אתר hifi engine עקץ אותי ב 150 יורו !!!!
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
חברים שימו לב עקצו אותי 150 יורו
אתר hifi engine על רכישת מניואל ביורו אחד ?!!!!!! ביצעתי הכחשת עסקה עם חברת מקס הכרטיס מבוטל והם יבדקו ויזכו אותי בסכום הנ''ל
בכל מקרה הכרטיס כבר מבוטל מוזמן חדש
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4779
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 766 פעמים
בהחלט. INEEDIT וגם רעות תקני לי נותנים 1% עם פטור מלא מדמי כרטיס לכל החיים.02/07/2025 15:48Arie10 כתב: אני במקומך היתי דואג מהר להחליף לסוג כרטיס אחר שלא תוקע אותי ב 3% עמלת המרת מט"ח.
תחפש טוב ותמצא כרטיסים שגובים 1%....
לנו יש חשבון פאונדר ב-one zero ואחת ההטבות היא שאין בכלל עמלת המרה. 0%.
בזמנו רציתי לפתוח ב ONE ZERO חשבון. כשכבר פנו אלי- לא ניתן היה לפתוח חשבון משותף.
בסוף הורידו לי את כל הרוח מהמפרשים.
בכל אופן, לחצתי על הבנק שלי וקיבלתי את כל ההטבות שהיתי מקבל ב ONE ZERO, פרט אולי ל 0% המרת מט"ח.
בסוף הורידו לי את כל הרוח מהמפרשים.
בכל אופן, לחצתי על הבנק שלי וקיבלתי את כל ההטבות שהיתי מקבל ב ONE ZERO, פרט אולי ל 0% המרת מט"ח.