מבקש חוות דעת על רכישת סטרימר מי בוקס.
הומלץ לי לרכוש סטרימר כדי לפתור בעיה שיש לי בצפיה בנטפליקס. הומלץ לי על סטרימר שיאומי מי בוקס ואני מניח שעדיף לקנות את ה-דור 3.
הסתכלתי באליאקספרס, הסטרימר בגירסה גלובלית (אני מניח שזה מה שצריך) נמכר ב- 190 ש"ח. האם ידוע אם הוא מאושר לנטפליקס?
בדקתי ב-זאפ. סטרימר מיבוא לא של היבואן הרשמי, עולה 239 ש"ח. סטרימר יבואן רשמי עולה 299 ש"ח. לכם יש יותר נסיון בנושא ממני, מה מומלץ לקנות בהתחשב בפער של 110 ש"ח בין הזול ביותר ליקר ביותר?
הסתכלתי באליאקספרס, הסטרימר בגירסה גלובלית (אני מניח שזה מה שצריך) נמכר ב- 190 ש"ח. האם ידוע אם הוא מאושר לנטפליקס?
בדקתי ב-זאפ. סטרימר מיבוא לא של היבואן הרשמי, עולה 239 ש"ח. סטרימר יבואן רשמי עולה 299 ש"ח. לכם יש יותר נסיון בנושא ממני, מה מומלץ לקנות בהתחשב בפער של 110 ש"ח בין הזול ביותר ליקר ביותר?
מאושר רשמית לנטפליקס ועובד מצויין. אתה יכול לקנות אותו בקצת יותר מ-160 ש"ח עם הקופון בעמוד המכירה:05/07/2025 12:36omerts כתב: הומלץ לי לרכוש סטרימר כדי לפתור בעיה שיש לי בצפיה בנטפליקס. הומלץ לי על סטרימר שיאומי מי בוקס ואני מניח שעדיף לקנות את ה-דור 3.
בדקתי ב-זאפ. סטרימר מיבוא לא של היבואן הרשמי, עולה 239 ש"ח. סטרימר יבואן רשמי עולה 299 ש"ח. לכם יש יותר נסיון בנושא ממני, מה מומלץ לקנות בהתחשב בפער של 110 ש"ח בין הזול ביותר ליקר ביותר?...
https://www.aliexpress.com/item/1005008740663069.html
אין שום הבדל בין הגרסה שנמכרת בארץ לבין הגרסה הגלובלית הזאת ואין שום סיבה לרכוש אותו בארץ.
תתחדש.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מסכים - אני רכשתי בארץ כי לא יכולתי לחכות אבל רכשתי כמה מעלי ללא בעיה.
רק שים לב - מנסיון אישי שלי, המיבוקס מצוין לשירותי סטרימינג (נטפליקס, דיסני וכו) אבל לא עובד חלק עם הזרמת תכנים כבדים ברשת הביתית וגם לא ממש עובד טוב עם חיבור לרסיבר.
רק שים לב - מנסיון אישי שלי, המיבוקס מצוין לשירותי סטרימינג (נטפליקס, דיסני וכו) אבל לא עובד חלק עם הזרמת תכנים כבדים ברשת הביתית וגם לא ממש עובד טוב עם חיבור לרסיבר.
[/quote]
תודה, מבחינתי זה לא מהווה שיקול. כל מה שאני צופה אלה תכנים מנטפליקס ובערוצי החדשות הישראליים דרך קודי והרחבת פישנזון.
[/quote]
תודה, מבחינתי זה לא מהווה שיקול. כל מה שאני צופה אלה תכנים מנטפליקס ובערוצי החדשות הישראליים דרך קודי והרחבת פישנזון.
לא רואה קופון (מעולם לא השתמשתי בקופון) אשמח אם תוכל לכוון אותי.05/07/2025 17:36sabres כתב: מאושר רשמית לנטפליקס ועובד מצויין. אתה יכול לקנות אותו בקצת יותר מ-160 ש"ח עם הקופון בעמוד המכירה:
https://www.aliexpress.com/item/1005008740663069.html
אין שום הבדל בין הגרסה שנמכרת בארץ לבין הגרסה הגלובלית הזאת ואין שום סיבה לרכוש אותו בארץ.
תתחדש....
...
בעמוד המכירה, תלחץ על הטקסט שמסומן בתמונה הראשונה:
ואז תבחר COPY בחלון שנפתח (שים לב שיש גם קופונים עם הנחה גדולה יותר, בהתאם לסכום הקנייה שלך).
תקפיד תמיד להשתמש בקופונים בעלי אקספרס. הם משקפים את המחיר האמיתי ורוב רובם של הקופונים תקפים לכל המוצרים באתר.
אם יש לך קוד קופון שהעתקת ידנית ממקום כלשהו, אתה יכול להכניס אותו במעמד ה-checkout בתיבת ה-PROMO CODE.
יש קופונים לעלי אקספרס גם באתר ZUZU הישראלי: https://zuzu.deals/184244/aliexpresscoupons/
עוד טיפ: לשלם תמיד בפייפאל.
בהצלחה.