מחפש מיקסר לבצק
-
avile7
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
קראתי ביקורות על מיקסרים של WILFA ושל OONI ,
למישהו יש נסיון איתם?
או שללכת על בטוח ולקנות ANKARSRUM ?
תודה:
אבי
למישהו יש נסיון איתם?
או שללכת על בטוח ולקנות ANKARSRUM ?
תודה:
אבי
- ahiel
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1307
יש לי ANKARSRUM - צריך לדעת לעבוד איתו (יש מדריכים באינטרנט) מי שיודע לעבוד איתו מרגיש שהוא ממש מצויין, מי שלא ממש מתייאש ממנו.
אגב עוד נקודה למחשבה, לעוגות הוא פחות טוב מאשר מיקסר רגיל.
אגב עוד נקודה למחשבה, לעוגות הוא פחות טוב מאשר מיקסר רגיל.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4814
לעוגות הוא ממש מעולה, קצפות יותר קשה לדייק. לבצק הוא מדהים.
- Arie10
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2576
אם זה למשימות ביתיות ולכמויות סטנדרטיות, KMIX עושה בצורה מעולה את העבודה.
יש לנו כזה שנים רבות. אישתי משתמשת בו באופן קבוע לבצקי לחם.
המיקסרים היקרים שהוזכרו כאן, מיועדים לרוב לכמויות גדולות הרבה יותר מקילוגרמים בודדים ולכן מחירם בהתאם !
יש לנו כזה שנים רבות. אישתי משתמשת בו באופן קבוע לבצקי לחם.
המיקסרים היקרים שהוזכרו כאן, מיועדים לרוב לכמויות גדולות הרבה יותר מקילוגרמים בודדים ולכן מחירם בהתאם !
- ahiel
-
- חבר ותיק

kmix לא טוב אם אתה עושה יותר מקילו קמח. היה לי אחד שאחרי שנה של שימוש כזה הוא מת (היה צריך לתקן אותו במאות שקלים).
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

אכן המיקסרים מהסדרות המוכרות מיועדים לעד קילו בצק, ככה שמי ששם קילו קמח לפני מים וכו' כבר עובר את המשקל המקסימלי שלהם.
- Arie10
-
- חבר ותיק

אתם מבינים מה זה קילו קמח ? זו כמות שיוצרת בסופו של דבר מעל 1.5 ק"ג בצק. בדרך כלל ניתן לאפות כ 2-3 לחמים מקילו וחצי של בצק.
99% מהאנשים לעולם לא יצטרכו לשים מעבר לכמות הזו לתוך הקערה.
מיקסר של KMIX מתמודד עם כמות כזו בקלות. אצלנו שנים רבות עובד ללא שום תקלה.
אבל מי שמוכן סתם לזרוק כזף...יש תמיד מישהו שמוכן בצד השני לאסוף את הכסף הזה מהרצפה !
99% מהאנשים לעולם לא יצטרכו לשים מעבר לכמות הזו לתוך הקערה.
מיקסר של KMIX מתמודד עם כמות כזו בקלות. אצלנו שנים רבות עובד ללא שום תקלה.
אבל מי שמוכן סתם לזרוק כזף...יש תמיד מישהו שמוכן בצד השני לאסוף את הכסף הזה מהרצפה !
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
אני לא יודע מה זה 99%
אשתי תמיד עושה לפחות קילו בצק לסמבוסקים
ובאופן עקרוני לדעתי לחם קונים ולא אופים בבית....אבל זה אני
יש את אלה שאופים ומביאים לטעום - לחם בירה, לחם זיתים לחם כזה או אחר - הכל אותו טעם
לפחות חבר אחד שעף על האפיית לחם גם הודה בזה

יש את אלה שאופים ומביאים לטעום - לחם בירה, לחם זיתים לחם כזה או אחר - הכל אותו טעם
לפחות חבר אחד שעף על האפיית לחם גם הודה בזה
- dudis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1798
יש לי מיקסר של קנווד מלפני 25 שנה , כל שישי במינימום קילו וחצי ועוגות ובלי עיין הרע עובד כמו ענק , נו טוב הטכנולוגיה של פעם ....
- Arie10
-
- חבר ותיק

