איכות תמונה ! ! !
בחיפושי פה בפורום על החיבור הכי מתאים בין הטלוויזיה שלי (SHARP LCD GA8E 32)
לממיר YES הומלץ פה על ממיר 3100sv ובחיבור סקרט.
היום בבוקר הגיע הטכנאי של יס החליף לי את הממיר.
וכשחיברתי את הממיר בחיבור סקרט היה הבדל אבל לרעה (כמובן ששיניתי את ההגדרות בממיר ל RGB ולמסך לחב 16:9 ) בחיבור רגיל של כבל צהוב (לא זוכר איך השם שלו) רואים הרבה יותר טוב התמונה יותר חלקה וכמעט ולא רואים את הריבועים
ואם אתם בטח אומרים לעצמכם שאולי אני מתבלבל שאלתי עוד שתי אנשים מבלי שהם ידעו מה מחובר, איך רואים יותר טוב ושניהם אמרו שבחיבור הצהוב רואים הרבה יותר טוב.
איך זה יכול להיות ואיך אפשר לתקן את זה?
תודה...
לממיר YES הומלץ פה על ממיר 3100sv ובחיבור סקרט.
היום בבוקר הגיע הטכנאי של יס החליף לי את הממיר.
וכשחיברתי את הממיר בחיבור סקרט היה הבדל אבל לרעה (כמובן ששיניתי את ההגדרות בממיר ל RGB ולמסך לחב 16:9 ) בחיבור רגיל של כבל צהוב (לא זוכר איך השם שלו) רואים הרבה יותר טוב התמונה יותר חלקה וכמעט ולא רואים את הריבועים
ואם אתם בטח אומרים לעצמכם שאולי אני מתבלבל שאלתי עוד שתי אנשים מבלי שהם ידעו מה מחובר, איך רואים יותר טוב ושניהם אמרו שבחיבור הצהוב רואים הרבה יותר טוב.
איך זה יכול להיות ואיך אפשר לתקן את זה?
תודה...
החיבור סקארט הוא הכי איכותי (אני מקווה שקנית כבל שתומך FULL RGV), זה שאתה רואה יותר גרוע זה בגלל האיכות שידורים בארץ, הכבל סקארט מביא לך בדיוק את האיכות שמשודרת וכבל קומפוזיט הצהוב כמו שאתה קורא לו מטשטש לך את השידור ובגלל זה אתה חושב שאתה רואה יותר טוב בכבל הפחות טוב.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: