כמה דברים שאמרו לי בשבוע שעבר בשירות הסטרימינג של פרי טיוי
בקשר להתאמת השירות לסטרימר של אפל טיוי,
הם כבר לא מנסים להתאים את הפרי טיוי לסטרימר של אפל טיוי,
הם אמרו לי שנכון להיום, הם לא מוצאים סיבה להתאים את שירות הסטרימינג שלהם לסטרימר של אפל טיוי, כי לדעתם, לרוב בני האדם בישראל יש מכשירי סטרימר של אנדרואיד, ושמבחינה כספית, הם רוצים מה שאיתו יהיה להם פחות הפסד כספי, והמשך הפיתוח של הפרי טיוי לאפל טיוי עולה להם עוד כסף,
וכתוצאה מזה, הם לא מעדיפים לשלם כסף על זכויות יוצרים שאפשר יהיה גם להקליט את השידור של ההופעות שלהם של שורה ראשונה,
אז הם גם אומרים שלדעתם במצב כזה, לא עדיף לעשות תוספת תרגום בשפה נוספת, ואחריות על הסטרימרים, ושידור תחנות רדיו, שכל הדברים האלה עולים להם הרבה כסף, גם מבחינת זכיות יוצרים, ושלטענתם אפשר שכל הדברים האלה יהיו גם בלי שזה יהיה דרך הפרי טיוי,
בקשר לשלט עם מקשים של ספרות, הם טוענים שזה עולה להם עוד כסף, ושאין על זה ביקוש מרוב הלקוחות שלהם,
ובקשר לטכנולוגיה להקטנת הדיליי, הם אומרים שהתקנה והפעלת טכנולוגיה כזו, יכולה לעלות להם הרבה כסף, ושרוב הלקוחות שלהם לא מתלוננים על בעיית דילי,
והם אומרים, שהם עושים את כל המאמצים שערוצי ספורט 5 שלהם ישארו שם בלי תוספת תשלום.
והם אמרו לי שחברת ספורט 1 רוצה על השידורים שלה גם בפרי טיוי, הרבה מאוד כסף, ושלא מעט לקוחות שלה, לא צופים בערוצי הספורט וזה יכול לעשות לה הפסד כספי, אז שבמצב כזה, הם לא מוצאים סיבה לשדר את ערוצי ספורט 1.
במה שאני שאלתי בני אדם באינטרנט בהאם הם לקוחות של פרי טיוי ולמה, אז רובם ענו לי, רק כי שם המחיר הכספי לצפיה בערוצי ספורט 5, היא הכי זולה בהרבה לצפיה, מכל חברת טלוויזיה רב ערוצית הדורשת מהם תשלום על עוד ערוצים כאשר הם לא צופים בכל הערוצים האלה.
אני , למרות החיסרונות, ושאני יודע שלחברת מסחרית חשוב לקבל את כל הכסף שהיא צריכה, ושכתוצאה מזה, יש הרבה דברים שבה היא פועלת רק אם יש לזה דרישה של הרבה לקוחות שלה, ובכל זאת בינתים, טוב לי להיות לקוח גם של פרי טיוי, כי יש שם דברים שאין ביס, בנוסף לזה שבשביל שירות טלוויזיה רב ערוצי שני, שהוא תוספת ולא תחליף, אז המחיר הכספי הזול לשני מכשירים, בינתים מאוד טוב לי.
הם כבר לא מנסים להתאים את הפרי טיוי לסטרימר של אפל טיוי,
הם אמרו לי שנכון להיום, הם לא מוצאים סיבה להתאים את שירות הסטרימינג שלהם לסטרימר של אפל טיוי, כי לדעתם, לרוב בני האדם בישראל יש מכשירי סטרימר של אנדרואיד, ושמבחינה כספית, הם רוצים מה שאיתו יהיה להם פחות הפסד כספי, והמשך הפיתוח של הפרי טיוי לאפל טיוי עולה להם עוד כסף,
וכתוצאה מזה, הם לא מעדיפים לשלם כסף על זכויות יוצרים שאפשר יהיה גם להקליט את השידור של ההופעות שלהם של שורה ראשונה,
אז הם גם אומרים שלדעתם במצב כזה, לא עדיף לעשות תוספת תרגום בשפה נוספת, ואחריות על הסטרימרים, ושידור תחנות רדיו, שכל הדברים האלה עולים להם הרבה כסף, גם מבחינת זכיות יוצרים, ושלטענתם אפשר שכל הדברים האלה יהיו גם בלי שזה יהיה דרך הפרי טיוי,
בקשר לשלט עם מקשים של ספרות, הם טוענים שזה עולה להם עוד כסף, ושאין על זה ביקוש מרוב הלקוחות שלהם,
ובקשר לטכנולוגיה להקטנת הדיליי, הם אומרים שהתקנה והפעלת טכנולוגיה כזו, יכולה לעלות להם הרבה כסף, ושרוב הלקוחות שלהם לא מתלוננים על בעיית דילי,
והם אומרים, שהם עושים את כל המאמצים שערוצי ספורט 5 שלהם ישארו שם בלי תוספת תשלום.
