המשלוח מופרדת בחשבון והעלות אחרי הנחה נמוכה מ-75 דולר, לא יהיה בכל מקרה תשלום מס גם עם פדקס...
...
יכול לשתף את קוד הקופון שנותן 40+$ (אולי משהו אישי) הנחה כי מה שיש באתר זה 15$ שמביא למחיר של 108 כולל משלוח
תפתח את הפרוט באדום הזה, יש לך כנראה קופון/זיכוי פרטי...
למה העקשנות, תעלה תמונת מסך של פירוט ההנחה ה"אחת" הזאת... אולי קנית בעוד 299$...
הרי ראית בפרוט אצלי שאצלנו/אצלי זה שונה...
אתה לא במקום הנכון כדי לצפות בפירוט. בחנות עצמה תלחץ כאן, אולי נפתור את התעלומה (או ב checkout לא בעגלות קניות):
אני במקום הנכון, אתה פשוט מנסה לדוג ואני לא במצב רוח לשחק את המשחק הזה.
הנושא של המחיר היה הערת צד שעלתה כחלק ממענה למשתמש אחר.
אנשים פה טענו שזה מחיר לא הגיוני, אז המטרה היתה להראות שזה כן הגיוני ולא מעבר.
בוא נסיים בזה
הנושא של המחיר היה הערת צד שעלתה כחלק ממענה למשתמש אחר.
אנשים פה טענו שזה מחיר לא הגיוני, אז המטרה היתה להראות שזה כן הגיוני ולא מעבר.
בוא נסיים בזה