המלצה למכונה אוטומטית עד 2500

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
spacedude פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 160 פעמים

שליחה #1 

הי חברים,
חדש בתחום, מבקש המלצה למכונה אוטומטית לפולים עד 2500 שקל.
בגדול מעדיף חדשה, אבל הציעו לי Delonghi Magnifica 220.60 + מקציף ב 1900.

אשמח להמלצות,
תודה
שחר

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4935
נתן תודות: 513 פעמים
קיבל תודות: 688 פעמים

שליחה #2 

אם באמת עקרוני לך נושא ה״אוטומטית״ , אפשר לשקול את הדגם הבא --
https://ksp.co.il/web/item/318673
לי יש את המכונה מזה כשנתיים (דגם 5400, אבל בפועל הן זהות) ובסה״כ היא נותנת תוצאות יפות בעקביות.
המכונה משמשת בעיקר את הילדים (20+ ) לטובת כל משקאות הקפה המפונפנים והם מרוצים עד הגג.
אני עצמי משתמש במכונה רק להכנת אספרסו קצר (1-2 ביום) וכאמור בשביל מכונה ביתית (אוטומטית) התוצאה בסדר גמור.
גם מבחינת תחזוקה שוטפת של המכונה, אין עלויות מיוחדות למעט פילטר מים פעם במספר חודשים.

באופן אישי -- הייתי לוקח מכונה חצי אוטומטית אבל יש כמובן נוחות נילווית למכונה שבלחיצת כפתור אחת עושה את העבודה.

שים לב שבמשך תקופה ארוכה המכונות של פיליפס היו ב״מבצעי לילה״ ב KSP. אני לא יודע אם ה המצב גם היום אבל שווה לבדוק. מדובר בהוזלה נוספת של מאות שקלים.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

hometheater
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 104
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

הי

המלצה שלי לאחר בדיקה יסודית לגבי הנושא הזה בזמנו ללכת רק על NIVONA או MELITTA שניהם מיוצרים באותו מפעל בפורטוגל ו נחשבות מכונות מאוד אמינות .

תחפש מבצעים ב אמזון בזמנו רכשתי את Melitta Barista TS בסביבות 2500 ש"ח כולל הכול ו בארץ המחיר 5000 ש"ח (משהו כזה ) .

בהצלחה

shlomiginz
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
שם מלא: שלומי גינזבורג
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

גם אני הייתי בהתלבטות דומה לא מזמן. חיפשתי מכונת קפה אוטומטית בתקציב יחסית דומה. בסוף מה שהכי עזר לי זה לראות כמה דגמים במקום אחד, להשוות ביניהם ולהבין מה מקבלים בפועל על הכסף.

אני אישית הלכתי על מכונה אוטומטית וזה שדרג לי את שגרת הקפה בבית.
אם בא לך להסתכל על כמה אופציות רלוונטיות בתקציב הזה, יש פה עמוד שמרכז את המכונות האוטומטיות:
https://creama.co.il/collections/automa ... o_machines

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”