מבקש חוות דעת על רכישת סטרימר מי בוקס.

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
omerts פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 225
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

הומלץ לי לרכוש סטרימר כדי לפתור בעיה שיש לי בצפיה בנטפליקס. הומלץ לי על סטרימר שיאומי מי בוקס ואני מניח שעדיף לקנות את ה-דור 3.
הסתכלתי באליאקספרס, הסטרימר בגירסה גלובלית (אני מניח שזה מה שצריך) נמכר ב- 190 ש"ח. האם ידוע אם הוא מאושר לנטפליקס?
בדקתי ב-זאפ. סטרימר מיבוא לא של היבואן הרשמי, עולה 239 ש"ח. סטרימר יבואן רשמי עולה 299 ש"ח. לכם יש יותר נסיון בנושא ממני, מה מומלץ לקנות בהתחשב בפער של 110 ש"ח בין הזול ביותר ליקר ביותר?

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #2 

לכל הדגמים יש אישור לנטפליקס ובחדש יש תמיכה גם ב Dolby Vision מה שאין למשל בדגם הראשון (כמו שלי יש).
אני חושב שאם אתה כבר קונה תלך על הדור האחרון וגם לא יזיק שזה יבואן רשמי.

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1280
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 326 פעמים

שליחה #3 

05/07/2025 12:36  
omerts כתב:
הומלץ לי לרכוש סטרימר כדי לפתור בעיה שיש לי בצפיה בנטפליקס. הומלץ לי על סטרימר שיאומי מי בוקס ואני מניח שעדיף לקנות את ה-דור 3.
הסתכלתי באליאקספרס, הסטרימר בגירסה גלובלית (אני מניח שזה מה שצריך) נמכר ב- 190 ש"ח. האם ידוע אם הוא מאושר לנטפליקס?
בדקתי ב-זאפ. סטרימר מיבוא לא של היבואן הרשמי, עולה 239 ש"ח. סטרימר יבואן רשמי עולה 299 ש"ח. לכם יש יותר נסיון בנושא ממני, מה מומלץ לקנות בהתחשב בפער של 110 ש"ח בין הזול ביותר ליקר ביותר?
...
מאושר רשמית לנטפליקס ועובד מצויין. אתה יכול לקנות אותו בקצת יותר מ-160 ש"ח עם הקופון בעמוד המכירה:
https://www.aliexpress.com/item/1005008740663069.html

אין שום הבדל בין הגרסה שנמכרת בארץ לבין הגרסה הגלובלית הזאת ואין שום סיבה לרכוש אותו בארץ.
תתחדש.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #4 

מסכים - אני רכשתי בארץ כי לא יכולתי לחכות אבל רכשתי כמה מעלי ללא בעיה.

רק שים לב - מנסיון אישי שלי, המיבוקס מצוין לשירותי סטרימינג (נטפליקס, דיסני וכו) אבל לא עובד חלק עם הזרמת תכנים כבדים ברשת הביתית וגם לא ממש עובד טוב עם חיבור לרסיבר.

omerts פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

רק שים לב - מנסיון אישי שלי, המיבוקס מצוין לשירותי סטרימינג (נטפליקס, דיסני וכו) אבל לא עובד חלק עם הזרמת תכנים כבדים ברשת הביתית וגם לא ממש עובד טוב עם חיבור לרסיבר.
[/quote]
תודה, מבחינתי זה לא מהווה שיקול. כל מה שאני צופה אלה תכנים מנטפליקס ובערוצי החדשות הישראליים דרך קודי והרחבת פישנזון.

omerts פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

05/07/2025 17:36  
sabres כתב:
מאושר רשמית לנטפליקס ועובד מצויין. אתה יכול לקנות אותו בקצת יותר מ-160 ש"ח עם הקופון בעמוד המכירה:
https://www.aliexpress.com/item/1005008740663069.html

אין שום הבדל בין הגרסה שנמכרת בארץ לבין הגרסה הגלובלית הזאת ואין שום סיבה לרכוש אותו בארץ.
תתחדש.
...
לא רואה קופון (מעולם לא השתמשתי בקופון) אשמח אם תוכל לכוון אותי.

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1280
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 326 פעמים

שליחה #7 

05/07/2025 18:38  
omerts כתב:
לא רואה קופון (מעולם לא השתמשתי בקופון) אשמח אם תוכל לכוון אותי.
...

בעמוד המכירה, תלחץ על הטקסט שמסומן בתמונה הראשונה:

ואז תבחר COPY בחלון שנפתח (שים לב שיש גם קופונים עם הנחה גדולה יותר, בהתאם לסכום הקנייה שלך).

תקפיד תמיד להשתמש בקופונים בעלי אקספרס. הם משקפים את המחיר האמיתי ורוב רובם של הקופונים תקפים לכל המוצרים באתר.
אם יש לך קוד קופון שהעתקת ידנית ממקום כלשהו, אתה יכול להכניס אותו במעמד ה-checkout בתיבת ה-PROMO CODE.
יש קופונים לעלי אקספרס גם באתר ZUZU הישראלי: https://zuzu.deals/184244/aliexpresscoupons/

עוד טיפ: לשלם תמיד בפייפאל.

בהצלחה.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”