לסבא שלי (בן 91 אלמן וניצול שואה) מחובר ליס+ ובעיקר צורך VOD ,משלם 199 שח עבור החבילה .
יש לו גם אינטרנט הוט 100 סיבים 1 מגה ב89 שח.
הבנתי שאם אאחד לו את 2 המוצרים אוכל להוזיל לו את התשלום,
משיחות עם חברים הבנתי שמעבר לטריפל של הוט יעלה כ170-80 שח ,אך הממיר יהיה סטרימר, שיהיה מאוד מאתגר
ופחות איכותי מהממיר של יס .
הוא כבר רגיל לממיר של יס עם אפשרות ההקלטה ,ויהיה לו מאוד קשה להסתגל למערכת אחרת..
יש פה מישהו שעבר מיס להוט ויכול לספר?
מה האלטרנטיבה הכי טובה וזולה עבור סבא שלי?
איחוד אינטרנט ושידורי טלוויזיה יס לחבילה (דואל/טריפל)
- amosii
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 240
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
חשבת לבדוק הפוך? גם YES משווקים חבילות של אינטרנט + טלוויזיה.15/07/2025 11:09ursh כתב: לסבא שלי (בן 91 אלמן וניצול שואה) מחובר ליס+ ובעיקר צורך VOD ,משלם 199 שח עבור החבילה .
יש לו גם אינטרנט הוט 100 סיבים 1 מגה ב89 שח.
הבנתי שאם אאחד לו את 2 המוצרים אוכל להוזיל לו את התשלום,
משיחות עם חברים הבנתי שמעבר לטריפל של הוט יעלה כ170-80 שח ,אך הממיר יהיה סטרימר, שיהיה מאוד מאתגר
ופחות איכותי מהממיר של יס .
הוא כבר רגיל לממיר של יס עם אפשרות ההקלטה ,ויהיה לו מאוד קשה להסתגל למערכת אחרת..
יש פה מישהו שעבר מיס להוט ויכול לספר?
מה האלטרנטיבה הכי טובה וזולה עבור סבא שלי?...
ניסיתי וזו ההצעה שלהם
" חבילת הערוצים שלך+אינטרנט סיבים 1000 ב314 ש''ח לחודש, ל12 החודשים הראשונים נוכל להציע לך ב274 ש''ח לחודש בעת ההצטרפות אנחנו מספקים נתב עוצמתי לגלישה וצפייה בתכני הטלוויזיה והאינטרנט בחוויה הטובה ביותר בכל רחבי הבית
הנתב בשכירות ובעלות חודשית של 19.90 ₪. בנוסף, ישנה עלות חד פעמית של 199 ₪ להתקנת סיבים ." זה כמעט פי 2 מהמתחרות..
" חבילת הערוצים שלך+אינטרנט סיבים 1000 ב314 ש''ח לחודש, ל12 החודשים הראשונים נוכל להציע לך ב274 ש''ח לחודש בעת ההצטרפות אנחנו מספקים נתב עוצמתי לגלישה וצפייה בתכני הטלוויזיה והאינטרנט בחוויה הטובה ביותר בכל רחבי הבית
הנתב בשכירות ובעלות חודשית של 19.90 ₪. בנוסף, ישנה עלות חד פעמית של 199 ₪ להתקנת סיבים ." זה כמעט פי 2 מהמתחרות..