תחליף ל mp202 של audiocodes
שלום,
בזמנו הייתי מנוי של 012 ונתנו לי mp202 שמתחבר לראוטר מצד ואליו ניתן לחבר את רשת הטלפון הקווי הביתי מצד. לדאבוני, ה mp202 התקלקל וכעת עושה בייחוד רעש בטלפון. פרטנר אינם תומכים יותר ומציעים ראוטר שלהם עם כניסת טלפוניה אבל איני רוצה להחליף הראוטר הפרטי שלי אותו אני מנהל. שאלה - האם ניתן לקנות mp202? האם יש איזה תחליף פחות עתיק שניתן לקנות בעלי או איביי אבל בגודל פיזי דומה ?
תודה רבה מראש!
בזמנו הייתי מנוי של 012 ונתנו לי mp202 שמתחבר לראוטר מצד ואליו ניתן לחבר את רשת הטלפון הקווי הביתי מצד. לדאבוני, ה mp202 התקלקל וכעת עושה בייחוד רעש בטלפון. פרטנר אינם תומכים יותר ומציעים ראוטר שלהם עם כניסת טלפוניה אבל איני רוצה להחליף הראוטר הפרטי שלי אותו אני מנהל. שאלה - האם ניתן לקנות mp202? האם יש איזה תחליף פחות עתיק שניתן לקנות בעלי או איביי אבל בגודל פיזי דומה ?
תודה רבה מראש!
קרא קצת בשרשור הזה. יש שם המלצה לתוכנה שתוכל לנסות, בתנאי שפרונר ישתפו פרטים מדוייקים של חיבור הטלפוניה שלך (בדומה להוט בשרשור).
עדכן אם הצלחת. אם כן, מוזכר גם התקן חומרה שעדיין לא ניסיתי...
אגב, אצלי יש את המתאם שלך, שעדיין עובד...
viewtopic.php?t=396792&start=105
זכור גם, שאפשר לנייד את מספר הטלפון לכל ספקית...
עדכן אם הצלחת. אם כן, מוזכר גם התקן חומרה שעדיין לא ניסיתי...
אגב, אצלי יש את המתאם שלך, שעדיין עובד...
viewtopic.php?t=396792&start=105
זכור גם, שאפשר לנייד את מספר הטלפון לכל ספקית...
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 07/07/2025 20:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
- DanielGR
- גורו רשתות

- תגובות: 1456
- שם מלא: DanielG
- נתן תודות: 221 פעמים
- קיבל תודות: 280 פעמים
אגב, למכשיר יש ממשק WEB, ייתכן שניתן יהיה להוציא את ההגדרות משם, מסתבר שהדגם הזה תואם לסטנדרט SIP ולכן עם ההגדרות המתאימות יש אפשרות שכל SIP Gateway יעבוד
אין גישה בממשק ליוזר רגיל, ניסיתי. פרטנר בזמנו לא שתפו פעולה...