99% אומר... שאחד למאה זה לא יספיק לו. אם אתה הוא האחד- אז תשקיע במיקסר של 5000 ש"ח.15/07/2025 12:49guyezra כתב: אני לא יודע מה זה 99%
לפחות חבר אחד שעף על האפיית לחם גם הודה בזה...
קילו בצק זה קצת מעל חצי קילו קמח. זו כמות שכל מיקסר יתמודד בקלות רבה.
אני לא יודע איפה טעמת לחמים, אבל אישתי עושה לחם שאני עדיין לא מצאתי בחנויות וזה ללא שום קשקושים של בירה, זיתים או קלמנטינות.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
יש לנו KMIX של 1200W שמתמודד יפה עם קילו בצק, עלה אולי 1200 ש"ח, לא זוכר בדיוק
אם ככה תהנו בכיף!
לחם ולא משנה איזה לא עושה לי את זה, לא אוהב בצקים בכללי כולל בורקסים ומאפים
אני שמן מדברים אחרים
אם ככה תהנו בכיף!
לחם ולא משנה איזה לא עושה לי את זה, לא אוהב בצקים בכללי כולל בורקסים ומאפים
אני שמן מדברים אחרים
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4940
הבת שלי ובן זוגה אופים ״חצי״ מקצועיים (רמה עילית באמת אבל לא כמקצוע ), ערכו לפני כשנה בדיקה מדוקדקת של כל המותגים הנחשבים שהוזכרו מעלה ולבסוף בחרו במפתיע במכונה שאני על כל פנים לא הכרתי עד אז.... הדגם הוא Davo pro 5765
לקו הסיום הגיע אחד הדגמים של חברת wilfa (לא זוכר במדויק את מספרו) וכאמור ה davo האמור.
להבנתי הם מרוצים ממנו עד הגג וממליצים בחום.
שוב לא מדובר באופים רגועים של חלות לשבת ועוגיות חלווה אלא בזוג שמרביץ הזמנות קמחים חודשיות בהרבה מצלצלים משטיבל , הטחנות הגדולות ועוד פיינשמקרים.
אני סומך עליהם בהחלט
לקו הסיום הגיע אחד הדגמים של חברת wilfa (לא זוכר במדויק את מספרו) וכאמור ה davo האמור.
להבנתי הם מרוצים ממנו עד הגג וממליצים בחום.
שוב לא מדובר באופים רגועים של חלות לשבת ועוגיות חלווה אלא בזוג שמרביץ הזמנות קמחים חודשיות בהרבה מצלצלים משטיבל , הטחנות הגדולות ועוד פיינשמקרים.
אני סומך עליהם בהחלט

די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

Davo זה המיתוג של Ankersrum בארץ
- BreezeNET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
DAVO - מוצר מדבקה ויש שיגידו *** סיני .
בהתחלה הם הדביקו גם על Ankersrum וניסו למכור אותו ב5K ולא ממש עבד להם ( היום זה כבר לא קיים)
בהתחלה הם הדביקו גם על Ankersrum וניסו למכור אותו ב5K ולא ממש עבד להם ( היום זה כבר לא קיים)
- ahiel
-
- חבר ותיק

אם אני לא טועה davo זה חברה גרמנית שנקראת arshia הדגם זה SM395-3282.16/07/2025 10:40BreezeNET כתב: DAVO - מוצר מדבקה ויש שיגידו *** סיני .
בהתחלה הם הדביקו גם על Ankersrum וניסו למכור אותו ב5K ולא ממש עבד להם ( היום זה כבר לא קיים)...
בנוגע ל-Ankersrum הם עכשיו כבר לא מדביקים, אבל עדיין מוכרים אותו באיזור המחיר הזה (הדגם האחרון באתר שלהם עולה בסביבות 4,800) באמאזון אפשר למצוא אותו בסביבות 3000 (כולל הכל), וגם את הדגם הקודם (שפחות טוב בהקצפה) עולה גם אפילו פחות.
- ben-home
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 307
לגבי קצפות - פשוט לשים לב שהוא מקציף מהר. מהר מאוד. יותר ממה שאנחנו רגילים ממיקסרים אחרים....
- ben-home
-
- חבר פעיל מאוד

נכון שניתן באנקרסרום להגיע לכמויות גדולות. אבל ניתן גם ללוש 250 גרם קמח.14/07/2025 15:56Arie10 כתב: המיקסרים היקרים שהוזכרו כאן, מיועדים לרוב לכמויות גדולות הרבה יותר מקילוגרמים בודדים ולכן מחירם בהתאם !...
- Arie10
-
- חבר ותיק

בשביל 250 גר' קמח לא קונים מיקסר ב 5000 ש"ח.
- odedee
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
לא ציינת כמה בצק... אם מדובר בכמות של 2 ק"ג קמח או פחות, אני ממליץ על הדגם החצי תעשייתי של קיצ'נאייד שמשרת אותנו כבר 17 שנים. אם 3 ק"ג קמח ויותר, רק המיקסרים היותר יקרים יתמודדו, ואולי בכלל עדיף לקנות מלוש ייעודי.
- ben-home
-
- חבר פעיל מאוד

נכון. לכן ציינתי ש"ניתן גם" וכו'. או בתרגום לעברית - הוא יכול להיות גיבור עם כמויות גדולות, אבל יסתדר גם עם כמויות קטנות....