raspberry עזרה עם
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
אני מעוניין לבנות נגן מבוסס רספבארי ועם צג של לפחות 10" מגע.
יש למשהו ניסיון עם זה ויודע לכוון אותי?
יש למשהו ניסיון עם זה ויודע לכוון אותי?
- gedman
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
מקווה שזה יתן לך כיוון :
https://volumio.com/raspberry-pi-display-and-volumio-touchscreen-music-player/
https://volumio.com/raspberry-pi-display-and-volumio-touchscreen-music-player/
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

משהו בנה כזה?
- UriM
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 743
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
איך אתה מתכוון להוציא את האודיו מה-RPI?
אם דיגיטלי מה-usb אז לא צריך להתאמץ יותר מידי, רק להתקין את volumio, להגדיר אחרי ההתקנה וזהו.
הכנתי נגן, פשוט לחדר ילדים, שהורכב מ-RPI דור 1, שעליו רץ volumio וחיברתי רמקול מחשב ליציאת ה-3.5 מ"מ. זה עובד עד היום.
היה לי גם RPI דור 3, עם כרטיס אנלוגי, שהיה מחובר לרסיבר בסלון בשביל לשמוע מקורות מהאינטרנט.
בשני המקרים לא היה לי מסך, כל מכשיר שמחובר לרשת הביתית, טלפון, טאבלט, מחשב, יכול לשלוט על הנגן. ניגשים, לכתובת ה-IP שלו ומשם שולטים עליו
אם דיגיטלי מה-usb אז לא צריך להתאמץ יותר מידי, רק להתקין את volumio, להגדיר אחרי ההתקנה וזהו.
הכנתי נגן, פשוט לחדר ילדים, שהורכב מ-RPI דור 1, שעליו רץ volumio וחיברתי רמקול מחשב ליציאת ה-3.5 מ"מ. זה עובד עד היום.
היה לי גם RPI דור 3, עם כרטיס אנלוגי, שהיה מחובר לרסיבר בסלון בשביל לשמוע מקורות מהאינטרנט.
בשני המקרים לא היה לי מסך, כל מכשיר שמחובר לרשת הביתית, טלפון, טאבלט, מחשב, יכול לשלוט על הנגן. ניגשים, לכתובת ה-IP שלו ומשם שולטים עליו
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

יש כיום כבר דור 5 ,אני צריך להוציא זיגנל דיגיטלי למגבר ,עדיף אופטי או קואוקס ,בנוסף צריך חיבור hdmi למסך מגע....ואז התקנת וולומיו...כנראה.14/08/2025 19:12UriM כתב: איך אתה מתכוון להוציא את האודיו מה-RPI?
בשני המקרים לא היה לי מסך, כל מכשיר שמחובר לרשת הביתית, טלפון, טאבלט, מחשב, יכול לשלוט על הנגן. ניגשים, לכתובת ה-IP שלו ומשם שולטים עליו...
אני מנסה ללמוד כדי לבנות כזה וצריך עזרה
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

מעניין מאוד,ניסית?15/08/2025 8:55idabari כתב: אתה יכול לנסות picoreplayer.
מבוסס על Squeezelite ושרת Logitech Media Server, היום Lyrion.
יודע לעבור כלקוח, שרת ולקוח, התקנה קלה ותמיכה קהילתית....
זאת תוכנה...אני עדיין עובד על החומרה
- UriM
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 743
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
אני יודע שיש היום דור 5 של ה-RPI, העניין הוא שהוא יקר יותר ואין ממש סיבה לרכוש אחד בשביל מה שאתה רוצה. כפי שכתבתי, אני מריץ volumio על דור 1 וזה שמיש למדי.15/08/2025 7:24claudia5 כתב: יש כיום כבר דור 5 ,אני צריך להוציא זיגנל דיגיטלי למגבר ,עדיף אופטי או קואוקס ,בנוסף צריך חיבור hdmi למסך מגע....ואז התקנת וולומיו...כנראה.
אני מנסה ללמוד כדי לבנות כזה וצריך עזרה...
דור 3 גרסה B, יהיה מספיק לגמרי אבל אם אתה מתעקש אז תקנה דור 4.
לגבי יציאות אופטיות, צריך למצוא HAT מתאים, רצוי מחברה שזאת ההתמחות שלה (רכיבי אודיו ל-RPI). תחפש גם מארז שמתאים לכרטיס הבסיס (ה-RPI) ולכרטיס אודיו שיהיה מורכב מעליו. תחפש אצל iqaudio או wifiberry (יש עוד יצרנים).