מסך LCD 32 של טושיבה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
nimlaor פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ערב טוב ושבת שלום לכולם,
היום הלכתי לחנות כדי להתרשם ממסכי LCD בגודל של 32".
אהבתי מאד את המסך של טושיבה שבמסגרת התקציב שלי (4500) +- הוא עומד.
נתקלתי בבעיית חוסר תאימות בין המידע שמופיע באינטרנט לבין המידע על הדגמים שהמוכר נתן לי.
מהאינטרנט התרשמתי מאד מהדגם 32C3000 והמוכר אמר שאין להם אותו אבל שיש לו 32A3000P שזה לטענתו אותו הדבר. בדקתי את זה וראיתי שלא כך הדבר, שאין לדגם P שתי כניסות HDMI ושהקונטרסט שלו נמוך יותר. מישהו יכול להסביר לי על הדגמים האלו ועל כל הניואנסים הקטנים.
תודה רבה
חג שמח
נמרוד

yakirbest
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 391
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #2 

ערב טוב נמרוד,
מה שהמוכר אמר לך הוא באמת לא כל כך מדוייק בגלל שקודם כל ה 32A3000 זה בלי ה-P בסוף כמו שהוא אמר וההבדלים בין הדגמים זה שב A3000 אין לה חיבור SCART ויש לה חיבור אחד של HDMI שב C יש 2 וה- MS שלה הוא 8 לעומת שב C יש 6 ויחס הניגודיות יותר נמוך שהוא 1:1200 לעומר שב- C הוא 1:4000והרזולוצית HD היא 1080i ובC היא 1080P ועוד דבר שה C תומכת באותות RGB ו Svideo וה A לא,ושכחתי לציין שכל החיבורים שיש ל A יש ב-C כפול 2 רק שהוסיפו לה SCART, בקיצור זאת ההתלבטות שלך לפי דעתי ה C3000 יותר טובה ועצה שלי לא תמיד כדאי להקשיב לכל המוכרים.
חג שמח יקיר.

nimlaor פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

תודה רבה על העזרה

שליחה #3 

כמו שאני חשבתי ברור שה32C3000 הרבה יותר טוב מבחינת הנתונים ולא הרבה יותר יקר.
כתוב שם שזה 1:4000 האם זה באמת כך או שזה יחס דינאמי שזה סתם רמאות אחת גדולה של מתיחת פיקסלים.
וחוץ מזה הסתכלתי עכשיו על דגם של סוני KDL32P2530 שיש לו גם טיונר דיגיטלי (מה זה אומר בכלל) והמחיר שלו פחות או יותר אותו הדבר, אז מה יותר מומלץ?
תודה רבה
נמרוד
[/quote]

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”