יש לי מחשב HTPC כבר יותר משנה. זה אחרי שאני משתמש במחשב בסלון עם VIdeo-Out יותר משבע שנים. זה התחיל ב-MP3, המשיך לסרטים והיום זה גם עם אריזה יפה.
אני מתבייש להודות שהמחשב הנוכחי משמש כמו הקודמים, עם מקלדת, עכבר אלחוטי ולא כמדיה סנטר אמיתי.
אחרי שקניתי LCD 46 של סוני, החלטתי לנצל את חופשת החג כדי לעשות סדר.
המחשב: מארז Bach של Thermaltake, מעבד Dual Core 2.8, שני כוננים קשיחים - 250 ו-500 GB, זכרון 500MB, כרטיס Hauppauge 150 עם שלט (לא MCE), מערכת הפעלה Windows XP Home.
מה עובד? WinTV מקליט תוכניות, השלט פותח את התוכנה וה- Rec מקליט.
זהו.
כבר יומיים שאני מנסה לגרום לשלט גם להחליף ערוצים בממיר (YES) - לא עובד.
מה אני רוצה?
שכל השירים, הסרטים והתמונות שלי יוכלו להתנהל רק באמצעות השלט. איזה תוכנה תגיב לשלט של Hauppauge? מזכיר שהשלט לא בא עם Media Center. היתה לי פעם מערכת הפעלה Windows MC אבל השלט (בגלל שלא בא עם מערכת ההפעלה) לא שלט בתוכנה.
שהשלט יחליף ערוצים בממיר.
שתוכנת WinTV תדע להקליט תוכניות בזמן ובערוץ שאני בוחר (יש Schedualer אבל אני לא מצליח לשלוט על הערוץ בגלל ה- IRBLASTER)
ראיתי את כל התשובות בנושא IR Blaster - ניסיתי את הקוד 385 עם ה- DBOX וזה לא עובד. ניסיתי 2ס"מ ימינה שמאלה, כבר כואבת לי היד! האור האדום ב- IR Blaster מנצנץ פיקס (אולי אני אשים אותו בסוכה בתור קישוט
הממיר שלי הוא עם שלוחה - זה ממיר שחור וגדול והעינית הנוספת נמצאת בסלון, לדעתי זה לא אמור להשפיע כי אותו שלט מחליף ערוצים גם בחדר וגם בסלון.
מי יכול לעזור?
איך לגרום ל-IR Blaster לעבוד?
איזה תוכנה תהפוך את המחשב ל- Media Cener ותעבוד עם השלט שיש לי?