והם אמרו לי שחברת ספורט 1 רוצה על השידורים שלה גם בפרי טיוי, הרבה מאוד כסף, ושלא מעט לקוחות שלה, לא צופים בערוצי הספורט וזה יכול לעשות לה הפסד כספי, אז שבמצב כזה, הם לא מוצאים סיבה לשדר את ערוצי ספורט 1.
במה שאני שאלתי בני אדם באינטרנט בהאם הם לקוחות של פרי טיוי ולמה, אז רובם ענו לי, רק כי שם המחיר הכספי לצפיה בערוצי ספורט 5, היא הכי זולה בהרבה לצפיה, מכל חברת טלוויזיה רב ערוצית הדורשת מהם תשלום על עוד ערוצים כאשר הם לא צופים בכל הערוצים האלה.
אני , למרות החיסרונות, ושאני יודע שלחברת מסחרית חשוב לקבל את כל הכסף שהיא צריכה, ושכתוצאה מזה, יש הרבה דברים שבה היא פועלת רק אם יש לזה דרישה של הרבה לקוחות שלה, ובכל זאת בינתים, טוב לי להיות לקוח גם של פרי טיוי, כי יש שם דברים שאין ביס, בנוסף לזה שבשביל שירות טלוויזיה רב ערוצי שני, שהוא תוספת ולא תחליף, אז המחיר הכספי הזול לשני מכשירים, בינתים מאוד טוב לי.
נערך לאחרונה על ידי רמאשכ ב 20/07/2025 21:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
מאז פיצול ערוץ 2, יש גם לחברת קשת הפסד כספי גדול, לא סתם מאז פיצול ערוץ 2, גם בחברת קשת העדיפו לשדר יותר חדשות ואקטואליה מדברים אחרים, גם עכשיו שיש ברשת 13 האח הגדול, אז קשת 12 מפסידה לא מעט כסף ממפרסמים בערוץ קשת 12,...
, גם במדינת ישראל, כדי להפעיל בצורה נכונה חברת שידור, כמו חברת קשת, צריך בשביל זה הרבה כסף, על זכויות יוצרים, על תשלום להרבה עובדים, ולמנהלים ועל תחזוקת מבני השידור, גם אם זה שידור של דברים ממדינת ישראל, זה לא מספיק רק משקיעים שצריכים את כספם לעוד דברים בהם הם שותפים.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
יש לדעתי אנשים אחרים, אולי הם במיעוט שהיו מעדיפים מהסיבות שלהם שהשירות הזה יפעל גם בסטרימר של אפל טיוי ואו של אנדרואיד טיוי.21/07/2025 11:34sigamore כתב: ... בדיקה זריזה בקרב בעלי ATV, שאוששה ע״י ׳מקור מדיני בכיר׳ , מלמדת כי אין שם בקבוצת אפל ולו אחד המעוניין בשירות... וּבָא לצִיון גואֵל !...
נערך לאחרונה על ידי רמאשכ ב 22/07/2025 5:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4935
- נתן תודות: 515 פעמים
- קיבל תודות: 688 פעמים
הדברים נאמרו בהומור21/07/2025 13:59רמאשכ כתב: יש לשעתי אנשים אחרים אולי הם במיעוט שהעו מעדיפים מהסיבות שלהם שהשירות הזה יפעל גם בסטרימר של אפל טיוי ואו של אנדרואיד טיוי....

...ויחד עם זאת, שירות סטרימינג שמנסה להיתפש כמוביל, ולא מבין כמה בלתי מקצועית החלטה כזה נשמעת, מעיד על עצמו יותר מכל דבר אחר.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !