שרשור תגובות: סרט לסופשבוע - ארבעת המופלאים: צעדים ראשונים (The Fantastic Four: First Steps)
- ItamarNimrod
-
- כתב קולנוע

- תגובות: 739
https://htmag.co.il?p=96558
למרות הבעיות הידועות, "ארבעת המופלאים: צעדים ראשונים" הוא סרט קליל ומהנה.
למרות הבעיות הידועות, "ארבעת המופלאים: צעדים ראשונים" הוא סרט קליל ומהנה.
- Freemason
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
כמו סופרמן החדש (שלדעתי הוא בדיחה בהשוואה להנרי קאוויל) גם זה סרט שאני לא מתכוון לראות. מה פתאום הפכו את "הגולש הכסוף" לבחורה ? מה זה החרא הזה ??? 

- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
סרט נחמד
יש באיימקס בתלת מימד
לא שווה לטעמי להישאר לסצינה השנייה בסיום הכיתוביות
יש באיימקס בתלת מימד
לא שווה לטעמי להישאר לסצינה השנייה בסיום הכיתוביות
- manola
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1433
נחכה שיגיע לדיסני פלוס (או לטורנטים, מה שיבוא קודם), לא שווה את הזמן או הכסף שלי כדי שאלך לראות אותו בקולנוע.
- ItamarNimrod
-
- כתב קולנוע

תודה שאמרת24/07/2025 23:29guyezra כתב: סרט נחמד
יש באיימקס בתלת מימד
לא שווה לטעמי להישאר לסצינה השנייה בסיום הכיתוביות...
בכוונה לא כתבתי את זה, מחשש לספויילרים
- ItamarNimrod
-
- כתב קולנוע

בשביל דור חדש של צופים שלא ראה את הסרטים האחרים24/07/2025 22:46Freemason כתב: כמו סופרמן החדש (שלדעתי הוא בדיחה בהשוואה להנרי קאוויל) גם זה סרט שאני לא מתכוון לראות. מה פתאום הפכו את "הגולש הכסוף" לבחורה ? מה זה החרא הזה ???
...
- manola
-
- חבר ותיק

זו תוצאה של שאריות אחרונות של ווקיזם, שניה לפני השיפט המבורך שעובר כעת על התעשייה. הגולשת הכסופה הופיעה בחוברת קומיקס אחת למשהו כמו שניים וחצי עמודים, אבל זה כמובן הספיק כדי לתת לה תפקיד ראשי בסרט במקום הגולש הכסוף שהופיע בעשרות חוברות… אבל התיקון כבר פה, והוא מתחיל לחלחל יותר ויותר עמוק לחברה האמריקאית, ולא רק לתעשיית הבידור....
- manola
-
- חבר ותיק

וזה מה שעבר לי בראש בפעם הראשונה שראיתי את הטריילר עם הגולשת הכסופה:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
לא נגמרים סרטי הילדודס האלו בחיי לא מבין כמה אפשר לטחון את הבבלט הזה ?24/07/2025 22:46Freemason כתב: כמו סופרמן החדש (שלדעתי הוא בדיחה בהשוואה להנרי קאוויל) גם זה סרט שאני לא מתכוון לראות. מה פתאום הפכו את "הגולש הכסוף" לבחורה ? מה זה החרא הזה ???
...
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- ambar
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
...
הרגת
- ambar
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
בתור חובב מושבע של סרטי גיבורי-על, אחד כזה שלא מפספס אף סרט, גם כשביקורות קוטלות, אני תמיד פתוח.
זה הקטע שלי ושל הבנים שלי. הציפייה, הפופקורן, המסך הגדול... זו חוויה משפחתית, כמעט טקס.
ראינו אתמול את הסרט, ושוב פעם אכזבה, עוד סרט בינוני מינוס של מארוול.
תמיד אחרי סרט בקולנוע אני כבר חושב על צפיה נוספת בבית ב- OLED באיכות מקסימלית 4K DV....פה אפילו לא חושב להוריד בכלל את הסרט
נראה שהקסם של מארוול התפוגג....מאז סדרת הנוקמים שהסתיימה ב Endgame לא הצליחו לשחזר את ההצלחה
זה הקטע שלי ושל הבנים שלי. הציפייה, הפופקורן, המסך הגדול... זו חוויה משפחתית, כמעט טקס.
ראינו אתמול את הסרט, ושוב פעם אכזבה, עוד סרט בינוני מינוס של מארוול.
תמיד אחרי סרט בקולנוע אני כבר חושב על צפיה נוספת בבית ב- OLED באיכות מקסימלית 4K DV....פה אפילו לא חושב להוריד בכלל את הסרט
נראה שהקסם של מארוול התפוגג....מאז סדרת הנוקמים שהסתיימה ב Endgame לא הצליחו לשחזר את ההצלחה
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7442
ראינו אתמול הסרט,
ארבעת המאכזבים, ליהוקים מוזרים, אפקטים שנראו טוב יותר ב-2010 ועלילה שכתובה כמו פיילוט לא מוצלח בנטפליקס.
וסופרמן 2025? אם זו התקווה של DC עדיף שיתרכזו באנימציה.
גיבור על עם אפס כריזמה, תסריט שנכתב כנראה על ידי AI עייף, ובכלל, זה ציפור? זה מטוס? לא... זה בדיחה מהדהדת.
עייפתי מהסרטים הילדותיים וה-אינפנטיליים האילו.
לא חושב שארצא אפילו לצפות בהם שוב כשיצאו לסטרימינג.
ארבעת המאכזבים, ליהוקים מוזרים, אפקטים שנראו טוב יותר ב-2010 ועלילה שכתובה כמו פיילוט לא מוצלח בנטפליקס.
וסופרמן 2025? אם זו התקווה של DC עדיף שיתרכזו באנימציה.
גיבור על עם אפס כריזמה, תסריט שנכתב כנראה על ידי AI עייף, ובכלל, זה ציפור? זה מטוס? לא... זה בדיחה מהדהדת.
עייפתי מהסרטים הילדותיים וה-אינפנטיליים האילו.
לא חושב שארצא אפילו לצפות בהם שוב כשיצאו לסטרימינג.