סוף לצפייה הפיראטית? היועמ”שית נגד גוגל
גלי בהרב-מיארה הגישה חוות דעת לפיה על ענקית הטכנולוגיה לחסום אתרים שמאפשרים צפייה פיראטית בסרטים ובסדרות • העמדה מגיעה במסגרת עתירה של חברות תוכן גדולות שדורשות מגוגל לא לאפשר לגלוש ב אתרים שמפרים זכויות יוצרים • בהרב-מיארה מציינת כי גוגל מבצעת חסימות דומים במדינות אחרות - מה שמעיד על ההיתכנות הטכנית למהלך.
בית המשפט המחוזי בתל אביב צפוי להכריע בסוגיה בתקופה הקרובה. אם יקבל את עמדת היועמ”שית, גוגל תחויב למנוע מהמשתמשים בישראל להיכנס לאתרי צפייה לא חוקיים – צעד שעשוי לשנות את כללי המשחק במאבק נגד תוכן פיראטי ולחזק את ההגנה על זכויות יוצרי התכנים.
www.israelhayom.co.il/news/law/article/18395994%3famp=1
בית המשפט המחוזי בתל אביב צפוי להכריע בסוגיה בתקופה הקרובה. אם יקבל את עמדת היועמ”שית, גוגל תחויב למנוע מהמשתמשים בישראל להיכנס לאתרי צפייה לא חוקיים – צעד שעשוי לשנות את כללי המשחק במאבק נגד תוכן פיראטי ולחזק את ההגנה על זכויות יוצרי התכנים.
www.israelhayom.co.il/news/law/article/18395994%3famp=1
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
לא הבנתי איך גוגל יכולה למנוע ממני להיכנס לאתר מסויים.
לדעתי הכוונה היא שגוגל לא תציג אתרים כאלה בתוצאות החיפוש, מה שהם ממילא עושים כבר שנים.
Batnun
.
לדעתי הכוונה היא שגוגל לא תציג אתרים כאלה בתוצאות החיפוש, מה שהם ממילא עושים כבר שנים.
Batnun
.
Intel NUC 13 Extreme i9-13900K - 64GB - 2TB SSD
Nvidia 4090 FE - Samsung G95SC 49" OLED
Nvidia 4090 FE - Samsung G95SC 49" OLED
מה קשור "רוצה לגעת"?...
זה לא מיוזמתה.
כתוב בכתבה "העמדה מגיעה במסגרת תביעה של חברות תוכן גדולות".
חברות הגישו תביעה וזו העמדה שלה.
מה לעשות שתוכן פיראטי הוא לא חוקי?
תפקידה של יועמ"שית לשמור על החוק.
עוד נדרדר למצב שאסור לי פשוט להיכנס למכולת לקחת מה שאני רוצה ולצאת בלי לשלם... פשוט מדינת עולם שלישי....
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD