עריכה: משוטטות שלי ברחבי הNET מצאתי ביקורת בגרמנית והבנתי שהיא טובה רק ע"יי מיספר הכוכבים (5) נוסף לכל מצאתי עוד ביקורות בגרמנית גם הן שלא לא הכי עוזרות לי
נערך לאחרונה על ידי SECTOR ב 29/09/2007 10:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני לא מחפש להשקיע רבות התקציב שלי זה גג 600 שקל (תבין לבד את המחיר) כמובן מעדיף בפחות לא שמעתי אבל כמובן לפני שאני יספור את המזומנים אני ישמע בגלל זה רציתי לפני כן לישמוע חוות דעת מחברי הפורום
המערכת שלי כעיקרון מורכבת מWHARFEDALE
VOLDUS 400 קידמיים
MODUS 2 אחוריים
יצא לי לישמוע סאב של JAMO במחסני חשמל שרצו עליו 800+- יחד עם הקידמיים שלי וזה נתן שיפור ענק ברמת הסאונד,
ת'כלס הסאב הנ"ל (הKENWOOD) אמור להיות יותר טוב לפי מה שהבנתי (הוא גם מגיע עם שלט שזה פיצ'יר נחמד) אז כעיקרון כרגע אני נטוה לכיוונו...
נוסף לכל אני יציין שההיתי גם באיזה חנות סטיראו בסביבה (חיפה והקריות) ופשוט המחירים של הסאבים סינוורו אותי החל מ1700 שקלים חדשים וזה ממש לא התקציב שבא לי להשקיע כרגע על סאב אז אפילו לא טרחתי לישמוע
בקיצור השמח לישמוע דעות על המוצר המדובר מאנשים ששמעו אותו או יותר מזה בעלים של אחד כזה
או בכלל שתפנו אותי למישהו חנות/בנאדם פרטי שמוכר סאב שיכול לתת מענה לצרכים שלי כמובן יד שניה חדש לא ניראה לי יכנס בתקציב הזה אלה אם זה מוצר מדבקה שממש לא מעניין אותי!!!
נערך לאחרונה על ידי SECTOR ב 29/09/2007 11:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש לי את הסאב הזה והוא נשמע לי בסדר
אין לי נסיון עם סאבים אחרים בכלל
אצלי הוא מופעל רק בסרטים והוא יכול להרעיד כשצריך ולא עיוותים מורגשים
בסך הכול סביר
לי אין שלט ואני זוכר שרק לדגם הגדול יותר היה שלט
לגבי המחיר זה לחדש ? אם אני זוכר נכון זה בערך המחיר שרכשתי אותו לפני מספר שנים כחדש (אבל אני לא בטוח)
איזה כיף היה פעם כשהיתי מרוצה מרכישת רמקול ב600ש"ח בלבד
ירון
חברת קנווד לא מתמחה בייצור של רמקולים וסאבים ככה שעדיף לא להתעסק עם ההמוצרים שלה ולקנות סאב יותר איכותי בקצת יותר כסף אפילו יד שניה, מה גם שאם יש לך קידמיים WHARFEDALE VALDUS 400 שהם רמקולים עם באס בריא וחזק אני בספק עם הסאב הזה של קנווד יוסיף באס ויתן שיפור.