אהלן,
אני עובר פה בפורום על כל מיני תכתובות ולא מצליח לסכם לעצמי איזושהי תובנה לגבי מעבר לצפייה מבוססת סטרימינג.
אשמח לחוכמת המבינים.
כיום אני עם ה Setup הבא בסלון:
רסיבר Onkyo RZ50 + מערכת רמקולים
טלוויזיה Hisense 65 4K
ממיר YES ULTRA 4K
החיבור הוא פשוט:
- הממיר מחובר לכניסה ברסיבר עם כבל HDMI (מעביר אודיו+וידיאו)
- הרסיבר מחובר דרך TVOUT לטלוויזיה (מעביר רק תמונה) ומשמיע סאונד ישירות לרמקולים שמחוברים אליו.
- הממיר מעביר את האודיו עד כמה שניתן ללא אריזה מחדש כלומר PASSTHROUGH לרסיבר כדי שהרסיבר יפענח את האודיו כמו שצריך
אני מבין שהשימוש בממיר לוויני של YES כרגע על זמן שאול. שוקל מעבר לסטרימינג.
מבחינת תכנים אני רוצה להתבסס על שירותי הסטרימינג הבאים:
- Yes+ או Sting TV (לא מעוניין בסלקום TV, פרטנר TV, פרי TV, הוט)
- Netflix
- Disney+
- Apple TV+
הייתי רוצה להתקין הכל על קופסת Apple TV 4K 2022 (או לחכות לדגם הבא?) ולהנות מהממשק של אפל.
אבל אני קורא על כל מיני בעיות (שעדיין אולי רלוונטיות?) לגבי עבודה עם קופסא של אפל עם האפליקציות Yes+ או Sting TV.
אשמח להבין טוב יותר מהם הבעיות - אם אני זוכר נכון הבעיות שקראתי עליהן שקשורות ל YES+ / Sting TV:
- מסך שחור במעבר בין ערוצים שגורם לדיליי במעבר ערוצים
- תמיכה חלקית בפורמטים של אודיו / טיפול לא נכון של אודיו? (למשל אני רוצה להיות יכול לעשות AUDIO PASSTHROUGH החוצה לרסיבר)
- חוסר או בעייתיות בצמצום הדיליי בשידורים חיים
האם הבעיות הללו קיימות גם בקופסא למשל של Google TV Streamer 4K? (לא הייתי שוקל קופסא אחרת מבוססת Andriod)
מבחינתי אני שוקל רק את 2 הקופסאות הנ"ל אבל הייתי מעדיף את אפל כדי להנות מהממשק.
תודה מראש לעוזרים
YES+ / Sting TV עם Apple TV 4K 2022
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 516 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
אין כל בעייה עם ATV בהרצה של השרותים שציינת. אני עצמי עם STING וכל השאר (כולל Amazon Prime) וכאמור הכל עובד. באשר ל YES+ לא יכול להתחייב אבל אין סיבה להניח אחרת.
מסך שחור במעבר בין ערוצים / שרותים מופיע כשהגדרות ה Video ב ATV לא אופטימליות. פתיר בלחיצת כפתור.
מסך שחור במעבר בין ערוצים / שרותים מופיע כשהגדרות ה Video ב ATV לא אופטימליות. פתיר בלחיצת כפתור.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !